Merhabalar 5 yıldır evliyim ve bir tane evladım var. Evlendiğimizden beri eşim aileme hiç saygı göstermedi. Ben onun ailesine saygıda kusur etmiyorum ama benim aileme saygı gösterilmediği zaman insan ister istemez huzursuz oluyor. sürekli aile içinde bir huzursuzluk var. eşimin her istediğini yapıyorum. en ufak sebeblerden dolayı sürekli bana bağırıyor. aileme saygı göstermediği gibi bana da göstermiyor coğu zaman. ben hep arada kalıyorum ve bu durumlardan sıkıldım lütfen bir yol gösterin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere her insan her insani sevmek zorunda degil. Sende esinin ailesini sevmeyebilirsin ama saygi duyarsın. Bir de ailen esine karsi nasil davraniyor bu da onemli. Belki eşinin rahatsiz oldugu davranislari ve konusmalari vardir.
Benim bir tanidigim kadin arkadasimin iste kaynanasi, gorumcesi erkek ortada yokken kiza laf sokuyorlarmış. Esim yanimdayken daha az yapiyorlar, bazen hic yapmiyorlar diyordu. Bir suru sey soyluyorlarmis kiza tek basinayken.
Kiz bunlari anlatip bana ne yapayim diye sormustu. Simdi eşime ailesinin tavirlarini anlatsam muhtemelen onlarin tarafini tutacak, beni haksiz cikaracak, bu sefer ben kotu duruma dusecegim, kocamla aram bozulacak ne yapsam bilmiyorum demisti.
Bende erkeklerin annelerine, ailesine toz konduracagini sanmiyorum ne desem bilemedim istersen bir dene tartisma cikarmadan, baktin onlari hakli buluyor daha da ses etmezsin demistim. Esine biraz citlatmis durumu ve haliyle karisina pek inanmamis.
Kiz sonra yavas yavas erkegin ailesiyle iletisimi kesti. Pek gitmemeye basladi. Erkek sorunu gormuyorsa burada da kadin kendince cozumler bulmak zorunda kaliyor. Eşininde durduk yere bu tavirlara girdigini dusunmuyorum ailene karsi. bir insan bir insana karsi durduk yere saygisini kaybetmez.
Mesela is yerinizdeki arkadasa durduk yere gicik olmazsiniz. Ona var oldugu icin gicik olmazsiniz. Hal hareketleri sinir bozucudur, konusmasi iticidir, konusunca agzindan hayirli bir sey cikmaz, is yasamindaki ortami biraz bozuyordur vs vs. Yani bir insana cephe almaniz icin sebepleriniz vardir, durduk yere kimse kimseyi düşman görmez.
Cogu kadinda kocam nasil olsa beni hakli bulmaz, ailesini tutar, en iyisi huzur bozmayayim, tartisma cikipta ailesi yuzunden bizim aramiz bozulmasin ben kendi işimi kendim hallederim diyerek kendince savunma mekanizmasi olusturuyor erkegin ailesine karşı.
Belki sende hakli olabilirsin, eşin huysuz ve gecimsiz biri de olabilir ama esinin bu davranislarinin illaki bir sebebi vardir. Dedigim gibi kimsenin kimseye zarari olmayan birilerine karsi saygi duymama, istememe gibi bir durum olmaz. Cogu insan ne görüyorsa onu yansitir.
Mesela ben bana iyi davranan, kotu günümde yanimda olan kisilere karsi daha iyimser davranirim, borclu hissederim, kaesiligini vermek isterim cogu insanda boyle dusunur. Ama karsimdaki kisiler huzurumu bozuyorsa, bana iyilik yerine kotuluk ediyorsa bu noktada karsi tarafa ona gore davranir, sınırını ona gore sınırımı çizerim. Ve bunlari kadin erkek herkes yapar.
Esin ve ailen arasinda bilmedigin seyler olabilir. Esin sana yansıtmıyor olabilir duruma kendince cozumler bulmus olabilir. Kiz tarafi damada pek bir sey yapmaz. Hatta cogunlukla el ustunde tutar kizin ailesi. Kızıma iyi davransin, bizimle iyi gecinsin, aralarında sorun cikaracak varliklar olmayalim diye dikkat ederler.
Ama erkegin ailesi boyle degil. Erkegin ailesi cogu zaman gelini rakip olarak vs gibi de goruyor. burada sorunun kaynagini iyi ogrenmek lazim. Gercekten sorun esin mi yoksa senin ailen mi? Kimse durduk yere birileriyle iletisimi kesmez, tavir almaz, sınır cizmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatımınız gayet açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Ben evlenirken babam evi var dedi istediği altını taktı. gelinin istedigini aldı ev eşyası olsun vs vs , bana hiç borç ödetmedi. eşim çalışıyor çocuga genelde kayınvalide ve annem bakıyor. eşim en ufak bir şeye sinirlenen bir insan benim aileme karşı almış olduğu tavırları bir kenera koyun kendi ailesi ile bile bir yere gezmeye gittiği zaman bile en ufak bir kıvılcım kavgaya sebeb. boşanmak çözüm değil bir evladım var ben ona üzülüyorum. benim ailemi sevmesin önemli değil dediğiniz gibi saygı göstersin
En İyi Cevaplar
En büyük yanlış bana göre hep onun dediğini yapmanız.. neden böyle bir şey oluyor sizce.. siz mantikli makul düşünemiyorsunuz eşiniz mi düşünüyor? O yuzden mi hep onun dediği oluyor.
Bu insan için bireylik vakfının alınması bence eşiniz ailenize değil sadece sizede saygı duymuyor hissetmiyor.. Anlatiminizdan eşiniz ile sağlıklı olmayan bir iletişiminiz, baginiz, bagliliginiz ve sevginiz olduğunu düşünüyorum..
Oncelikle eşinizin her dediğini yapmak onaylamak yerine istemediğiniz mantiginiza oturmayan yanlış gelen bir şey varsa ozsaygili davranip buna dile getirin sonunda az çok problem olsada bunu savunun.
Kendisine düşüncesine oz saygısı olmayan birisine ve onun saygi duydugu ailesine sevdiklerine vs. ne esi saygı duya ne arkadaşı ne komşusu..
Buradaki sorun eşinizin ailenize saygı duymaması değil bizatihi size saygı duymuyor..
Konuşmanız gereken yerde konuşun, sesimizin yükselmesi gereken yerde yükseltin, konusmamaniz gereken yerde susun, yalnız bırakmanız gereken yerde bırakın, özür dinlemeniz gereken yerde dileyin, dilememeniz gereken yerde dilemeyin kendinizden karakterinizden odun vermeyin.. inanin eşiniz size ve saygılı olacaktır.. Hala olmuyorsa tekrardan gözden geçirir uzman yardımı alırsınız.
31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumunuz için. inanın bir insan neden kalp kırmaya odaklanır anlamış değilim. benim ailemi bırakın kendi ailesine bile saygı göstermeyen babasına bile yüksek sesle konuşan bir birey. insan bunları görügü zaman çok üzülüyor. ne yapsam bilemedim en iyisi bir uzman destek almak ve oluruna bırakmak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene saygı göstermemesi sana saygı göstermemesinden çok daha büyük bir sorun. Ama düşünüyorum da aileme saygı yok bana saygı yok huzur yok ee ben neden bu evliliği hala cekeyim? Hep onun dediğini yapmayı bırakıp sana bağırmasına izin vermesen mi artık? Bir de böyle dene. Olmuyorsa bir dakika çekme. Kadına belli ki rahat batmış.
42 Yorumla
Soran+1 yılinanın gerçekten rahat batıyor. dert tasa borç yok yediği önünde yemediği arkasında en ufak problemler de sürekli kavga pireyi deve yapmasından sıkıldım. eşim önemli değil evlat önemli onu düşünüyorum ben
Cevap sahibi+1 yılInsanlar her şeye çocukları için katlanır zaten. Anlıyorum ama böyle bir kadının anneliği de genelde iyi olmaz. Yanılıyorumdur umarım.
+1 yılBen nasıl karıma ve ailesine saygı gösteriyorsam aynısını karımdan beklerim. 1 yapmaz 2 yapmaz 3'üncüye babasının evine bırakırım. Saygı sevgiden daha önemlidir.
32 Yorumla
Soran+1 yıluzman bir destek alalım kardeşim birde böyle deneyelim olmadı son çare olarak bunu yapacagım
- +1 yıl
Evliliği kurmak zor koparmak kolaydır. Bence de profesyonel bir destek almalısın. Ama sadece sen değil karın ile birlikte. Kadınlar saygının biz erkekler için ne kadar önemli olduğunu anlamıyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence eşinle konuşmayı dene.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Tek çıkış yolu var o da boşanmak.
Ayrıca boşansan dahi ileride olacak ilişkilerinde pasif sakin bir pozisyonda olursan benzer durumları yine yaşaman olası.
Cehenneme giden yol , iyi niyet taşlarıyla örülür. Sana yapılacak saygısızlığa ilk anda tepkimi net olarak vermezsen bu yolu kendin hazırlamış olursun.
33 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim kardeşim çok haklısın. arada bir çocuk var ve ben buna üzülüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadının saygısı önemli değil. Kadın saygısız bir parazit gibidir eğer sen kendine ve ailene saygın yok ise. İlk başta kendine saygı göstermeyi öğrenmen daha sonrasında aile bireylerini sevmeyi ve saygıyı öğrenmelisin. Bunları yaparsan kadın mecburen saygı duymak zorunda kalıcak. kadının popon çok koşma bir de... Büyük ihtimal ailenden fazla öncelik ve ilgi veriyorsun eşine.
33 Yorumla
Soran+1 yılben hem kendime hem aileme saygıda kusur etmiyorum. ama eşim en ufak problemlerden kavga çıkarıyor. eşim bırakın benim aileme kendi ailesine bile saygısı yok. babası ile bağırarak konuşmalar falan. ağaç genç yaşta eğilir dostum. arada çocuk var bakalım uzman bir destek alalım yoksa kafama takmıcam
Cevap sahibi+1 yılOvvvvv bunu bilmiyordum. bence sen de bilmiyordun evlendikten sonra fark ettin. Keşke biraz daha tanıyarak evlenseydin. Bu kadınla ömür geçmez her ortamda diklenir ezmeye çabalar ya seni ya aileni ya da önem verdiğin kimseleri. Boşanma avukatı yolları gözüküyor
Soran+1 yılhakkımızda hayırlısı olsun
Kardeş valla sizi anlamıyorum bir erkegin bunu buraya yazması bile onur kırıcı 1 kere taviz verince öyle oluyor sanırım yerini bilmeyen haddini bilir bu kadın savunucuları cıktı cıkalı toz konsa cıngar cıkartıyorlar neyseki hepsi toplansa gene seslerini keserim dogru olan kazanır ^^
40 Yorumla
+1 yılKarınızla bnce oturup güzelce derdinizi anlatın eğer baştan beri böyleyse düzelir mi bilmiyorum narsist özelliklerine sahip evlilikle sevgililik aynı değil biliyorum ama bnmde sevgilim aynı öyleydi defalarca konuşmama rağmen hiçbir şey değişmedi üzücü durum ama seni büyüten aileyede başka biri saygısızlık yapınca kötu Allah yardımcın olsun ins duzelir umarım
51 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum inanın bin defa demişimdir ailem ondan hiçbir şey istemiyor tatlı dil güler yüz istiyorlar bunu bile çok görüyor.
+1 yılKatletme boşa yolver gerekirse. Bunları tedavisi şart ama işte kadın hakları adı altında sıvışıyorlar. İdam gelsin artık. Ya idam ya da tedavi. Kurtuluş yok. Sapıklar bir bunlar iki..
11 Yorumla
Soran+1 yılboşanmak son çare uzman bir destek alalım birde öyle deneyelim arada çocuk var yoksa gerisi önemli değil
Sen onun ailesine saygı gösteriyorsan o da göstermek zorunda. Yoksa sende saygı gösterme arama sorma gitme gelme anlasın nasil bir şey olduğunu.
41 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra böyle kardeşim kısasa kısas birde böyle deneyelim
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zor durum açık açık konusmalisin ve gerekiyorsa devam ederse durum sende kendini onun ailesinden geri çekmelisin
24 Yorumla
Soran+1 yılher dediği oluyor hep hatalı ben oluyorum şimdide kendi yaptığı gibi cevap verecegim arada çocuk olmasa şimdide boşanırdık zaten
Soran+1 yılşu an bende savaşnmayı seçtim uzman yardımı alıyoruz
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sıkıntı ne ki onu anlamadım?
Al karşına konuş. Bir hareketini mi sevmemiş nedir?
11 Yorumla
Soran+1 yılherşeye tamam diyormuşum hiç karşı gelmiyormuşum her isteiği oluyormuş vs vs
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sakinnce bunu onunla konuşacaksın konuşmadan olmaz konuşmakla çözüm bulunur tabi maalesef herkesle de olmuyor konuşmakla olmuyor işte
11 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere denedim konuşmayı sonunda seslerimiz yükseliyor kavgaya yöneliyor
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok erkeğin yaşadığı sorun.. bir müddet sonra sende ona ve ailesine karşı duyarsilasirsin. bir ömür böyle geçer.. otursun mutlu olsun simdi
11 Yorumla
Soran+1 yılrahat batıyor kardeşim evimiz kire değil çok şükür sağlıgımız yerinde bir kaç birikmişimiz var istediği de oluyor ama rahat batıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımcın olsun aynı durumda akrabamın başından geçti de çok zor bir şey ya ben mesela eşiminalesine akşamları gidereyim onları çağırırız O kadar şey ederiz yine de bazen olmuyor hayırlısı Allah hakkında hayırlısını versin
16 Yorumla- +1 yıl
Siz siz olun bu kardan ders çıkarın.. eşinin ailesini ezen eşini ezmis olur.. aile bağları zayıflar
Cevap sahibi+1 yılYoo ben tam tersine saygıda kusur etmem büyüklerim derim haklarını yiyemem
- +1 yıl
Tebrik ederim.. o da sizinn ailenize saygı da kusur etmez.. sağlıklı aile bağları kurulur diğer türlü hep bir çekişme insanın kendine ettiğini kimse edemiyor gecerkten
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 👍
Soran+1 yılher ne olursa olsun karşındaki bir büyüktür hatanda olsa haklıda olsan bir susmayı öğrenmelisin ama benim ailemi bırakın kendi ailesine bile yüksek sesle konuşan bir birey
Cevap sahibi+1 yılValla ben küserlerr diye heee dediklerini yaparım onlarda bana hersyi alırlar
+1 yılOnunla otur konuş böyle böyle bunlar beni rahatsız ediyor de baktın yola gelmiyor ya sabret ya da boşan
12 Yorumla
Soran+1 yılsabrın sonu selamettir inşallah
- +1 yıl
İnşallah kardeşim
Her dediğini Yapar tepene çıkarırsan geri indiremezsin.
35 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız böyle denedik hatalı biz olduk birde hayır demeye başlayacagım bakalım bu sefer ne olacak
Soran+1 yıluzman bir aile yardımı almak son çarem
Soran+1 yılhiçbir şey eskisi gibi olmayacak son çare boşanmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin ailesiyle iletişimi kesme ama o senin ailene nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran ve eşin şikayet ederse taşı gediğine yerleştir.
21 Yorumla
Soran+1 yıleşimin alilesine ben her türlü yardımı sağladım bu zamana kadar allah var onlarda bir şey demiyorlar benim için saygıda kusuru yok diyorlar ama artık eşim nasıl davranıyorsa bende öyle davranacagım bakalım bu sefer nasıl olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı aileler de hiç saygı duyulacak tarzda olmuyor senin ailen nasıldır bilemem
55 Yorumla
Soran+1 yıldüşünün gelinin kendi kızının yerine koyan bir aile bir dediği iki yapılmadı her istediği yapıldı. çocuguna bakıldı yiyecegi yemeği bile yapıldı
Cevap sahibi+1 yılMadem ailen çok çok çok iyi insanlar ve karına karşı hiç ama hiç kusur etmediler öyleyse senin karının psikolojik sorunları var başka ihtimal yok. Karının bu denli rahatsız olduğunu basta göremeyip evlenecek kadar en az sende psikolojik olarak rahatsızlık demek. Tencere kapak misali. 2. İhtimalde ise ailenden biri birileri karına karşı ters davrandı onu soğuttu eşin bu yüzden haklı olarak ailene karşı ısınamıyor iyi davranmıyor, sen ise ailene objektif bakamayacak kadar bağımlı olduğu için karına yaptıkları şeyleri görmüyorsun bilr
Soran+1 yıleşim psikologa falan yönlendirdim sinir hastası kendi resmen tamam benim ailem onu soğuttu diyelim ya kendi ailesine karşı bagırarak konuşmalar?
Cevap sahibi+1 yılBen iki ihtimal yazdım hangisi doğru kim haklı kim haksız bilemem (ki iki tarafta da kusur olan noktalar eminim var hatta hiçbir şey ya siyah ya beyaz olmuyor). Zaten önemli olan sebep değil sonuç. Eşim böyle kötü şöyle kötü eşimin şusu var busu var diye anlatırsan sana eeee derler? Yani bunlarla ne yapacaksın? Önemli olan o. Şikayet etmenin pek anlamı yok. Boşanma hakkin var sonuç olarak.
Soran+1 yılbu zamana kadar inanın hep sabır ettim arada çocuk var ben onu düşünüyorum bu yüzden son çare aile danışmanı uzman yardım almak son çare boşanmak
Senin annenler eşini seviyor mu? Belkide eşin sevilmediğini hissettiği için onlara gitmek istemiyor veya saygı göstermiyordur belki bilmediğin şeyler vardır.
44 Yorumla- +1 yıl
Toy toy yorumlar
Soran+1 yılbenim annemler eşimi kendi kızı gibi severler bir dediği iki yapılmaz ama benim eşimin para hırsı bizi bu duruma soktu. şükür yok saygı yok sevgi yok para para para
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlan hep senin gibi iyi niyetlilere oluyor iyi davransan altta kalıyorsun kötü davransan sen suçlu oluyorsun Allah yardımcın olsun.
51 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun haklısınız
+1 yılBoşanmalisın terbiyesiz sonuçta oda bir anne onunda bir annesi var. Kaynana ne kadar kötü olursa olsun aile ya aileee.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar tuhaf insanlar ya ama şuda var onlar eşini seviyor mu ben olsaydim oho anne kiz gibi olurdum gelin bende kalın derdim ama benim gibilerede kötüler düşüyorr
45 Yorumla- +1 yıl
genelde erkek analarından kaynaklanır bu tip bozuk ilişkiler. erkekler de analarına toz kondurmadığı için köle gibi eşlerinden bekler alttan almalarını.
Cevap sahibi+1 yılMaalesefki tabi hersey karsilikli ama bazende es icin sabredersin bak adam ben onun ailesine cok saygiliyim diyor bu hatır icin bile idare edersin ama yok daha nişanliyken gardını alıyor kızlarr
Soran+1 yıl5 yıldır evliyim hep sabrettim. eşimle konuşmaya gelmiyor insan her konuda bagırarak konuşurmu ben haklı olsamda haksız olsamda hep kaybeden ben oluyorum. ama artık kısasa kısas benim aileme saygı yoksa onun ailesninede saygı yok bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılKardesim ömrünü yer bu senin 5 yil nasil katlandiiin
+1 yılee evlenmeden önce tanıyacaksın. dış görnüşe düşüp evlenirseniz sonu bu olur. Kadın haklı!
111 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce tatlı dilli saygılıydı ama evledikten sonra bir değişti bir değiştiki kimseye eyvallahı yok
- +1 yıl
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. ailen de pek sevimli değildir.
Soran+1 yılailem soğuk olabilir ben kabul ediyorum ama sevmeyebilir saygı göstermek zorunda
- +1 yıl
köle mi bu kadın da zorunda olsun. değil demek ki göstermiyor zaten. senin aile diye sevimsiz insanları sevmek zorunda dğeil.
Soran+1 yıltamam zaten bizde öyle yapacagız kısasa kısas bizde saygı göstermicez ailesine bakalım ne olacak
- +1 yıl
aklı ve onuru olan boşar. madem bu kadar rahatsızsınız
Soran+1 yılarada çocuk var biz onu düşünüyoruz yoksa şimdiye çoktan gitmişti zaten biz arayı düzeltmeye çalışıyoruz uzman destek alacagız ailecek bakalım düzelmez ise son çare boşanmak
- +1 yıl
sanki eş değil hayatına füguran almış. düzelmez iseymişmiş 😂😂😂😂 senle evli kalan kadına da ne diyeyim ya.
Soran+1 yılbenim ailemi bırakın da ya kendi ailesine bile bağırarak ya her gidilen yerde huzursuzluk çıkaran bir bireye ne demeli her suçu erkeklerde aramayın
- +1 yıl
yok suç eşinde ki senle evlenip bir de üstüne çocuk yapıp, bir de yıllarca kendini kullandırtmış. bir de kendisini sevmeyen ailene katlanmasını bekliyorsun. sne onu değil, o seni seçerken hata yapmış.
Soran+1 yılteşekkürler bu güzel yorumlarınız için
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki ailen bişey yapmış ki eşin ondan onları sevmiyor durup durmadan böyle yaptıgını düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin ailen şu an esin ve çocuğun ama sen eski ailende tutturmuşsun ailem diye kadın ne yapsa haklı
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem eşim ve çoçuğum biliyorumda insan eve gitmek istemezmi ya acaba buğün neden kavga yapacagız diye
Cevap sahibi+1 yılPeki neden sevmiyor onlari sebepleri neymiş ona göre
Soran+1 yılsebeb çok hangisini sayayım benim annem babam ölsün o zaman huzura kavuşcak
+1 yılSana saygı göstermediği için ailene de göstermiyor, olay bu
00 YorumlaBu konu üzerinde konuşun. Geçerli bi sebep yoksa da kısasa kısas yap.
00 YorumlaAcaba eşin ne düşünüyor bu konuda ona göre de cidden bu şekilde mi git eşinle konuş bu konuyu belki de sen çok ailecisindir eşini ihmal ediyorsundur
01 Yorumla- +1 yıl
Bütün kızlar cinsiyetci cevap vermiş. bu düşünce modelinden doğru tavır çıkmaz
+1 yılAynı sıkıntı bndede var maalesef
114 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir çözüm bulmayı düşünüyorsun kardeşim
- +1 yıl
Bilmiyorum yaa bir dediğini iki etmiyorum ama gine aynı
Soran+1 yıloturup konuşmak istiyorsun derdini dinlemek istiyorsun ortada sıkıntı yokken ufak bir kıvılcım yetiyor kavga etmeye
- +1 yıl
Aynn yaa saçma sapan sebeplerden dolayı tartışma oluyor
- +1 yıl
Taa 4 5 yılık şeyleri kafasında kurup söylüyor
Soran+1 yılBen bir aile danışmanı ya da psikologa gidicem kardeşim her şey çocuk için ama düzelir mi düzelmezmi allah kerim
- +1 yıl
İnşallah düzelir
- +1 yıl
Bişey sorcam
Soran+1 yılbuyur kardeşim
- +1 yıl
Eşin cinsel yönden sana yaklaşımı nasıl
Soran+1 yılo konuda bir problem yok sende var mı
- +1 yıl
Evet bazen
Soran+1 yılbenim o konuda sıkıntım yok kardeşmde tek saygısı olsa gerisi gelicek
- +1 yıl
Güzel bari yatakta seni menun etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü koca ol saygı sevgi verme bak nasıl köpeğin oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla arkadaşım 20 yıllık evliyim bende durum aynı bunun tek yolu var oda kurtulmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen eşine saygılı olsaydın burada boş yapmazdın şerefli insan
00 Yorumlabu durumun seni çok yorduğunu ve psikoloğa beraber gitmezseniz gerekeni yapacağını söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloğa eşimi gönderdim zaten dostum da bir çözüm bulamadık birde beraber gideceğiz
devin’i mi koydunuz bunu göstermek için😀
00 Yorumla
+1 yılKısasa kısas hocam
00 Yorumla
+1 yılEşinin ailenle olan sorunu nedir?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılNiye göstermiyo bi sebepi var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEve geç gel, geceleri birlikte yatma, bir iki ay uzak dur aklı varsa anlar Bi şeyleri
00 Yorumla
+1 yılVakit kaybetmeden uzman destegi alin.
00 Yorumla
+1 yılBitanecakagzina
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIste böyle kadinlar sonsuz saygi ve sevgi görüyor
10 Yorumla
+1 yılDovuver sende
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olması gerek, iyiyse iyi kötüyse kötü
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş ve yatakta Sert ol. aklini al
00 YorumlaBoşa gitsin
00 Yorumla