Hiç çok iyi anlaştığınız bir insan ile aranız bozuldu mu? Sebebi neydi?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç çok iyi anlaştığınız bir insan ile aranız bozuldu mu? Sebebi neydi?
Aslında ciddiyim hiç iyi olmadık ben onun kötü gününde yanında olmak zorunda kaldım çünkü kuzenlerim dedi ki ölü evine gidemem rahmetli babaannem beni attı ortaya ben gittim sessizdim gittim kız yatakta ağlıyordu bende yanına girdim ses çıkarmadım sonra ağlıyor dinliyorum sonra birden sevdi beni falan herşeyi birlikte yaptık birbirimize değer verdik sonra sınavlar oldu ilkini yaptı öyle böyle gerçekleri demese de sonra o kötü çocukla tanıştık sonra bana neler yaptı sonra başkası oldu hesap sordum onun gibi kaale almadı ve sonra ben kararımı verdim ilk defa bağırdım onun gibi zoruna gitti ve kazık attı o çocukla tuzak kurdular ve doğruysa olan ona olmuş etme bulma dünyası işte
Cevap
8Cevap
Eğer iyi anlaştığım birisiyle aram bozulmuşsa sebebi kesinlikle benimdir. Belirli bir süre sonra insanların yaptığı saçma hareketlere katlanamıyorum.
Sürekli beni suçlaması ve kendisinin kusursuzmuş gibi davranmasından dolayı bozuldu.
Evet bozuldu… onun yaptığı bir hata sonrası bana karşı olan tutumu soğuttu beni..
En çok da değer verdiğin insan can yakar bana kırılmaz diye lakin öyle olmuyor işte
Bozuldu sebebi benim sevgim ve ilgim genelde karşı tarafa fazla geliyor maalesef
6 yıllık bi kız arkadaşım vardı sürekli sevgili yapıp ayrılıyordu garip bir ilişki hayatı vardı dünki tanıştığı kıro çoçuk benle konuşmasından rahatsız olduğu için iletişimi kesti :D
Evet sebebi çok düşüncesizlik etmiş olmasıydı uzun hikaye…. Qma şu an aramız iyi
Hayır şükürler olsun herkesle iyi anlaşıyorum
Çok başıma geldi farklı farklı nedenler
Evet oldu, kendisi kazık attı sohbeti de kestim
Sebebi yok heran herkesle aram bozulabilir
Evet bozuldu
tabii
yok bozulmadı
Evet bozuldu neden bozuldu bilmek istermisin
Anlasamadim o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?