Dayanamıyorum artik yasadiklarima?

hersey cok ustume geliyor. Eskiden zorbaliga ugramisligim vardi. Liseye yeni gectim. Artik olmaz bu tarz seyler mutlu olurum sanmistim. Ama gene ugradim. Hemde ya veletlerine hicbirsey yapmadim bile. Hicbirsey yapmadigim halde kardeşim dendi bana. Sevmedigim biriyle adimi cikarmaya calistilar. Kizlar benimle arkadas olmadi. Hem de onlara iyi davrandigim halde. Bende erkeklerle takildim bu sefer de kizlar adimi yavsaga cikardi. Okul degistirip bu mallardan kurtulmak istiyorum. Ama nasil aileme bunu soyleyebilirim bilmiyorum. Cok suclayicilar. Kesin sen onlara kotu davrandin sana boyle yaptin dicek tarzdalar. Biri beni taciz etse sen ona ne yaptin da taciz etti dicek tarzdalar. Ve bunlar yetmezmis gibi canim sıkıldığında arayip konusacagim bi arkadasim bile yok sayilir. Yalniz hissediyorum. Neden onlara hicbirsey yapmadigim halde disladilar bilmiyorum ama intikam almak istiyorum. Ama buyuk ihtimalle sadece okulu degistirmek icin elimden gelen her seyi yapicam. Bide bunlar yetmezmis gibi babam hasta ve hastaliginin ic organlarina sicramasindan korkuyorum. O benim her seyim. Dua edin. Ona da bana da

Dayanamıyorum artik yasadiklarima?