Aile & Toplum Ataşehir'de yaşanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yaşanılır Yaşanılmaz Çünkü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ataşehir'de yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Yaşanılır 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben oturmuyorum ama Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde kamuda işçi statüsünde özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum 2006 dan beri ve çalışanlarımızın % 70 üstü Atasehir de yaşıyor Elit bir yer 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ataşehir diye İçerenköy ya da Kayışdağı'nda yaşayacaksan, hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ferhatpaşa Mimar Sinan veya Örnek Yorumla Oluştur +1 yıl Kötü Yorumla
xesraa1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl diğer ilçelere nazaran daha sağlam olduğu söyleniyor bu açıdan çoğu sebepten iyidir 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Yasanilmaz. Trafik ulasim sikinti tek artisi kadikoy 2 durak 10 dk arac 30 dk 0 0 Yorumla
ALVİN34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Yaşanılmaz valla bende orada yasıyodum çıktım ordan 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Siteler vardır çoğunlukla. Aidatları yüksektir. 0 0 Yorumla
efkarlııııı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Millet Esenyurt'ta yaşıyor sen Ataşehir'i mi sorguluyorsun :) 0 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Residance ise evet ama mahalle arası kötü olabilir 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Maltepe'de yaşanır gel ;) 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Nefes aldığın sürece heryerde yaşarsın 😂 0 0 Yorumla
geceegunesii Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yaşanmaz diyorlar bir şey yokmuş orada 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belli yerlerinde evet 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yasanir 0 0 Yorumla
Fenerbahçem34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Sen yaşa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın Yorumla Fenerbahçem34 +1 yıl orada çalışıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaşanılır
Ben oturmuyorum ama Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde kamuda işçi statüsünde özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum 2006 dan beri ve çalışanlarımızın % 70 üstü Atasehir de yaşıyor
Elit bir yer
Ataşehir diye İçerenköy ya da Kayışdağı'nda yaşayacaksan, hayır
Ferhatpaşa Mimar Sinan veya Örnek
Kötü
diğer ilçelere nazaran daha sağlam olduğu söyleniyor bu açıdan çoğu sebepten iyidir
Yasanilmaz. Trafik ulasim sikinti tek artisi kadikoy 2 durak 10 dk arac 30 dk
Yaşanılmaz valla bende orada yasıyodum çıktım ordan
Siteler vardır çoğunlukla. Aidatları yüksektir.
Millet Esenyurt'ta yaşıyor sen Ataşehir'i mi sorguluyorsun :)
Residance ise evet ama mahalle arası kötü olabilir
beceren yaşar 😂😂😂😂
Paran çoksa çok guzel yaşanır
Maltepe'de yaşanır gel ;)
Nefes aldığın sürece heryerde yaşarsın 😂
Yaşanmaz diyorlar bir şey yokmuş orada
Yaşanılmaz çünkü İstanbul'da, ve Türkiye'de :)
Belli yerlerinde evet
Yasanir
Neresinde derim
İstanbul’da genel anlamda yaşanmaz
Sen yaşa
Neden olmasın
orada çalışıyorum