Kadınlar olsun erkekler olsun kim sevgili yaparsa yapsın anneye derler ama neden babadan gizlerler özellikle kızlar neden babaya demezler?

Kadınlar olsun erkekler olsun kim sevgili yaparsa yapsın anneye derler ama neden babadan gizlerler özellikle kızlar neden babaya demezler?
Baba evin otorite kaynağıdır meşru ve gerçek olmayan veya olamayacak olan şeyler anne ile fikir alışverişi yapılarak çözülür. Baba son noktada öğrenir ve sonuca (evlilik) odaklı konuşmalar yapar.
En son babalar duyar diye bir dizi vardı. Internette bulursan izle, anlarsın nedenini.
Cevap
4Cevap
Bazıları hemen söyler. Ben söylemem, her zaman annemden öğrendi
Toplum ve aile yapısından dolayı söylenmez diye düşünüyorum. Sadece ciddi evlilik niyetinde olunan kişi söylenir o da istemeye gelinecek zaman öncesi haber verilir.
Soruya yaptığım yorumla kızların tipinin alakasını anlayamadım. Sevgili Brad Pitt'ciğim😄
Ciddi düşünmüyorsa babama söylemem. ciddi düşünmeyen bir erkeği babama söylersem babam benim 'kız çıldırdınmı"diye nasıl topuğuma sıkar varya
Babam hayatımdaki tek erkekle tanışacak o da kocam olacak kişiyle. Niye herkesle tanıştırayım ki resmîyete bağlanan durumdaki kişiyi tanısın kafi
Erkekler sahiplenici oluyo zaten bir de baba olunca koruma içgüdüleri devreye giriyo.. babanın bu devrelerini yakmaya gerek yok.. ondan
Hayatıma girecek kişi ciddiyet binmeden ailem bile bilemez. Kadınlarda böyle düşünüyor heralde.
Döver, söver , kısıtlar diye 😊
En son babalar duyar 🤣🤣
Niye söylesin ciddi düşünmüyorsa
Yedi sülalesini çağırıp ta dövmeye gitmesin diye. Gerçi ben babasının da karşısına çıkarım ne der en fazla hayır der özellikle de babasıyla aramı mümkün mertebe iyi tutmaya çalışırım.
Baba olunca anlarsın.
Bilmem benim babam yok
Kortugu icin olabilirmi
Baba daha ciddiye alıyor 🤔
bi bktan anlamadıkları için
Muhafazakar ailelerd böyle sadece
Ben söylüyorum
Ben direk söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?