O kızla evlilik düşünmediği için bahsetmemiş diye düşünüyorum sizce?

O kızla evlilik düşünmediği için bahsetmemiş diye düşünüyorum sizce?

Yani bilmiyorum da söylemeyebilir bir an ben babam olsa hala söyleyemezdim yani Rahmetlik olmazsa annem olsa söyleyemezdim anne Şu kızla çıkıyorum diye bilmiyorum Hani bir kız arkadaşım doğru düzgün olmadı Ben Hep paralı birliktelik yaşadım Bilmiyorum ya Ben söyleyemedim büyüttü benden çünkü hani
Türk aile yapısı aşırı değildir genelde ve Gevşek gibi görünüz. Baba şunla çıkmaya başladım. 2 gün sonra bunla diye pek normal karşılanmaz bizim yapıda. Sadece ; Ciddiyet varsa söylenir bence. ya da çok ciddi bir sorun olursa tavsiye almak için.
Hani kızı anlarım, hele de muhafazakar ise. Diyemez, çekiniz. Ama erkekleri inanın anlayamıyorum. Zaten herkes evlenmeni ve soyunu yürütmeni istiyor. Çık de yani.
Bence tek sebep “evlilik düşünmemek” olmak zorunda değil canım 😌 Bazı erkekler ailesi çok karışıyor diye söylemiyor, bazıları da ilişkiyi önce bir oturtup öyle ailesine açmak istiyor. Ama uzun zamandır beraberseniz, ciddi konuştuğunuz halde hâlâ ailesi bilmiyorsa orada durup düşünmek lazım 🤨 İçine sinmeyen ne var, açıkça sordun mu ona hiç? 💬💕
Cevap
21Cevap
Söylemek zorunda değil bence ortada ciddi bir şey yoksa
korkmuştur
O kızla ciddi düşünmüyor ondan
Evlilik düşündüğüm birileri oldu çok sevdiklerimde anlattım 3-4 ay sonra ayrıldık demekki neymiş öyle her zaman her şey anlatılmaz bi otursun ilişki aileleri tanıştıralım kıvamına gelelim
Ailenin tepkisini bilmediği ve tereddüt ettiği için olabilir, hazır olmayabilir, bu kızlar için de erkekler içinde geçerli
Aileye söylemesi bir şeyin ispatı değil millet her sevgilisini tanıştırıyor ama söylememesi bir şeylerin ispatı
Bi taneside oğlen şoyle bi soru sormuş: sevgilim ailesi ile taniştirdi ama hiç seviyorum demedi bana diyor galiba sende surum tersine
Normalde ailemle bu tür konuları konuşmaya utanırım evet ama aşkım için söylerim zor da olsa
Kesinlikle öyledir, evlilik niyeti olsa ilk günden anlatırdı
Hemcinslerim herşeyi yapabilir. Ama söylememe nedeni hevesten olabilir. Yani geçici aşk gibi
Doğru zamanı bekliyordurdur ya da ciddi düşünmüyordur
Degisir ya misal ben o sacma sapan tepkilerini ve ben malmışım gibi verdikleri tavsiyeleri duymamak icin söylemem gaza gelmedikce
Daha ciddiyet kazanmamıştır
Kızdan emin değildir ya da evlilik düşünmüyordur
Ciddi düşünmediğini için balımsuu
Düşünmediği*
O kızla ciddi düşümüyordur. Aşabildiğimi alır tekmeyi basarım kafasında dır
Belki de ailesi bilmem ne çocuğudur, o yüzden güzelim ilişkiyi bk etmek istemiyordur.
Ciddi düşünmeyen biri söÿlemez
Ne güzel bak kendin sormuş kendin cevaplamışsin
Yeterince güvendiğinde söyler
Ciddi değildr kısacası o c dur
Duygularından ya da kendınden emın degıldir...
ciddi düşünmüyor çünkü
Kendi kendine vermişsin cevabını.
Soru başlıkta, cevap detay da
Çünkü ailesine bağımlıdır. Onlardan kopamaz.
Yani bunu planlamamıştır kafasında
Utanır benim arkadaşımın kocası da öyleydi şimdi evliler
Sürekli sordukları için olabilir.
Çekiniyor olabilir despot bir ailesi vardır belki
Ailevi problemlerde olabilir bilemedim
Utanıyodur
Sünepe olduğu için
Mutaassıp aile
Net sevmiyordur😑
Fake olduğu için 😊
Ciddi düşünmüyordur.
Utanır ablası