Aile & Toplum Nasıl sakinleştiriliriz? bberiljk7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar kardesim düğünde terk edildi zırlıyo napcaz yardın ediiiiinnnnhttps://hizliresim.com/fbe0zzf Nasıl sakinleştiriliriz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. bence sakin olmasını söyle 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hhmm uyumasını sağlayın.Bula bula düğün satımı mi bulmus, düğünden ozce terkedeyimis yav damadı da 0 1 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Mnqkdmn damadı demek istedim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Her işte hayır var ya hersey bitince olaydı böyle kaypak bir adamdan kurtulduğunu dua et fala diyerek rahatlat 0 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eve gitmiştir cocuk yarın okul varya erken yatmıştır zirlamasin kendide gitsin uyusun 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. uykusu gelmiş gibi duruyor bayılır birazdan bir şey yapmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Allah başka dert vermesin zor cidden :D geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl neden terkettiki alçak damat. kardeşin de çok güzelmiş 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. leventler ölmez şekil değiştirir :) 0 0 Yorumla
TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hafshagagaah erken evlendirmeyin kotu abla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Getir bana bir şamarım yeter 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hüdaparlıyım katana ile 2 ye ya da 3 e ayırabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da sahiplenenilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sahiplenebilirim* Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı. yeni koca bul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence sakin olmasını söyle
Hhmm uyumasını sağlayın.
Bula bula düğün satımı mi bulmus, düğünden ozce terkedeyimis yav damadı da
Mnqkdmn damadı demek istedim
Her işte hayır var ya hersey bitince olaydı böyle kaypak bir adamdan kurtulduğunu dua et fala diyerek rahatlat
Eve gitmiştir cocuk yarın okul varya erken yatmıştır zirlamasin kendide gitsin uyusun
uykusu gelmiş gibi duruyor bayılır birazdan bir şey yapmaya gerek yok
Allah başka dert vermesin zor cidden :D geçmiş olsun.
neden terkettiki alçak damat. kardeşin de çok güzelmiş
leventler ölmez şekil değiştirir :)
Hafshagagaah erken evlendirmeyin kotu abla
Getir bana bir şamarım yeter
Hüdaparlıyım katana ile 2 ye ya da 3 e ayırabilir
ya da sahiplenenilirim
Sahiplenebilirim*
yeni koca bul
Tek gecelik bir iliskiye ihtiyacı var
İzmirdeyse olalim