Aileler de evleniyor bir nevi. Boşanırken de onlar olmalı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Aileler lütfen insanlara hem evlilikte hemde boşanma sürecinde lütfen daha az mümkünse hiç mudehale etmesinler çünkü herkes kendi hayatını yaşıyor iyisiyle kötüsüyle ve daha da herşeyi berbat ediyorlar sadece çocukları için yapacakları tek şey ellerinden ne geliyorsa destek olarak o şekilde destek çıksınlar
02 Yorumla- Soran1 yıl
Onlarda çocukları için evleri dağılmasın diyor ama ortada ev yoksa bunu nasıl anlatmak gerek onu bilemiyorum.
- 1 yıl
Tecrübe kötü deneyimlerin birikimi aslında yanlış yapacağız yapmalıyızda korkulacak bir şey değil önü alınamayacak büyük hataların önünde durup dikilsinler her yanlışta mudehale edilmeye çalışılınca bu sefer kimse aileleri ciddiye almıyor ve sorunlar daha fazla büyüyor ve ortada ev yoksa yine bu kararı verecek kişiler o hanenin içerisindeki insanlar aileler değil bence ancak dışarıdan nasıl göründüğünü yansıdıklarini bakan göz olarak bir dile getirin anlayip anlamamak kendilerinin bileceği bir şey 🤷🏻♂️
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Valla beni 17imde benden 16 yaş büyük birine vermişlerdi. Ama ne resmi nikah ne ceyiz filan.. eltimle aynı evde yasadim öyle rezil oyle b**ktan birseydi. Sonra 3 yil tam dolcakti beni boğarak öldürmeye kalktilar üstüne bide polise şikayet ettim diye "kocasina razi gelmeyen ka**e kadın" olarak adımı cikardilar. Öz anam öz babam da yanimda olmadi. Kendi kendime gittim yaşadım gördüm kendi kendime döndüm. Sustum sabrettim. Şimdi herkes pişman dediği yasattigi her şey için. Aileleri karistirmayin. Karistirirsaniz daha da büyür.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl ayrılabildiniz
- 1 yıl
Emniyet Müdürlüğüne gitmistim. Boynumda bacaklarimda darp izleri vardi. Zaten hemen yardim ettiler.
- Soran1 yıl
Kadın sığınma evine mi gittin
- 1 yıl
Evet mecburen. Pandemiye denk gelmisti. Valilik izni gelene kadar filan orada kaldım sonra baktım orasi bin beter döndüm baba evine.
- 1 yıl
Haberleri olmalı tabii ki ama nekadar az insan karışırsa, okadar acısız biter gider diye düşünüyorum. Her kafadan bir ses çıkması çok yorucu. Bu evlenirken de böyle, boşanırken de böyledir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aileler arabulucu olarak dahil olabilir , eğer arabuluculuk kadar evlilik bittiyse her iki tarafta kendi kararını kendi almalılar ortada çocuklar mağdur olmadan. Boşanma sürecim ve karar vermem bir yılımı almıştı. Çok aceleci olunmamalı bu durumda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
- 1 yıl
Bosanma sürecinde aileler bu karara saygi duymak zorundir. Eger bir kadin annesine babasina bosnmak istedigini söylüyorsa. Aileside kizinin bu kararinin arkasinda durup kizina destek olamlidir sahip cikmalidir.
00 Yorumla - 1 yıl
Bu süreç çok zor.
Her iki tarafta çocuklarına manevi destek sunabilir. Bunun dışında dahil olmamaları süreci kolaylaştırır.
00 Yorumla Aileler sizinle aynı evde yaşamiyorlar. Sizin mutlu veya mutsuz olacağınızı bilemezler bu hayat sizin hayatınız. Bende dahil edilmemeli
00 Yorumla- 1 yıl
Bir yere kadar evet. Tum detaylara vakif olmak zorunda degiller.
02 Yorumla- Soran1 yıl
O bir yer neresi?
- 1 yıl
Aldatma ve siddet var ve kadin icin bunlar bosanma sebebi iken aileler evini dagitmamasini nasihat edebiliyorlar. Hatta vu surecte ailesinden destek goremeyeceginden cekindigi icin bosanma kararini rafa kaldiran kadinlar mevcut. Bu durumda aileler mudahil olmamali.
- 1 yıl
Hayır aileler bu işin dışında tutulmalı hatta herkes dışarda olursa daha iyi olur
00 Yorumla - 1 yıl
evlenen de boşanan da onlar dğeil
dahil olmamalılar00 Yorumla - 1 yıl
Ne nikahta ne boşanmada aile dahil edilmemeli şimdiki aileler sorunlu
00 Yorumla - 1 yıl
Boşanma nedenine, nasıl boşanıldığına ve aile çevresine bağlıdır...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Basit konular için tamamda ipler kopunca girmemelidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 960 cevap paylaştı. Olmasalar daha iyi olur, ayrılmayacaksanız o zaman girsinler ara bulucu olarak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. kısmen olmalı
ama çok mahrem konulardan dolayı boşanılıyorsa dahil eilMEmeli00 Yorumla- 1 yıl
Dahil edilmemeli bnce hemen kıyaslama yapıyorlar kendi yaşantılarıyla çünkü
03 Yorumla- 1 yıl
@Brozzovic tipten derken anlayamadım
- 1 yıl
@Brozzovic renkler ve zevkler farklıdır belki onlarda seni beğenmiyordur
- 1 yıl
@Brozzovic bilemem bn
- 1 yıl
Kaos ortami oluyor dahil edilmemesi daha dogru buluyorum
00 Yorumla Edilmemeli ama yine de dayanamıyorlar karışıyorlar.
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır edilmemeli bence.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Sessizce boşanıp haber mi verilmeli
- 1 yıl
Söyle. Ailelere söylenir ama ailelerin söz hakkı olmamalı. Ondan bahsettim. Yani iki kişi kararını verdiyse okey. Diğer aile büyükleri karışmamalı saygı duymalı bence.
- Soran1 yıl
Anladım.
Bu hangi düşünceyle dahil edildiğine bağlı
00 Yorumla- 1 yıl
Her iki taraf ailelerine manevi destek olur
00 Yorumla - u1 yıl
Hayır, aileler boşanma der.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı. Evlenme sürecinde bile dahil edilmemeli...
00 Yorumla- u1 yıl
Hayır edilmemeli bence.
00 Yorumla Evlenme sürecine dahil oldularsa evet (:
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Edilmemeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,5b cevap paylaştı. Edilmesin şu aileler bir uzak dursun
00 Yorumla- 1 yıl
Olmamalı
00 Yorumla Aileler karışırsa işler çirkinleşir
00 YorumlaHayır edilmemeli
00 Yorumlabazı durumlarda
00 Yorumla- 1 yıl
olmamalı bence
00 Yorumla - 1 yıl
Asla edilmemeli
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında