Hayat zor insanlar dahada zor evlilik istiyoruz ama nasıl yapılır ki insanın aklına çevrede etrafta duyduğumuz korkutucu şeyler akla geliyor nasıl ilerlemek gerekiyor düşüncelerinizi bekliyorumm
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir espirisi kaldığını düşünmüyorum. Her yönüyle anlamsız gereksiz risk
Evlilere bakarsan hepimizi kısırlaştırmaları gerek 😂😂
Evet yaşdaşım doğru söylüyorsun artık güvenemiyorum ve aldatılmaları görünce kalbim buna dayanamıyor ağlayan kızları görücne bende onlarla ağlıyorum dünya acımasız olmuş tek öleceğim bu dünyada ne kimseyi üzeceğim sadece ben tek öleceğim üzüleceim
Korkutucu seğil ya her dönem sorunlu ilişkiler hep olmuştır
eğer mutlu olabilicekseniz çok bir sorun olmaz kendinizi kasmayın o bu şu diye illaki bulursunuz
Doğru insanı bulduğun sürece korkmana gerek yok. Ama işte o insan gelir mi orası meçhul..
Doğru olup olmadığını nasıl olcebilirz mesela
Kader kısmet.. zaman gosterir
Doğru insan bulunca keyifli oluyor.
Bunu nasıl anlayabiliriz ki şu an iyi hoş iyi diyoruz aynı evin içine girince değişenler de var
Tanıdıkça evlenmeden evvel görülüyor. Danışanlarımla hep konuşurum bu konuyu.
Evlenince su huyu çıkıyor diyen insanlar var neden mesela
O dediğiniz husus etki tepki prensibidir
şu an bana karşı saygılı sevgili aile de öyle keza evlenmek istiyor hayatımızı birleştirmek o da tamam neyi mesela yanlış kişi olduğunu gösterir ki
Zor zamanlarda aldığı aksiyon?
Sizin yanınızda ne kadar olabildiği?
Ailesi eleştirdiğinde ne kadar arkanizda durabiliyor?
Öfke kontrolü nasıldır?
Bana kötü sözünu yanlış bir kelimesini duymadım ama mesela sinirlendiği bişey olunca bana hep der ki seni kırmak istemem en iyisi giidyim uyuyum sakinleşirim der hep çabuk yumuşar yumuşayana kadar da biraz uğraştırir o da olsun yani ailesi şuanlik benlik kötü bişey demedi tam aksine akıl kendini bilen bir kız demişler hakkımda düşüncelerimi çok begenmsler annesi der ki senin arkanda eşin duracak evet biz senin hep arkands dururuz ama önce eşin bir yerden sonra aile durması olmuyor
Bu sordugun soru ve yorumlar sence celismiyor mu? O zaman sorun yok demektir
Ama işte bazen insanların yaşadığı şeyler ya bende yasaarsam diyorum insanların düşüncelerini merak ediyorum belki bir söz uyarı beni uyandirir farkındalık yaratır diye düşünüyorum
Aklıma gelenleri söyledim çok inceleme evlilikler sanstir
Başta adam ben kötüyüm diye bağırıyorsa evlenilmez zaten sonra düzelecek diye de bakmak olmaz
Hayırlı insanlarla karşılaşmak ümidiyle umarım iyilerdir hayırlılardir iyiyi güzeli tercih ediyorlardir bu devirde kötülüğe karşı
Size yukarıda ifade ettiğim şekli ile aynen
Flört dönemini verimli geçirmek lazım
Evlenecek birini bulmak zor
Benim ilişki o yönde şu an yazın yüzük takicaz da şuana kadar ailesi kendisi sorun yok hani annesi arkadaşım gibi oldu bir kadın olarak kendimin dik durmanın gerektiğini söylüyor ama işte şu an iyi deriz evlenince insan oğlu kendini gösteriyor nasıl olucak
Evlenince değişme söz konusu Bilemiyorum
Ben anlatiyim sana
Sabıkası var mı ailesinde psikolojik kalıtsal rahatsızlık var mı sağlıklı mı parası var mı fırıldak mı felan bunlara bakacan
Siz kızlar önce kariyer diyorsunuz yanlış yapıyorsunuz evlenipte kariyer yapabilirsiniz dersiniz çocuk istemiyorum üniversite bitene kadar
Şimdilik aile yönünden bişey görmedim annesiyle arkadaş gibiyiz kadın benim arkamı tutuyor haksızlığa asla gelmiyor evladimda olsa yanındayim dedi ve bunu lafta değilde yaptı yanımda durdu yaşadım yani Allah'a şükür gecimleri iyi sağlıklı fırıldak değil de sonuçta kendi başına ne yaptığını bilemem ki kesin şöyledir dmeek doğru değil karakteri bozuksa yapacak yapar her seyi
Ben tanımadığım biri hakkında atıp tutamam sana tavsiyem annesi yetmez onun istemesi lazım annesine şikayet felan edip cozemezsin
Zaten oğlu istediği için ailesiyle iletişim sağladım erkek arkadaşım istiyor evlenmeyi sankim ben meraklıyım halla halla 😀 annesine sikayet etmedim ki sadece kadın arkadaş gibi
Tamam istiyorsa evlenmeyi uzatmayın evlenin ne bilem iliskinizi
Uzatmak istemiyorum uzayan şeyler kokuyor zaten
Ama işte insan iyi hoş diyorsun aynı evin içine girince değişen varrr size bişey demiyorum onun istemesi gerek deyince atarlandim azicik
Sorun değil kızlarda genel bir durum atarlanma 😁 anasından öğren işte ev halini
Zor...
Seyir haline bırak ne evlenmesi yaa
Bana da.
uzak dur
Neden
iyice işini gücünü hallet. bir süre de hayatının keyfini sür ondan sonra belki :) genelde pişman oluyor bunlraı yapmayanlar.
Okulumu okudum kpss hazırlık içindeyim genelde ara ara arkadaş, spor takılan biriyim öyle gezip tozan hayatın eğlencesi yaşayan biri değilim içimde de pek merak yok kendi halinde sade 2/3 dostu olan onlarlada olması gerektiği gibi vakıt geçiren biriyim
e keyif senin plan senin. doğru kişide hazırsa ne ala :) korkmana gerek yok o zaman
Bizim yasayamadik dediğimiz eğlence gelip geçici dünya hevesi eşimle de nasipse yaşarım şöyle bakarsak aile evinde rahatım annemize nazimiz geçiyor vbbb... iki üç gün sonra eşin nasıl olucak herkesin huyu başka olur bunlarda var olucak göze alınmalı insan tartışmaktan kavgadan gürültüden korkuyor yeri geliyor aileyle ufak tefek oluyor o da hadi neyse diyorsun ailesi annesini sevdim içim ısındı arkadaş gibi anne oğlu da olsa beni uyandırıyor söyle yap diye oğlum haksizsa arkasını tutmam diyor hep yaşadım da bu lafta değil yani doğru kişi gibi gelyor ama insanların yaşadığı şeyleri düşünunce ya bende yaşarsam kafası var
:) ben fikrimi söyledim. gerisi senin yaşamana kalmış. yaşa da göre