Aile & Toplum Yoğunluktan sevdiklerinize zaman ayıramadığınız olur mu? İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok süperiz, çok güzeliz😄 Yoğunluktan sevdiklerinize zaman ayıramadığınız olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır olmuyor çünkü sevenim yok :D 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Elbette oldu ben işim çok olduğunda kendimi bile unutur çok fazla kaptırırım 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oldu ama genel olarak zamanı mı yönetmeyi bilmiyoruz acaba 🤷♀️ 0 2 Yorumla İrsisback +1 yıl Suç bizde mi yani :D Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Yani bilemiyeceğim artik nasil yorumlarsan 😀 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Oluyor maalesef kendime bile zaman ayıramıyorum zaman zaman 0 6 Yorumla İrsisback +1 yıl Kolay gelsinn 😔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl O üzgün emoji ne öyle, sana da kolay gelsin 🌸 Yorumla İrsisback +1 yıl Kendine dahi zaman ayıramamak üzücü değil mi 🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Üzücü ama üzülmüyoruz 🙄 bir de bunu yapmayalım kendimize djdj Yorumla İrsisback +1 yıl Doğru haklısın 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😌😅 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Olmadı. O zamanlar önceliğim kendim değildi çünkü. Artık oluyor ama telafi de edilebiliyormuş. 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmazz. Yine bir şeylerden fedakârlık eder sevdiklerime vakit ayırırım. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Oldu. Bir ara herkese görüldü atıyordum 1 3 Yorumla İrsisback +1 yıl Kırıcı.. Yorumla ElCuco +1 yıl gerçek yaşamda olunca daha kırıcı oluyor :d Yorumla İrsisback +1 yıl Tamam işte onun için söyledim zaten :D Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet oluyor 🤒 1 5 Yorumla İrsisback +1 yıl Bir garip başko tanesi :D Yorumla Hopss +1 yıl Bir garip cümle 😂😂 Yorumla İrsisback +1 yıl Gökten düşen ilk garip cümle tanesi 😂 Yorumla Hopss +1 yıl Manit olmayınca içindeki iltifatları başkoya döken bir başo 😂😂 Yorumla İrsisback +1 yıl İfşalamasaydın keşke 😂 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. ben sevdiklerim için her zaman vakit ayırırım 1 2 Yorumla İrsisback +1 yıl En güzeli Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl olması gereken... Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evet, çok oluyor bu..Evde matem havası bile oluşuyor.. Helva yapsak garipsenmez.. 0 45 Yorumla İrsisback +1 yıl Abartma konusunda tiryaki gibi olun.. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kimse bir tiryaki olamaz.. 😎 Yorumla İrsisback +1 yıl Kimse olmak da istemez belki? :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Olun diye milleti yönlendirmişsin.. Yoksa kendini inkar mı ediyorsun.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Abartma konusunda diyorum tdk bey :D kendini inkar eden bizden değildir Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ben de onu diyorum.. Nerde kafa.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Sen total bir şeyden bahsediyorsun ben tek bir yöndenn :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sen total anlamışsın.. Ben toplam bakiyeyi söylemedim.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Yetersiz bakiye tdk tiryaki :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Temassız var ama.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Bakiye ona bakmiye 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Durdurun dünyayı, ırsi espri yaptı.. 😂 Yorumla İrsisback +1 yıl Durdurmayın tiryaki atlasın 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Atlayasaydım buna bakmiyeydim.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Atlayasamadın mı 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Alt yazı lütfen.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Kendi cümleni oku lütfen :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kendinle alay geçildiğini anlamayıp kimvurduya gitmekte ırsi gibi olun.. 😂 Yorumla İrsisback +1 yıl Yoo anlamadığımı nereden çıkardın ki 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl He he taam taam.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Ya he he 😄 sen bilerek yaptın ben anlamadım aynennnn sensinnnn Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ha şöyle.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Sana ciddili bir soru sorayım o zaman :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Haydi sor.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Alayı anlamadıysam neden aynı hata üzerinden devam ettim? :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kendi cümleni oku dedin ya.. O yazdığım da bilinçli bir yanlışlıktı.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Tamam işte ben de altyazı gerekiyor ise oraya bakınız çelişiyorsunuz demek istedim :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Senin esprin için demiştim.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Hıı yanlış anlaşılma oldu o zaman :D esprim o kadar harikaydı ki evet ona ihtiyaç duyulabilir Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hayat birkaç saniye durdu.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Evet öyle etkilerim oluyor insanlar üzerinde :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Aymazlık desen var.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Aynen en aydın sensin :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Görüşüme like gelmeden kaçayım ben.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl O hala devam ediyor olamaz :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Henüz olmadı ama eli likedadır.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Olmaz diyorum neden olsun Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Çok eminsin.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Emin değilim, irşiyim :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Ama yeter yaaa.. 😂 Yorumla İrsisback +1 yıl Yeter kim? 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Allah'ın yarattığı bir cool işte.. 😅 Yorumla İrsisback +1 yıl Çok özel bir kul bu ama bildiğin coollardan değil :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Biliyorum, teşekkür ederim.. 😌 Yorumla İrsisback +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoğunluğum yok. Sevdiklerim de pek yok zâten. 1 1 Yorumla İrsisback +1 yıl Tertemiz :D Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. İş yüzünden bi kız engellemişti beni pek konusamiyoduk 😅 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki bazen ama sevdiklerim beni anlad 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. bi yogunlugum yok😚 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mutlaka bir yolunu bulur zaman ayırırım 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevdiğim herkes yoğunluktan önce gelir 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevdiklerime her zaman ayıracak zamanım var 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır olmuyor çünkü sevenim yok :D
Elbette oldu ben işim çok olduğunda kendimi bile unutur çok fazla kaptırırım
Oldu ama genel olarak zamanı mı yönetmeyi bilmiyoruz acaba 🤷♀️
Suç bizde mi yani :D
Yani bilemiyeceğim artik nasil yorumlarsan 😀
Oluyor maalesef kendime bile zaman ayıramıyorum zaman zaman
Kolay gelsinn 😔
O üzgün emoji ne öyle, sana da kolay gelsin 🌸
Kendine dahi zaman ayıramamak üzücü değil mi 🙄
Üzücü ama üzülmüyoruz 🙄 bir de bunu yapmayalım kendimize djdj
Doğru haklısın 😂
😌😅
Olmadı. O zamanlar önceliğim kendim değildi çünkü. Artık oluyor ama telafi de edilebiliyormuş.
Olmazz. Yine bir şeylerden fedakârlık eder sevdiklerime vakit ayırırım.
Oldu. Bir ara herkese görüldü atıyordum
Kırıcı..
gerçek yaşamda olunca daha kırıcı oluyor :d
Tamam işte onun için söyledim zaten :D
Evet oluyor 🤒
Bir garip başko tanesi :D
Bir garip cümle 😂😂
Gökten düşen ilk garip cümle tanesi 😂
Manit olmayınca içindeki iltifatları başkoya döken bir başo 😂😂
İfşalamasaydın keşke 😂
ben sevdiklerim için her zaman vakit ayırırım
En güzeli
olması gereken...
Evet, çok oluyor bu..
Evde matem havası bile oluşuyor.. Helva yapsak garipsenmez..
Abartma konusunda tiryaki gibi olun..
Kimse bir tiryaki olamaz.. 😎
Kimse olmak da istemez belki? :D
Olun diye milleti yönlendirmişsin.. Yoksa kendini inkar mı ediyorsun.. 😄
Abartma konusunda diyorum tdk bey :D kendini inkar eden bizden değildir
Ben de onu diyorum.. Nerde kafa.. 😄
Sen total bir şeyden bahsediyorsun ben tek bir yöndenn :D
Sen total anlamışsın.. Ben toplam bakiyeyi söylemedim.. 😄
Yetersiz bakiye tdk tiryaki :D
Temassız var ama.. 😄
Bakiye ona bakmiye 😂
Durdurun dünyayı, ırsi espri yaptı.. 😂
Durdurmayın tiryaki atlasın 😂
Atlayasaydım buna bakmiyeydim.. 😅
Atlayasamadın mı 😂
Alt yazı lütfen.. 😅
Kendi cümleni oku lütfen :D
Kendinle alay geçildiğini anlamayıp kimvurduya gitmekte ırsi gibi olun.. 😂
Yoo anlamadığımı nereden çıkardın ki 😂
He he taam taam.. 😅
Ya he he 😄 sen bilerek yaptın ben anlamadım aynennnn sensinnnn
Ha şöyle.. 😄
Sana ciddili bir soru sorayım o zaman :D
Haydi sor.. 😄
Alayı anlamadıysam neden aynı hata üzerinden devam ettim? :D
Kendi cümleni oku dedin ya.. O yazdığım da bilinçli bir yanlışlıktı.. 😅
Tamam işte ben de altyazı gerekiyor ise oraya bakınız çelişiyorsunuz demek istedim :D
Senin esprin için demiştim.. 😅
Hıı yanlış anlaşılma oldu o zaman :D esprim o kadar harikaydı ki evet ona ihtiyaç duyulabilir
Hayat birkaç saniye durdu.. 😄
Evet öyle etkilerim oluyor insanlar üzerinde :D
Aymazlık desen var.. 😄
Aynen en aydın sensin :D
Görüşüme like gelmeden kaçayım ben.. 😅
O hala devam ediyor olamaz :D
Henüz olmadı ama eli likedadır.. 😅
Olmaz diyorum neden olsun
Çok eminsin.. 😄
Emin değilim, irşiyim :D
Ama yeter yaaa.. 😂
Yeter kim? 😂
Allah'ın yarattığı bir cool işte.. 😅
Çok özel bir kul bu ama bildiğin coollardan değil :D
Biliyorum, teşekkür ederim.. 😌
🤦♀️
Yoğunluğum yok. Sevdiklerim de pek yok zâten.
Tertemiz :D
İş yüzünden bi kız engellemişti beni pek konusamiyoduk 😅
Belki bazen ama sevdiklerim beni anlad
bi yogunlugum yok😚
Mutlaka bir yolunu bulur zaman ayırırım
Evet, oldu, oluyor...
Sevdiğim herkes yoğunluktan önce gelir 🍀🗝️
Sevdiklerime her zaman ayıracak zamanım var
Bende zamandan bol bir şey yok
Onlara zamanım hep var.
Oluyor tabi
Evet