3. dunya savasi cikar mi cikarsa nasil cikar
Rusya isvece girerek baslatsa keske
Ben zaten mutsuzum yalnizim umudum yok gelecektendende Allah zaten mutluluk nasip etmiyo
Mutlu olanlarin huzuru bozulsun
3. dunya savasi cikar mi cikarsa nasil cikar
Rusya isvece girerek baslatsa keske
Ben zaten mutsuzum yalnizim umudum yok gelecektendende Allah zaten mutluluk nasip etmiyo
Mutlu olanlarin huzuru bozulsun
Seni anlayabiliyorum. Yalan söylemek istemiyorum ama istemsizce seninle ayni seyleri dusundum yanlis oldugunu bile bile. Ama bu dusunceler, bu sürecin bir aşaması. Zamanla bu dusunceler iyice artacak ve artık o dusunce şişe şişe patlayacak rahatlayacaksın. her şey düşünce üzerine kurulu çünkü. Sana tavsiyem akisina bırak en iyisi bu olur. Kendini bir şeye çok zorlama , bu surecte rahat olmak en iyisi. Zamanla gecicek hicbirsey degismese bile. Seni anliyorum ve bende bu surecten geçtim. Şimdi iyi miyim, pek değil. Ama eskisine göre iyim. Sadece bu dusunceler artik dongu haline geldi."Dusunsem ne dusunmesen ne " dedim kendime. sende ileride bunu diyiceksin ve bu sekilde gecicek. Bende istedigim seyler sonucu senin gibi dusuncelere daldim ve biraz sacma sapan seyleri dusunmeye basladim. Ama geçti. Hayatin adaletsiz oldugunu kabullendim. Ve normal bir sekilde "Allahım o kuluna nasip ettiysen bana da edersin "diye dua ediyorum hep. Allahtan herseyin en iyisini iste. Allahta güç sonsuz ilim sonsuz hersey sonsuz. Senin istedigin sey Allah için neki. Böyle dusun. Hayirsiz olsun ama evleneyim deme. Allahım bana en kralini insanlarin bana imrenerek bakacagi turden bir evlilik nasip et de ve hicbir zmn nazar degmesin de. Allah bu sekilde nasip eder cunku gücü sonsuz anladinmi. Hadi sağlıcakla kal:))
Simdi soylemesi kolay da, savasin ortasında kaldığın zaman gorurum seni. Sana tum samimiyetimle söylüyorum doğuda 10 kisilik teroristle girilen catismayi sadece seyretsen onun bile agirligini kaldıramazsın. Sicak temas aninda aklindan gecenler, sevdiklerin, hayallerin vs. Hersey gozunun onunden geciyor. Eminim mutlu olmak icin bir cok sebebin vardır ama sen gormuyorsundur. Şu an senin sahip olup da önemsemediğin bir cok sey emin ol cok kisinin hayalidir.
Cevap
22Cevap
Fark etmez çıksın çıkmasın beni ilgilendirmiyor.
Zaten hak ve batıl savaşı kıyamet den önceki savaş zaten olacak
Merakını gidereyim yanlış yerde savaş arama 3 Dünya Savaşı başlamak üzere Biz Amerika ve Avrupa'ya karşı savaşacağız İsrail'den başlayarak çok yakın
çıkmadın dünya kaç sene geri gider bizden sonraki nesiller için pekte iyi olmaz geçmişten gelen örnekleri görüyoruz
Sen Nezaman mutlu oldunki kendi kendine sacma sapan seyler yapıyosun mutlu olan insanları neden karalıyosun kıskanıyosun
Çok psikopat manyak gördüm ama sen farkı bir kategorisin. Mutsuzsan mutlu olmaya çalış. Dünya zaten yeterince boktan bir yer daha boktanlasmasini isteme
Çıkarsa da savaşırız yapmadığımız bir şey değil yani
Çıksın da Türk ün gücünü dünyaya gösterelim artık
kim savaş çıkmasını isteyebilirki anlamıyorum
Hayır istemem... Dünya büyük bir yer illa mutlu olacağın bir yer bulursun.
Çıksın istemem çünkü kadınlara ve çocuklara uzulurum
Benim istemem ile olmayacağı için düşünmem bile.
Yok ya tam bu sene şampiyon olcaz savaş felan çıkmasın jsjsj
Başkalarının mutluluğu bir yerlerine batan insan ömrü boyunca mutlu olamaz. Umarım kökten değişmediğin sürece mutluluk sana nasip olmaz.
Bence çok geç kalındı biran önce çıkmalı
Çıkabilir ama çıksın istemem
Sen once mesajina bak :)
kaosu severiz.
dünya kalmaz öyle bir sey olursa
Evet
Tabiki de hayır
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?