Aile & Toplum Evinizin manzarasını seviyor musunuz? dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benimkinin üstüne kesinlikle tanımıyorum, İstanbul’da oturuyorsun ama camdan bir bakıyorsun ki Kocaeli’nin tüm güzellikleri (?) önüne serilmiş, müthiş ya… 😐 Evinizin manzarasını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben hiç sevmiyorum ama burası güzelmiş gerçekten de 1 0 Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tuzlanın neresinde olabilirsin acaba, şifa mı 2 2 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Hıhı, doğru tahmin. Yorumla ultrapatates +1 yıl sınır semtler Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sokaktaki kedileri ve çocukları izlemek terapi gibi 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. B n deniz göl manzarasına manzara derim hep ev dolu 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayir yav bizim evin manzarasi mobese turkanin evi shdhshdhh 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Gülsuyu mu burası 1 3 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Cıks, değil Yorumla Oluştur +1 yıl En az orası kadar kötü bir semtmiş :d Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Burası daha beter, aradaki fark o :d Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl orayı komple deniz olarak görüyorum şu an 1 2 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Ya ya, ben de öyle görebilsem keşke :d Yorumla Liim10 +1 yıl öyle hayal ederek bak :D Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Bütün güzellikler? Bina yığını mı oluyor fkfkfk 1 7 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl İroni zaten :d leş gibi yer Yorumla Coolguy86 +1 yıl Ahahah katılıyorum şimdi, benim manzarada aynı bina yığını, İstanbul 10. Kattayım 😀 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Ben de 9… 😒 Yorumla Coolguy86 +1 yıl O değil büyük deprem kapıda, o zaman napıcaz? Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Biz bir şey yapmayacağız ki zaten, yakınlarımız yapacak, arkamızdan el sallayacaklar :d Yorumla Coolguy86 +1 yıl Çok içimi rahatlattın 😅 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Aaa lafı mı olur, insanlık vazifemiz :d Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. E bu otoyola bakıyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben hiç sevmiyorum ama burası güzelmiş gerçekten de
tuzlanın neresinde olabilirsin acaba, şifa mı
Hıhı, doğru tahmin.
sınır semtler
Sokaktaki kedileri ve çocukları izlemek terapi gibi 🍀🗝️
B n deniz göl manzarasına manzara derim hep ev dolu
Hayir yav bizim evin manzarasi mobese turkanin evi shdhshdhh
Gülsuyu mu burası
Cıks, değil
En az orası kadar kötü bir semtmiş :d
Burası daha beter, aradaki fark o :d
orayı komple deniz olarak görüyorum şu an
Ya ya, ben de öyle görebilsem keşke :d
öyle hayal ederek bak :D
Bütün güzellikler? Bina yığını mı oluyor fkfkfk
İroni zaten :d leş gibi yer
Ahahah katılıyorum şimdi, benim manzarada aynı bina yığını, İstanbul 10. Kattayım 😀
Ben de 9… 😒
O değil büyük deprem kapıda, o zaman napıcaz?
Biz bir şey yapmayacağız ki zaten, yakınlarımız yapacak, arkamızdan el sallayacaklar :d
Çok içimi rahatlattın 😅
Aaa lafı mı olur, insanlık vazifemiz :d
Hayır
Evet mezara bakiyo
E bu otoyola bakıyor
Pek sevmem
Sevmem