Olay şöyle okulun itiraf sayfasına bi kız hakkında ciyakliyo bir de pick me yazdım sonra işte bir arkadaşımda itirafa bu kızla ilgili küfür falan etti sonra işte bu kızda bunu gitmiş abisine söylemiş ağlamış falan abiside avukat mi ne bizim hesapları buldu ve dedi işte bu hesapları dava edicem falan dedi sürekli diyor dava ettim falan bu kızın babası okula faln gelmiş herhalde müdüre laf etmiş baya bir şey olur mu sizce ya yarın aileme haber gider mi bir avukata sorduk arkadaşımjn kuzeni dedi sizi korkutmak için yapmış falan imkansız dedi çok stresliyim ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sen anca zaman geçir dümenci utan utan sizinle be uğraşacağım maden öyle ben de yarın sizin yanaştığımız sizin bana davramdığınız gibi davranim madem ki hakkımda ben kötülük yaptım daha
dinlemeden beni oyuna bak ve ekibe olmasaydı sonumuz böyle birşeyi çok uzatmamak gerek hizmetimiz kapalıdır. Açılmıycak birdaha. Durumu buraya kadar getirdiniz kendinizle gururduyun fiş miş değil sorun dil. Delde değil Duvardaki resim dede Neyse anabacıda yaptınız haksızken haklıda çıkarmaya çalıştınız. Ama bir şeyi unuttunuz. İyi günler Kem gözler. şiş miş Falın falanmış Bir daha seninle işin olmaz benim konuşmadığım açık olamadım eve. 5 dakika ayıramayan birisiyle Aklımdaki resimden siiliyorum Sen git arkadaşlarınla takıl planlar yap Şovunu göster Ben düşmezdim de ne yapayım güvensiz. İnsanlar Film sonu bende bitti siz oynamaya devam edin02 Yorumla- Soran1 yıl
Sen ne yasiyon
- Cevap sahibi1 yıl
Pardon yanlış oldu özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Ya yok ne olacak küfür mü etmişsin yüzüne de söyle bulursa
01 Yorumla- Soran1 yıl
Doğru yüzüne de söylemişim biliyo zaten dava ne demek ya
- 1 yıl
pick me lafı ile dava açabiliceğini sanmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bişey olmaz merak etme öyle hissettim. Hatta 1 ay sonra gel bu görüşümü yanıtla de ki haklıymışsın
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Şöyle ki imkansız değil. Dava açma hakkı bulunuyor. Ben adalet mezunuyum az çok biliyorum, hukuk bürosunda da çalıştım gayet olağan ve açılan davalar.
05 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Açıkçası biri bana da etse ben sonuna kadar uğraşırım
- Soran1 yıl
İyi de küfür falan etmemişim ki sıkıntı yok yani
- Cevap sahibi1 yıl
Sen küfür etmediysen tamam ama arkadaşın için aynı şeyi diyemeyeceğim. Dava çok rahat açılır, çok da güzel parasını alır. Eğer dava açılmazsa bu açılamayacağından değil, kızın açmadığındandır.
- Cevap sahibi1 yıl
İtiraf sitesinde herkese açık bir medyada alalen, bilerek- isteyerek küfür etmiş kız elbette sonucu olacaktır ve vardır da.
- Cevap sahibi1 yıl
Bu davalar hakaret davası olarak geçer. Hakaret davası; ceza davası ve tazminat davası olmak üzere iki farklı şekilde açılabilir. 15 -18 yaş aralığındasın büyük ihtimalle. Böyle kişilerin cezai ehliyetleri vardır ama cezada indirime gidilir. Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden... veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis VEYA adlî para cezası ile cezalandırılır.
- 1 yıl
Korkacagin şeyleri yapmamalisin küçük kiz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Daha veletsin bişey olmaz.
00 Yorumla- 1 yıl
la korkma velet misin
00 Yorumla - 1 yıl
la korkma velet misin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Açılır
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi