Aile & Toplum Yaramaz bir kadınla evlenir miydiniz? darrr10 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mesela gizlice cüzdanınızı ve telefonunuzu kurcalıycak hatta kasadan veya banka hesabından izinsiz gizlice para çalıp çılgın bir alışverişe çıkacak kendine ciciler mücevherler alacak böyle yaramaz bir kadınla evlenir miydiniz? Yaramaz bir kadınla evlenir miydiniz? Cevapla Banka Soruları Alışveriş Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Benden uzak Allah'a yakın olsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. aşıksam evlenirim evet 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaramaz kadın dediği de bildiğin gaspçı, hırsız falan 0 4 Yorumla darrr10 +1 yıl Cimri misin yoksaaa Yorumla badarbungaa +1 yıl Aksine.. Yorumla darrr10 +1 yıl Ondan mı gaspçı hırsız falan Yorumla darrr10 +1 yıl Yaramazlıktan hoşlanmıyorsun anladım Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Allah Düşmanımın başına vermesin amin. 😂😂😂 bekar olduğum için şükrediyorum sjsjsj 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Ocama incir agacı dikeydi bi 1 2 Yorumla darrr10 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Şamil31 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yaramazlık yaparken tatlı oluyorsa evet 0 2 Yorumla darrr10 +1 yıl Herzaman tatlı olması mümkün değil amaa😘 Şamil31 +1 yıl Sadece yaramazliklarda tatlıs olsun yeter
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evlenirdim de sanırım boşanırdım bunu görünce :D 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Allah yaramaz avrat şerrinden korusun 0 2 Yorumla darrr10 +1 yıl Korkma Yorumla Culdesac +1 yıl Korkmuyorum Yorumla
fallblau Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl yapamaz ki 0 14 Yorumla darrr10 +1 yıl Neden Yorumla fallblau +1 yıl telefonum kilitli banka hesabım şifreli banka kasasına benden başka kimse erişemez :D en ufak denemede zaten haberim olur Yorumla darrr10 +1 yıl Bende sen uyurken cüzdanındaki paraları araklarım 😘 Yorumla fallblau +1 yıl en fazla 2000 tl ve 400 dolar falan araklayabilirsin o da maksimum olabilecek tutar:) Yorumla darrr10 +1 yıl Sende cimri ve fakirsin işim olmaz Yorumla fallblau +1 yıl fakir bir insan cimri olamaz, cimri insan fakir değildir.sen de zayıf ve aklı havadasın. ilgimi çekmez Yorumla darrr10 +1 yıl Sen öyle san😝 Yorumla fallblau +1 yıl cidden zerre ilgimi çekmez :D Yorumla darrr10 +1 yıl Bende snn gibi kurug*t istemem. Yorumla fallblau +1 yıl birincisi beni görmedin, ikincisi tahminin yanlış :Daklın halen bir karış havada Yorumla darrr10 +1 yıl Sevmezsen sevme sana zorla kendimi sevdirmeye meraklı değilim. Umrumda değilsin. Kafaya takma sende dengini bul. Yorumla fallblau +1 yıl zaten ilgimi çekmiyorsun Yorumla darrr10 +1 yıl Hasbinaĺlah ya Yorumla fallblau +1 yıl tamam sen en iyisisin Yorumla
Thecolll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bu yaramazlik değil hırsızlık 0 5 Yorumla darrr10 +1 yıl Eşi ama olamaz mı Yorumla Thecolll +1 yıl Olamaz bu saygısızlık böyle biri ile evlenmeyi bırak selam vermem Yorumla darrr10 +1 yıl O senn hayata bakış açın herkes senn gibi libidosuz değil 😝 Yorumla Thecolll +1 yıl Libido ile ne alakasi var libidomuz var diye size domal acak halimiz yok hak ettiginiz kadar degeriniz var bizde ötesi yok Yorumla darrr10 +1 yıl Tabi zaten bu kadar geniş düşünmek için çok zengin ve rahat olmak gerek. Kafa yapıları farklı Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Yok istemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Benden uzak Allah'a yakın olsun
aşıksam evlenirim evet
Yaramaz kadın dediği de bildiğin gaspçı, hırsız falan
Cimri misin yoksaaa
Aksine..
Ondan mı gaspçı hırsız falan
Yaramazlıktan hoşlanmıyorsun anladım
Allah Düşmanımın başına vermesin amin. 😂😂😂 bekar olduğum için şükrediyorum sjsjsj
Ocama incir agacı dikeydi bi
😂😂😂
🤣🤣
Yaramazlık yaparken tatlı oluyorsa evet
Herzaman tatlı olması mümkün değil amaa😘
Sadece yaramazliklarda tatlıs olsun yeter
Hırsız o be ne yaramazlığı 🙄
Umarim bu kisi sen degilsindir
Evlenirdim de sanırım boşanırdım bunu görünce :D
Allah yaramaz avrat şerrinden korusun
Korkma
Korkmuyorum
yapamaz ki
Neden
telefonum kilitli banka hesabım şifreli banka kasasına benden başka kimse erişemez :D en ufak denemede zaten haberim olur
Bende sen uyurken cüzdanındaki paraları araklarım 😘
en fazla 2000 tl ve 400 dolar falan araklayabilirsin o da maksimum olabilecek tutar:)
Sende cimri ve fakirsin işim olmaz
fakir bir insan cimri olamaz, cimri insan fakir değildir.
sen de zayıf ve aklı havadasın. ilgimi çekmez
Sen öyle san😝
cidden zerre ilgimi çekmez :D
Bende snn gibi kurug*t istemem.
birincisi beni görmedin, ikincisi tahminin yanlış :D
aklın halen bir karış havada
Sevmezsen sevme sana zorla kendimi sevdirmeye meraklı değilim. Umrumda değilsin. Kafaya takma sende dengini bul.
zaten ilgimi çekmiyorsun
Hasbinaĺlah ya
tamam sen en iyisisin
Bu yaramazlik değil hırsızlık
Eşi ama olamaz mı
Olamaz bu saygısızlık böyle biri ile evlenmeyi bırak selam vermem
O senn hayata bakış açın herkes senn gibi libidosuz değil 😝
Libido ile ne alakasi var libidomuz var diye size domal acak halimiz yok hak ettiginiz kadar degeriniz var bizde ötesi yok
Tabi zaten bu kadar geniş düşünmek için çok zengin ve rahat olmak gerek. Kafa yapıları farklı
Bu yaramaz değil biraz canımsın
Hayır
Evl3nwmem
Onu bir terbiye ederim haddini öğrenir
Hirsizla evlenmem
Evveet
En sevdiğim
Yok istemem
Sjwjsj belki