Sürekli kasada afra tafra yapmalar kendini bir şey sanmaları buna son vermeli anneme babama da of poflu konuşuyor
Tamam bunalabilir insandır ama gerçekten çok işin boyutunu aştı
Sürekli kasada afra tafra yapmalar kendini bir şey sanmaları buna son vermeli anneme babama da of poflu konuşuyor
Tamam bunalabilir insandır ama gerçekten çok işin boyutunu aştı
İyi konuya değinmişsin sağol. Bende çalışıyorum amiyane gün boyu hayatımı çikiyorlar ama kimseye afra tafra yapmıyorum. İlk olarak e devletten valiliğe dilekçe yazacaksın olayın saati nerede olduğu vs bak Valilik diyorum Cimer değil. Birde dilekçede ağlayıp zırlama türk örf adetlerine edebe sığın. Bu dilekçeden sonra Instagram hikayelerinde BİM personellerini hergün 1-2 yazı yazarak sabote et algı yarat. Daha sonra bulunduğun yerdeki BİM genel merkezine gidipinsan kaynaklarının mail adresine varsa BİM sahibinin mail adresine mutlaka ulaşmalısın orada dönenleri bilmeliler
Daha kısa bir şekilde sanaldan şikayet edebileceğim bir yol var mı peki gizlilik esasında yani benim şikayet ettiğim belli olsun istemiyorum çünkü yani sürekli alışveriş ettiğim yer benim mahallem orası
Kafanı çalıştır duygusal olma. Burada olanları onların işvereni bilmediği için rahatlar. İşten kovulma korkusunu tatmadılar. Bir şekilde oranın sorumlusuna ulaş. Mimarım ya da bina yöneticisiyim teklif yapıcam mağazanıza de bir şekilde alttan gir üstten çık mağazanın işverenini tanı ben denedim yüzde 100 çalışan yöntem
Cevap
6Cevap
bence Müdürüne
Yer neresi özellikle gidip bakıcam öyle bir tavrı varsa deraini veririm
Sizde mi bimde calisiyorsunuz
Hayır müşteri olarak gelicem bakıcam sert konuşuyorsa uyarıcam
Başka çalışana mağaza müdürü ile görüşmek istediğini söyle o halleder
Gerçekten öyle bizde sıkıldık ya
Bildiğin göz deviriyo ya
Müdür yok mu bimde
Hayır gizlilik esasında edeceğim
Ederim bekle sen puhahahaha bak bak ediyor hehe shahshs