Çok değişik bi aile sizce sözlenmeli miyim?

Evet arkadaşlar 2.5 yıldır sevgilim var. Ailesi aşırı bağnaz bir aile. Annesi özellikle herşeyi ben bilirim kafasında birisi. Şuana kadar makyajım giyinişim , yaşayacağım yer, tırnağım , yiyeceğim yemeğe kadar kısacası nefes almam dışında herşeyime karıştı. Bu arada kapalı biriyim. Ama pantolon tunik giyiyorum. Biraz dar yani tam olarak dinimize göre giyinmiyorum. Ailesi ferace giyiyor. Aile tanışması yapalım diye uzun süredir uğraştık. Hep bi bahane oldu. En sonuncusu askerlikti. Askerden de geldi. Hala bekliyorlar. Başka bahane buluyorlar. Annesinin ağzından daha bir tane iyi bişey duymadım. Yok kadınlarla gidelim aile tamışmasına. Erkeklerin ne işi var. Söz değil nişan yapalım evde dediler. Ailem baban nişanında mı tanışacak sevgilinle dedi. Daha uzatmayım. Gelmemek için bahane arıyorlar. Bizim söz tarihimiz belli organizasyonu tuttuk 10 gün var. Ama daha tanışma olmadı hala da olmayacak gibi. Ne yapmamız gerekiyor lütfen ben kafayı yemek üzereyim. Bu arada ailede para ortaklığı söz konusu. Bizle birlikte 4 aile ortak paradan söz ediyorlar. Tek çalışan kadın benim. Kabul etmiyorum. Bana çok bilmiş demişler. Birde sürekli emin misin bu kızdan diye sorup duruyorlar. Akıl verin aklımı oynattım.

Çok değişik bi aile sizce sözlenmeli miyim?