Aile & Toplum Sizce Türk milleti çalışkan ve dürüst mü? Misafirkatılımcı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İş çevrenizde, sosyal hayatta sizde oluşan izlenim nedir?Biz nasıl bir milletiz? Sizce Türk milleti çalışkan ve dürüst mü? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bazıları öyle ama hepsi değil 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Herkes üç kağıt peşinde gadası 0 0 Yorumla
Kara_gece Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yurtdışında çalıştım, bizden daha tembeller. Bizde de çok tembel var ama o kadar değil. Herkes yatarak nasıl geçinirim derdinde, bunun milliyeti de yok maalesef. 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bundan 20 sene önce dediğini doğrulardım ama şu an senin dediklerin ile ülkenin yarısının alakası yok fakat dediğin gibi olan Türkler de var. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bizimkilerin çoğu birilerinin sırtından yol bulma derdinde çok denk geldim 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kısmen katılıyorum. hatt zeki. Ama yanlış yerde kullanıyo herşeyi 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Çalışkan olanlar gerçekten var ama dürüstlük konusunda sınıfta kalanlar daha çok. 0 0 Yorumla
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dünyaya bedel insanları var. Türkiye Cumhuriyeti olarak dünyaya kök söktürmeye devam edeceğiz.Bazı ezik, daha kendisi bir halt olamamış kişiler gelmiş ülkemizi eleştiriyor hadsizler, kendinizden utanın bre. 0 1 Yorumla Misafirkatılımcı +1 yıl Biz dünyaya kök mü söktürüyoruz, hangi alanda ne anlamda? Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. Alakası yok türk milleti vatan için herşeyi yapar lakin para için de herşeyi yapar 0 0 Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Son 25 yılda çok değisti milletimiz o dediklerinden eser kalmadı. Arap kültürünü kendi kültürü sanıyor bir çoğu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl He yav baya çalışkan ve dürüst o kadar çalışkan ve dürüst ki gözlerim yaşardı bak şimdi 2 1 Yorumla meliketefrik +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl valla kanki araplardan farkimiz yok ya 85 iq nedir maymun gibiyiz ayni 0 0 Yorumla
Victoriasbenect Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bazıları öyle bazıları değil bana göre küçük bir azınlık çalışkan ve dürüst 0 0 Yorumla
patatessevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence herkeşler birbirini düdüklemeye çalışıyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. değil olsaydı bu durumda olmazdık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bazıları öyle ama hepsi değil
Herkes üç kağıt peşinde gadası
Yurtdışında çalıştım, bizden daha tembeller. Bizde de çok tembel var ama o kadar değil. Herkes yatarak nasıl geçinirim derdinde, bunun milliyeti de yok maalesef.
Bundan 20 sene önce dediğini doğrulardım ama şu an senin dediklerin ile ülkenin yarısının alakası yok fakat dediğin gibi olan Türkler de var.
Bizimkilerin çoğu birilerinin sırtından yol bulma derdinde çok denk geldim
Kısmen katılıyorum. hatt zeki. Ama yanlış yerde kullanıyo herşeyi
Çalışkan olanlar gerçekten var ama dürüstlük konusunda sınıfta kalanlar daha çok.
Dünyaya bedel insanları var. Türkiye Cumhuriyeti olarak dünyaya kök söktürmeye devam edeceğiz.
Bazı ezik, daha kendisi bir halt olamamış kişiler gelmiş ülkemizi eleştiriyor hadsizler, kendinizden utanın bre.
Biz dünyaya kök mü söktürüyoruz, hangi alanda ne anlamda?
Alakası yok türk milleti vatan için herşeyi yapar lakin para için de herşeyi yapar
Son 25 yılda çok değisti milletimiz o dediklerinden eser kalmadı. Arap kültürünü kendi kültürü sanıyor bir çoğu
He yav baya çalışkan ve dürüst o kadar çalışkan ve dürüst ki gözlerim yaşardı bak şimdi
😄😄😄
Türk milleti evet ama sonradan parayla Türk olanlar hariç
valla kanki araplardan farkimiz yok ya 85 iq nedir maymun gibiyiz ayni
Bazıları öyle bazıları değil bana göre küçük bir azınlık çalışkan ve dürüst
Kemalist Türkler çalışkan, zeki ve dürüsttür.
Bence herkeşler birbirini düdüklemeye çalışıyor
Çalışkan ama dürüst değil asla
değil olsaydı bu durumda olmazdık
Öyleydi bir zamanlar
Şimdi ise...
değil maalesef
Gayet de beleşçi ve tembeliz.
Her ikiside
değiliz ya 20 yıldır
Değil
Pratik zekalı olduğu kesin.