Hayatımda ciddi düşünecek birini istiyorum yakışıklı olduğumu söylerler ama karşıma da çıkanlar oldu ama benim istediğim beni istemedi. beni isteyeni ben beğenmedim. evlenilecek birini nerde bulabilirim bunlar nerde takılır sanal ya da gerçek.

Hayatımda ciddi düşünecek birini istiyorum yakışıklı olduğumu söylerler ama karşıma da çıkanlar oldu ama benim istediğim beni istemedi. beni isteyeni ben beğenmedim. evlenilecek birini nerde bulabilirim bunlar nerde takılır sanal ya da gerçek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende evlenilecek erkek arıyorum ama yok. Tanidigim butun erkekler eglenmek istiyor. Bu yuzden hic sevgili yapmadim
bana da az once birini bulmuslar 34 yasındaymıs kız. yası fazla biraz ama bakacam bakalım nedir.
34 de cokmus cidden. Sen kac yasindasinki? O yaslardaysan yasi iyi diyebilirimm
5 ustu
39 yasindaysan 34 gayet normal. Ha 20lik kiz kiz istiyorsan birsey diyemem. Sana bakan varsa dene sansini
bence 34 cok. ve var 25 30 arası. 20 küçük evet
Seni 39 da durduran neydi evde kalmissin 😅 saka bir yana 25 yasinda birini bulduysan kacirma. Bende 23'üm ama 30dan buyuk birini istemezdim
kısmet bu işler. sadece istemek ile evlenilmiyor maalesef. işi geç buldum. ama benim de savsaklamam ya. insan kendine de kızamıyor neyse. zor beğeniyorum. 33 e kadar senin yolun var bence. hatta erkekler geç olgunlasır. senin tercihin artık pınar altuğ gibi çıtırıda kapabilirsin:D evde kaldık ya maalesef. kader işte.
Ee ne yaptın
yarın görüşcez bakalım hanfendiyle
Hadi bakalım hayırlısı olsun. 25 yasındakıyle mi? Eger oyleyse kacırma
yok 35 o. pek olcak gibi değil. isteksiz oldugunu hissettiriyor kendisi telefonda. bende hani bu durumdan hoslanmadım. reddeden o olsun. bende tanıstırana ayıp olmasın görmeden reddettindenmesin diye formaliteden bi kahve ısmarlıcam kendisine.
İstekli gözükse evlenme meraklısı dersiniz isteksiz gözükse ayrı 😪 35 yasında artık nerde nasıl davranması gerektıgını bılıyordur
:D erkeklere böyle bir bakış niye var anlamadım. ayrıca hayat hep dengedir. ortada bir yerde durmak en iyisidir:D mesafeli konustu bana kapılma der gibi biz de az cok anlıyoruz da. muhtemelen of puf diyerek tamam ya tanısalım demiştir anasına. sonrada işi bozmaya calısıyordur. belkide begenmedi beni. ama önden fotografımı gördü. neyse bu benim tahminim benim kendi acımdan degerlendirmem önemli. biraz bana uymaz gibi bir kız. telefonda intiba öyleydi. bende zorluyorum işte kısmettir belki diye. bakalım.
Tıpını begenmemiş gibi belkide alısmıstır bekarlıga. Maddi durumun çok iyiyse illaki birini bulursun
iyi maddi durumum.
Kral kızlar sevmiyor böyle erkek anla artık. Onlar eğlenecek erkek seviyor. Parası olan zengin erkekleri severler
dostum paramızda var ya. ev araba. az yesin az da sevdirsin. karsılıksız veren bi allah:D
Parani yedir o zaman :))))
yemeye hatun yokki. cimrisin diye terkeden olmadı henüz:D gözlerini acsalar kızlar aslında tam tavlancak adamım
Bulursan evlenilecek birini bizede söyle 😅
sen kızsın en yapcan kızı:)
Söylemek istediğim şeyi tersinden anlama
haklısın umarım herkes gönlüne göre bulur diyeyim o zaman:d
Hayırlısı herşeyin