Merhabaa 🌸
Şu tabağa 60 tl verdim. Birkaç sene önce olsa bu kadarcık şey 15 tl falan tutardı.

Merhabaa 🌸
Şu tabağa 60 tl verdim. Birkaç sene önce olsa bu kadarcık şey 15 tl falan tutardı.

Köprü otoyol şehir hastaneleri uçurmaya hava alanları köprüler gibi yap işlet devret ayaklarına ülke kaynaklari5 li müteahhitlere tahsis edilince halkingeliriyariya düştü birde bu kaynaktan 10 milyon mültecide halkın sırtına yüklenince slim gücü dustubolay bundan ibaret
20 yıldır talan edilen bir ülke mevcut. Türk lirası para pul olmuş durumda alınan paralar giderleri karşılamıyor... ekonomi çok iyi diyenler e ülkeyi yönetenlere sormak lazım bunu ne ettiniz de bu hale getirdiniz canım. ulkeyi diye.
valla yönetenlere sormak lazım diyeceğim ama onlarda dış güç falan diyecek :)
Kesin dış güçtür canım
öyleymiş :)
Günaydıns :))
her şey gereksiz pahalandı.. Gerçekten hiç bu kadar çok fiyatlara bakacağım aklıma gelmezdi🤦🏻♀️
Cevap
22Cevap
herşeyin fiyatı arteken bir tek insanın değeri düşüyor
👍🏻
Türkiye para arzından neden olduğunu anlayabilirsin para bastılar ve değeri düştü
Valla o su boregine iyi vermişsin burada daha pahalı bana ucuz bile geldi o derece düşün
O değilde canım çekti yaa😂
Buyur ısmarlayım😅
Ah teşekkürler inceliğin için aynı sehirde olsak bu kibarligin üstüne emin ol ben ısmarlardım :)
Çok kibarsın ısmarlamış kadar oldum, teşekkür ederim :)
Nezaket bilen insana herzaman nazik olmak gerekir :)
Enflasyon etkisi personel giderleri çok yükseldi kiralar çok yükseldi, kazanç gözüken miktarlar kimseyi tatmin etmiyor ticaret yapan esnaf yeterli ciroya sahip olamıyorsa kendi parasıyla rezil oluyor yeri geliyor bazıları personelinden az kazanıyor
65 TL ilk söylendiği zaman kulağa pahalı gibi geliyor ancak tabaktaki dilim sayısının doyurucu olduğunu düşünmüyorum. En azından 65 TL verip aç kalmıyorsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun
bana ucuz bile geldi bu böreğin dilimleri vs kocaman mesela
ben dün akşam dışarıda yediğim yemeğe mesela 430₺ ödedim kısaca evden adımını at para harcamaya başlıyorsun
Vallahi bu konu hakkında bir soru açmak istedim bu soruyu gördüm buradan paylaşayım, gerçekten öyle, dün bir paket tavuk kanata 298 tl ödedim🤦🏻
Bende anlamadım ya, 2020 senesinde 75 TL verdiğim popeyes menüsü şimdi 275 TL olmuş hamburger yemek bile zorlaştı
Merhaba,
Çünkü sen sadece bu böreğe para vermedin. O dükkanın kirasına, elektrik ve diğer giderlerine de para verdin. Bu sebeple.
Reel enflasyon şişti şişiyor artık dolardan bile hızlı çıkıyor
Sanırım buna Enflasyon diyorduk, alım gücünün azalması vs.
Sen bir de vişneli brownie nin fiyatını gör 🤣
Zararlı ya yeme diye tayip bpahalı etti
Ahsjsjjs
Seni düşünüyor devlet
Spor yap diye hep bunlar
Enflasyon, su böreği mi
Evet
maalesef. yazilcak o kadar şey var ki. yazik kısacası
Afiyet olsun. Fiyatları düşünmeden ye yiyebilirsen :/
Çünkü hükümetin beceriksiz yönetimi yüzünden
Zamların haddi hesabı yok çünkü
Hemde ne pahalılık nefret ettim
Enflasyon var ama bu kiriz dönemi geçer
Maaşlarınız yükselmedi mi aynı mı yoksa
Bunun tek sebebi malum kişi ve ona oy verenler.
çok değil mi ya
hepsini sen mi yedin
Bunu sabah sabah yiyecek misin 🙀
Oy verenlerin yüzünden
Doğru söze ne denir.
Her şeye zam geldiği için
Yine uygun bence :)
Hayat pahalı bir çok neden var
Dolar sagolsn
Maalesef öyle.
Kur artışı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?