#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

Ülkeyi yönetenlere sormak gerek.. Ülkeyi perişan ettiniz, iliğine kadar tükettiniz demek gerek.. Hala onları savunan koyunlar var. Ne diyelim.. Gelip bana savunuyorlar falan. Tenezzül bile etmiyorum cevap vermeye. Boş insana dolu şeyler anlatamazsın.
Bana göre Türk Lirasının Dolar ve Euro bazında değer kaybı. Hammaddenin neredeyse tamamı İthal. Kullanılan ekipmanlar ithal. Hammaddeden üretilen ürün piyasaya türk lirası olarak değil Dolar bazında çıkıyor. Bu sebeple alan da satanda dolar ile alıyor. Daha sonrasında sevkiyat işin içine giriyor. Akaryakıt ucuz değil neticede.. Piyasaya sürülen ürün de kâr eklenip türk lirasına çevrilip tüketiciye sunuluyor.
Şimdi neden biz üretmiyoruz diyeceksin, firma kurmak vergiler nedeni çok güç..
Aldığımız paranın değeri yok ki. Bankadan sağa sola aktarma yapıyoruz. Nerdeyse maaşı hiç görmüyoruz. Maalesef durumumuz böyle. Ancak kendi yağımızda kavruluyoruz
Döviz aldı başını gidiyor yakında ekmek almaya para yetişmeyecek..
Cevap
21Cevap
Tahtakale eminönünde bunu rahatlıkla 5 lira bulabilirsin. Tek sorun çinden 15-50 civarına gelen gümüş kolye charmların ülkemde 200 üstüne satılıyor oluşu acınası durum.
Kadının 20 dakika lık seans ücreti 1500 tl oldu. Vergisi yok malın alış fiyatı yok komple kar üstüne zevk
Dengesiz ekonomi. Dolar arttıkça her şey zamlanmaya başlıyor.
Bence pahali degil fakat insanlarin gelirleri az... Siyasi bibolay
Güle güle kullan hayırlı olsun da dediğin doğru Her şey artık çok pahalı sanki bu virüsü Biz çıkarmışız gibi her şeyi virüsün üstüne atıyorlar
Bir kolye için gayet uygun bence 23₺. Ama normalde her şey pahalı
Çünkü her pahalı eşya yicek güzel kafasıyla bakılıyor faydalanılıyoruz
Dimi ya. Halbuki 22.99 yapsalar daha iyi olmazmı :)
öğrenciyken daha çok para harcardım..
bence uygun..
Abla 23 lira pahalı mi yaf
Her gün herşeye ufak ufak zam gelen bir ülkede yaşıyoruz... Nedense maaşlara gelmiyor bu zamlar...
Ucuna bok baglamislar sanki bu ne mk
23 tlye bulmuşsun öpte başına koy
pis fakir seni :-)) . dış mihrak. nesi pahallı
Ekonomi bitik o yüzden
Çünkü Alamanya bizi kıskaniyii 😂😂😂
Kolye güzel fiyatı da iyi bence
Çünkü burası Türkiye :)
Enflasyon õnlenemedigi için.
2 € bedava canım
İpin ucu kaçtı
Ne ucuz ki?
Yakışmış