%100 demesen de %80'e 90'ı öyle mesela bir konu hakkında tartışıyoruz dini bir konu hakkında ben fikrimi belirtiyorum saygısızlık yapmadan direk beni hakaretleriyle astırmaya çalışıyor Neden böyle ve bu yüzden de şu anki gençlikte İslam'a karşı çok büyük bir önyargı var bir de soyasi olarak sağ görüşlü insanlar
Mesela benim ailem de sağ görüşlü insanlar ne zaman solcularla konuşsam nasıl bir ailenin içinde büyüdüm ben ya bu kadar özgürlüklerimin düşüncelerimin önemsenmediği kısıtlandıgi bir ailede büyümüşüm diye üzülüyorum mesela buradan Sol görüşlü insanlarla muhabbet ediyorum adam beni saygıyla dinliyor sevecen cevaplar veriyor ama aynı şey maalesef sağ görüşlülerde göremiyorum şimdi yine aşağıya dolaşırlar kesin
Mesela benim ailem de sağ görüşlü insanlar ne zaman solcularla konuşsam nasıl bir ailenin içinde büyüdüm ben ya bu kadar özgürlüklerimin düşüncelerimin önemsenmediği kısıtlandıgi bir ailede büyümüşüm diye üzülüyorum mesela buradan Sol görüşlü insanlarla muhabbet ediyorum adam beni saygıyla dinliyor sevecen cevaplar veriyor ama aynı şey maalesef sağ görüşlülerde göremiyorum şimdi yine aşağıya dolaşırlar kesin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer