Aile & Toplum Doğum gününüz kafede mi yoksa evde mi kutlansın isterdiniz? MeLiSa091 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar. Hangisini isterseniz ev mi kafe demi Evde isterdim Kafede isterdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Doğum gününüz kafede mi yoksa evde mi kutlansın isterdiniz? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kutlansin da isterse sokakta olsun ☺️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. ben kutlamıyorum ki kimse bilmiyor hatırlamıyor zaten.. bu yüzden de kendim yalnız evde geçirerek öyle yaşıyorum doğum günlerini 0 1 Yorumla MeLiSa091 +1 yıl 🥺🥺
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kutlanmasını sevmiyorum ama bir deniz kenarında güneş batarken bisryler yemek ateş yakmak çay vs içmek hoş olur 0 0 Yorumla
linhpearl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Son 4 senedir kutlamıyorum. Şu an illa kutlayacak olsam evde kutlarım sakin sakin. 0 0 Yorumla
Genisbirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Güzel bir seksi elbise giyin derim seni cafe veya lokantaya götürcem derim 0 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kafede kutlamak köylülüktür ya 0 1 Yorumla MeLiSa091 +1 yıl Nie nsjsks Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gösterişe gerek yok evim büyük samimi ve sıcak. 0 4 Yorumla MeLiSa091 +1 yıl Demi bende evde kutlayim aklımda fikirler var Yorumla fairtail +1 yıl Evim büyük kapalı açık yüzme havuzu var spor odası var açık spor tenis kortu var Yorumla MeLiSa091 +1 yıl Ooo zenginsin knk Yorumla fairtail +1 yıl 🙈🙈 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kafe olsun ev batıyor 😀 0 0 Yorumla
kbrakkya Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Kalabalık oluyo genelde. Kafede kutlamak daha iyi 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Hiçbir yerde. Kötü günleri kutlamam ben. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı. yahu doğum günü kutlamak nedir? 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evde 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evde daha iyidir ya. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç kutlamam 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. Evde 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evde abartı olmadan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kutlansin da isterse sokakta olsun ☺️
ben kutlamıyorum ki kimse bilmiyor hatırlamıyor zaten.. bu yüzden de kendim yalnız evde geçirerek öyle yaşıyorum doğum günlerini
🥺🥺
Kutlanmasını sevmiyorum ama bir deniz kenarında güneş batarken bisryler yemek ateş yakmak çay vs içmek hoş olur
Son 4 senedir kutlamıyorum. Şu an illa kutlayacak olsam evde kutlarım sakin sakin.
Güzel bir seksi elbise giyin derim seni cafe veya lokantaya götürcem derim
Kafede kutlamak köylülüktür ya
Nie nsjsks
Gösterişe gerek yok evim büyük samimi ve sıcak.
Demi bende evde kutlayim aklımda fikirler var
Evim büyük kapalı açık yüzme havuzu var spor odası var açık spor tenis kortu var
Ooo zenginsin knk
🙈🙈
Evde daha iyi bence
Kafe olsun ev batıyor 😀
Büyük kutlamaları sevmem.
Yanlız başıma kutlarım
Fark etmez ama ev diyeceğim.
Kalabalık oluyo genelde. Kafede kutlamak daha iyi
Hiçbir yerde. Kötü günleri kutlamam ben.
Evde daha guzel oluyor☺️
yahu doğum günü kutlamak nedir?
Evde
Kutlamam
Evde
Sevdiklerimle sıcak bir ortamda
Evde daha iyidir ya.
Hiç kutlamam
Kutlamaya gerek yok
Evde
Evde abartı olmadan.
Evde