Güncellemeler
+1 yıl
Ailem bana maddi manevi destek olmadığı gibi bende onlara destek olmazsam çok bişey kaybedeceklerini zannetmiyorum çünkü suanda da bize bana bakabiliyorlar. Ben lüks hayatı istiyorum kalkıp babamdan alamadığım gibi bir erkeğede bağlı kalmak istemiyorum değer vermek istiyorum kendime ve ağır bşr bulanıma girdim yasım ve yasadıklarımdan dolayı bunları yapmazsam kendime zarar verme eşiğine geldim özgüvenimi bazı nedenler çok zedeledi. İphone telefonum yok en basitinden gezmek istiyorum su yasıma
Güncellemeler
+1 yıl
Kadar evde evcimen oturdum ve insanlar beni üzdü ağladım artık mutku olmak değer görmek istiyorum bunun için illa böyle önplanamı çıkarmam gerekiyor kendimi? Okul hayatım ne olur bilmiyorum ama suam bunlara ihtiyacımın olduğunu hissediyorum ağır panik ataklarım mevcut kafayı yeme eşiğimi astığımı düşünüyorum her an kendime zarar vermeyi düşünecek kadar çok Üzüldüm su hayattan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geriye bakmadan hayati kazanmaya çalış. Sürekli sorgulayınca mutsuz oluyoruz. Çalışan ve kendi başına kazanıp hayatını kuran kadın tabi ki değerlidir
Sürekli diken üzerindeyim her an ağlayacak gibi hissediyorum benim psikologa gitmem lazım ama aile destek olmadığı gibi çalısmazsan derse harcıda yatırmam diyor babamın tehdidi de bu sekilde. Bu ağır bunalımda evde onların skrumluluklarıylada derste zaten çalısamıyorum doğrusu. Hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor
Allah sabır versin ne diyim
Burası Türkiye herkes birbirine benzer biz gibi farklı olursan siqi tuttun
asgari kime yeticek
Kendime çalısan bana az mı gelir bu parada bilmiyorum ki 🙄
iphone istiyosun ha spor psikolojik tedavi bunlarda var ve luks mekanlara gidiceksin pahali kıyafetler falan yeticek mi sence
Bilmiyorum ama biraz olsun istediğim seyleri almak yasamak istiyorum hayatı belki bir anda olmaz ama ufak bir adım atmak için en azından Şu an psikolog seansına bağlanmam lazım psikiyatrist doktorum söyledi bunu ama babam maddi olarak bana destek vermiyor dalga geçiyorlar hissettiklerim ile
seni yanlis yola suruklemek istemiyorum ama arkadasim dayi dolandirarak ayda 90 k parayi vurdu bende 30 k vurmustum bdjsndsjndsjd dene?
Ben borderline olduğumu düşünüyorum ağır bşr psikiyatrist rahatsızlığım var teshis konulmadı tam olarak annem ilaçlarımı da çöpe attı Bilincim kapanıp duygularım kontrol altından çıkıyor ya düşünmeden bşr anda sırf dürtülüp kendimi yüksek bir yerden atsam kim ne düşünür bilmiyorum bok yolunda gitti derler kimsede bir değerim olduğunu düşünmediğim için kimseyede değer vermek isteniyorum syanda insanlar hayatımı sadece mafvettiler
Borsayada küçük miktarda girmeyi düşünüyorum ama dayı dolandırayım derken kullanılırsam o ihtimalle yasayamam
kanka bi uyg da normal fizik resmi atiyon fake de olabilir sana yaziyolar iste kiz oldugunu sesinle teyit ediyosun n*de icin belirli miktar oduyorlar ve sende yoluna bakiyosun engelleyip
Kesin onlarda akıllanmıstır tehlikeli işler bunlarla 1-2 düşürürsün 3 de ipini yakalasalar gittin. Sıkıntılı işler risk almayı sevmiyorum
30 40 bin lirayla hayalini kurdugum makyaj malzemeleri birsuru kiyafet ve gitmeye cekindigim ortamlara gittim kanka risk almayi dene
Aklımı çeliyosun kız sus bi dmdmdkd
psuahsjwnxjwjxs yaza yakin bi 50 60 kirarsam tatile gidicem iyi izle
burada kal ama yazabilirim sana
Biz sevgiliye bedava verelim popon ayrılmayalım millete bak ya resmen canım benimki. Yakındır onada yeter diyip yol verip bacım olmaya
ben n*de bile atmiyom kanka shwhdnwjdnwjdjw
Ben onunla yattım neyim varsa verdim canımdan vazgececek kadar sevdim onu hatamda buydu zaten sevgi eksikliği yasıyordum beni bu duruma sokan herkesten tek Tek intikam alıcam
Ne yapalım sana mı tapalim
Uzun yazmışsın
Konuşmak istersen beklerim bu konuda