Ekonomik yönden kendi parasını kazanan kadın bu hayatta değer görmeyimi hak ediyor?

Üniversite öğrencisiyim ama istemediğim bölümü okuyorum mutsuzum yasıtlarım hayattan keyif alıyor aile bir babaları var benim maddi manevi yanımda olan bir babam yok ve para konusunda hiçbir zaman tatmin olmadım ve tekstil işi dahi olsa Şu an razıyım paraya ihtiyacım var suanda yasamak istiyorum bir asgari ancak beni tatmin edebilir hayat çok pahalı çünkü herşeyden eksik ve yarım kalıyorum örneğin çok fazla kusurum var burnum kötü gözaltı dolgu istiyor altın yapmak istiyorum bölümüm uzaktan olsuğu için ikisini idare edebiliceğimi düşünüyorum zaten calısan adam için uzaktan öğretim var... Kendimi sever ve ilgilenirsem sadece bu hayatra param varken mi sevileceğim? Birde psikolojim bozukdu psikolog seansı sarkan vucudum içinde spor yapmayı düşünüyorum görüyor musunuz hepsi para istiyor ama babam dalga gecer gibi bana ayda 500 tl veriyor eski iş yerim 2000 tl aylık çıkarmadığı için harclık bakın maas demiyorum bu harclık neredeyse o rezil adamıda terk ettim.. Şimdi bir bunalıma girdim. Tekstil den sonra az birikim yapıp ihtiyacları aldıktan sonra ya okurum devam ederim kariyerime ya da ayrı eve baska işe girme imkanı için istediğim sehre gitmek istiyorum. Bu hayatta mutlu olmam için illa kendi paramı kendimmi kazanmam gerekiyor? Saygı ve sevgi görmem için..

Güncellemeler
+1 yıl
Ailem bana maddi manevi destek olmadığı gibi bende onlara destek olmazsam çok bişey kaybedeceklerini zannetmiyorum çünkü suanda da bize bana bakabiliyorlar. Ben lüks hayatı istiyorum kalkıp babamdan alamadığım gibi bir erkeğede bağlı kalmak istemiyorum değer vermek istiyorum kendime ve ağır bşr bulanıma girdim yasım ve yasadıklarımdan dolayı bunları yapmazsam kendime zarar verme eşiğine geldim özgüvenimi bazı nedenler çok zedeledi. İphone telefonum yok en basitinden gezmek istiyorum su yasıma
Güncellemeler
+1 yıl
Kadar evde evcimen oturdum ve insanlar beni üzdü ağladım artık mutku olmak değer görmek istiyorum bunun için illa böyle önplanamı çıkarmam gerekiyor kendimi? Okul hayatım ne olur bilmiyorum ama suam bunlara ihtiyacımın olduğunu hissediyorum ağır panik ataklarım mevcut kafayı yeme eşiğimi astığımı düşünüyorum her an kendime zarar vermeyi düşünecek kadar çok Üzüldüm su hayattan
Ekonomik yönden kendi parasını kazanan kadın bu hayatta değer görmeyimi hak ediyor?