Ailemden siyasi baskı görüyorum?

Sağ görüşte, islami muhafazakar biri olarak bu beni bir süredir rahatsız eden bir meseledir çünlü bir müslüman olarak islam ve kuran sünneti benim tüm hayatımı şekillendirmekte. Siyaseti her ne kadar özel hayatımın dışında tutmaya çalışırım, ailemle, dostlarımla, eşimle, akrabamla siyaset konuşmasamda, siyasi görüşümün sosyal hayatımdaki ilişkilerime etki etmemesine özen göstersemde maalesefki Müslüman yaşam tarzım evdekilerin hayat görüşü ile çelişince ister istemez kargaşa çıkıyor ortaya. Bunu özellikle geçen seçim dönemi çok hissettim. Ben oy vermeyi bile tağut olarak görürken ailemden hem oy verme hemde chpye oy verme yönünde bir baskı gördüm. Babamla bizzat oy verdikten sonra oy verdiğim okulun ortasında tartıştım çünkü babam bana hangi partiye oy verdiğimi sordu. Ailemi anlatmam gerekirse özamcam 28 Şubat darbesinde rölü olan birisi. Diğer amcam chpde çok kısa bir süre öncesine kadar milletvekili idi. Dedelerimden biri chpde eski milletvekili. Diğer dedemde selanik göçmenidir ve bana hep Atatürkle akraba olduğumuzu söylerdi. Akraba olduğumuzu zannetmem ama e devlet soy ağacım ve yusuf halaçoğlunun Atatürk yahudidir arnavuttur. vs gibi iddialara karşı çıkardığı soy ağacına göre Zübeyde hanımla balkanlarda aynı köydenmiş benim atalarımda. Kanıtımda var. Selanikli dedem 1925 doğumlu, 98 yaşındadır ve hala yaşıyor. Bugun evinin duvarlarında Atatürk resimleri doludur ve küçükken Atatürkü görüp elini öpmüş birisi. Babamda kendisini bildim bileli chpnin bulunduğum ildeki başkanlığında aktif görev alır. Nasıl bir aileden geldiğimi azçok anlayın.24 yaşındayım üni okuyorum. Bir an önce maddi özgürlüğümü kazanıp bu aileden ayrılmak istiyorum. Ne zaman tvde haber oynasa hep kavga hep kavga... bıktım...

Ailemden siyasi baskı görüyorum?