Merhabalar Herkese 🌸

Her sıkıldığınız anda arasanız sizinle buluşacak birileri var mı hayatınızda? Arkadaş, sevgili veya akraba gibi
Merhabalar Herkese 🌸

Her sıkıldığınız anda arasanız sizinle buluşacak birileri var mı hayatınızda? Arkadaş, sevgili veya akraba gibi
Hayır yok maalesef.. genelde insan zaten arkadaşı ya da nazı geçtiğine bulaşırmış ama benim nazımın geçtiği kimse yok.. sitede var arkadaşlarım takip listem ama onlarla da sadece soru da denk gelince konuşurum o kadar.. yazmam sürekli. zaten canım sıkıldığı zaman film dizi izlemeyi tercih ediyorum saatlerce geyik yapacağım kaynatacağım arkadaşım yok pek
Canım her sıkıldığında kendimi oyalamayı yıllar içinde öğrendim hele ki en sevdiğim biri olsa bile O'na da makul vakitte sığınırdım.. Şımarık ergen tavrım olmadı, olmaz da, daha da olgunlaşıyorum..
Cevap
14Cevap
Sometimes I'm alone
Sometimes I'm not
Sometimes I'm alone
Hello?…
Canım sıkıldığına birileriyle buluşmak yerine yalnız kalmayı tercih ediyorum ben.. Hayatım yeterince kalabalık sıkıldım..
Tavla hepsini feda ediyorum bu harfe 💰 benim sevgimede üzülmemede değmez.
Hayır her zaman canım sıkılınca buluşma imkanım yok kimseyle.
Var evet bir alo demem yeterli oluyor jsjsjs
Var, hiç ayrılmıyoruz ki zaten beni evimden alıyorlar artık bazen çıkmak istemiyorum. 😅
Evet var. İyi ki varlar. Bazen darlıyorlar ama canları sağ olsun :D
Yok. Bu soruları neden soruyorsun hem?
Senin cevabını merak etmiştim🥺
Bana taktın zaten sen. Ama 999k KS üyesi içinden seni takip ediyorsam buna sevinmen normal 😃
Audhahdha bir şey diyeyim mi bu mizah anlayışına bayılıyorum. Deseydin ben de takip ederdim ayıpsın😂
Yani açıkçası 18k takipçisi olup ve master olup ve fenomen olup da bu kadar kibar başka kimse yok sitede 😃 çoğu, KS'deki takipçi sayısı üzerinden ego kasıyor. Bu açıdan sen çok değişik geldin. d
Teşekkür ederim, yine var da nadir😂🙏
Var olmaz mı. Etrafım manyaklarla dolu.
Ahdhahshw en azından canın sıkılmaz
Hiç sıkılmıyor zaten
Evet var yakınımda bulunan otopark çalışanları 😄
Öyle bir lüksüm yok henüz
Olur gerektiginde
Var evet bir telefon etmem yeterli
Var sadece rehbere bakmam lazim
Var yeni buluştuk kendisiyle hatta 😂😂
Hayır yok
Hayır buluştuğum görüştüğüm hiç kimse yok