Bu ne boyle Ya? Surekli onlara göre hareket etmek istiyor. Mesela tatile gidecez yakinda oturuyoruz kaynanamgilin gorusuyoruz yani normalde bende dedim ki kocama direkt tatil yerine gidelim dedim kocamda illa annemle babamin yanina ugrayalim yok yanlis anlarlar felan diyor? Bu ne Ya? Hep ayni?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkek de kadında ailesi ile eşinin arasındaki mesafeyi ayarlamazsa hep aynı sorunlar maalesef
Biktim abi karisiyim Benim gonlumu his tutmak yerine onlari dusunuyor
Tabiki ailesinden de vazgeçmeyecek ama artık bir karısı olduğunu bir aile olduğunu bilmesi düşünmesi gerek
Hayir asla oyle dusunmuyor abi Biktim usandim gitmicem vazgectim heves diye birsey birakmadi
Dengeyi koruması lazım ama işte maalesef genelde pasif erkeklerde bu oluyor.
Evet dedim zaten gitmiyorum tatile hevesim kalmadi dedim. Gitmicem kararliyim. Istek 0
Tavrını koyman iyi olmuş ama sonuçta gitmemişin böyle yaparsan yanlış olur. Gideceksin ama onun istediğini yapmayacaksın öyle öyle alışacak
Abi burnumdan getirecek biliyorum gidersem ne yapar ne eder yine dedigini yapar. Biliyorum. Gitmiyorum yani kendi dusunsun karim gitmek istemiyor desin kafasiz
Valla onun işine gelir gibi geldi bana
Kendi bilir abi boyle boyle biter hersey Oda birsey isterse ben yapmam O yuzden gitmemeyi Kabul etmiyorum artik
Kaç yıldır evlisiniz
Cok Yeni abi 2 yil
Bir çok şeyi aşmış olmalısınız aslında az da değil iki yıl
Yok hersey dun ki gibi… Anne Baba olunca konu beni cocuklarini gozu gormuyor.
Çok garip yani ailesini ihmal etmesi kötü tabiki annenin babanın yeri başka eşinin yeri başka denge çok önemli
Hasta gibi beni cocugumuzu gozu gormuyor abi. Annem icin ayrilirim bile dedi Bu Adam bana…
Bende Iyi ayril ayrildiktan sonra annenle yatagini paylasirsin dedim.
Özelden yazarmısın
Yazdim abi
Yani yakinsa giderken bi hoscakal denir niye barisssinki bu kadar
Karekterimiz uyusmuyor o insanlarla ayrica gorusmek zorundada degilim. Kocam israrla gorusturmek istiyor beni
Sevmiyosan istemiyosan sayginduymasi lazim tabi aradaki ince cizgiyi ayarlamasi lazim ki sende zaten cokta evlimkalmaya hevesli degil gibisin kafanda zaten bitmis bence
Evet saygi gostermiyor illa goruseceksin diyor. Bitti abi kafada son demler
Son demi ne ya :))) bitmiş gitmis kafandada bedenindede :))
Bosancam dedim zaten Oda hersey istedigin givi olacak dedi yine Ayni.
:)) neyse demiyom bisi :)) abi sensin be bide abi diyo :))
Uğra ne olurki tatilin yine senin olsun ama öncelik anne Babasına uğrayın
Hayir istemiyorum yeterince goruyorum geldiklerinde Bana laf sokuyorlar kocamda biliyor ama yinede beni ayaklarina goturmek istiyor hep
Anacı erkekler evlenmese keşke hiç otur annenin dizinin dibinde
Haklısın
Yemin ediyorum bizde de aynı her şey. İşlerim bu aralar aşşşırı yoğun gecem gündüzüm haftasonum belli değil tek dinleceğim gün pazar günü torunu özledik diye gelecez demişler eşim de kıramamış. Bu böyle kaç oldu çözemiyorum
Senin isteklerin ailesini üzüyorsa bir tık isteklerin altına in
Ailesinin agzina s.
Bir erkeğin ailesine saygı duyması güzeldir fakat senin eşin baya abartmış. Bu konuyu onunla konuş eğer anlayışlı davranırsa olay çözülür ama baktın olmuyor maalesef konu boşanmaya kadar gidebilir.
Hep ayni abla onlar uzulmesin yanlis anlatlar deyip duruyor gitmicem artik tatile hevesim kalmadi resmen
Senin isteklerini hiçe sayması çok saygısızca. Hevesim kırıldı dedin ya ben bile kırıldım. Çok üzgünüm ama bu böyle gitmez daha da tepene çıkar. Boşanma fikrini bi gözden geçir derim
Yok abla hep ayni. Ne Anne ne babaymis herkesin annesi babasi var Biktim resmen artik. Bosanmayi bile konustum abla dedim isteklerimi hice sayiyorsun dedim Kabul etti yine Ayni
Yaa üzüldüm. Ama bir şey dicem şundan eminim ki eşin bir gün gerçekten pişman olucak. Ona karşı ilgisiz davran, soğuduğunu hissettir, trip at vs. zaten bi merak eder neden benimle ilgilenmiyor diye. Sorduğunda anlatırsın. Ki öyle olmasa bile zaten boşanmayı kabul etti dedin. Boşanırsanız bile pişman olur zaten emin ol. Zaten gerisi onun karaktersizliği. Sen mutlu olmaya bakk:)
Pisman olup olmamasi bile umrumda degil artik O kadar biktirdi beni. Herkesin annesi babasi var abla boyle mi olur. Kendi Elvinin huzurunu, karinin istegini kenara atipta onlara odaklanmasi. Neden evlendin ozmn.
Çok haklısın. Yani ne desem o zaman üzerine git çıkacaksa kavga çıksın ama haklı olduğunu ona hissettir. Seni böyle bıktıramaz
Yok anneme gidecem gelsin bekliyorum konusmak bile istemiyorum birak kavgayi insan olsaydi anlardi. Kafa dinlicem gitmiyorum tatile felan istedigini yapsin
Peki sen bilirsin. Nasıl istersen öyle yap ama bu adamı affetme
Kendini onlarla kıyasladıgın sürece rahatsız olursun
Bosa gitsin öylelerinden fayda gelmez
En mantikli cevap Bu oldu gercekten Hayir gelmiyor abi bunlari annesinin memesine yollican geri
Aynen öyle
Haklısın. Kocanı boynuzlama zamanın gelmiş.
Yemin ederim pisman olmicam ama iste karekterime ters
Normal değil
Değil. Klasik hödük işte.
Değil
Anormal
Yani
Cahilliginden
Nasil cahilligi abi hep ayni kac kere konustum
Cahil işte seninle ailesi arasında bir denge kuramıyor buda onun düşüncesiz ligi
Tamamda abi konusursun biriyle demi duygularini anlatirsin bir insan anlar biryerde kac kere konustum yine Ayni. Gitmiyorum dedim tatile vazgectim dedim heves diye birsey birakmadi
Zaten ki birkaç kez söyleyip de yapmadiktan sonra yapsa da heves kalmazki bunu anlamasi lazım senin isteklerinibon planda tutması lazım
Abi evlendigimden beri konusuyom 2 yil oldu bosancam dedim yeniden anlattim anlamiyor
Sende ona ceza ver anlamiyorsa
Anlatabildim mi