Aile & Toplum Günaydın, işimizin başındayız. Siz ne yapıyorsunuz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir güne daha patronu zengin etmek için erkenden uyandık. Çalışalım bakalım. Günaydın, işimizin başındayız. Siz ne yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Patronun hayallerini gerçekleştirmek için çabalıyorum 1 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aynen reis patronu zengin etmek bizim işimiz kolay gelsin. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günaydın uyucam tekrardan kolay gelsin 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Yoldayım, eve gidiyorum 😌 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. şu an balkonda sallanıyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çalışmaya devam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Patronun hayallerini gerçekleştirmek için çabalıyorum
Aynen reis patronu zengin etmek bizim işimiz kolay gelsin.
Günaydın bizde işimizin başındayız
Günaydın uyucam tekrardan kolay gelsin
Yoldayım, eve gidiyorum 😌
şu an balkonda sallanıyorum
çalışmaya devam
Bizde öyle maalesef