Aile & Toplum Kız kızın kalçasına neden bakar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor 2 sefer g*tüme bakarken yakaladım dar bişe giymiştim? Güncellemeler+1 yıl 😂🤣 Kız kızın kalçasına neden bakar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. hoşlanmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalcamdanmi
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Kadınlar kadınların kalçasına erkeklerden daha çok bakar ama sapık biziz 😂 beğendiği ve kıskandığı için bakarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye begensinki Yorumla uur_uur +1 yıl Sana göre hanginizin kalçası daha güzel ve daha bakilasidir? Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Dar giydiğin icin hatlarin belli oluyor bu yuzden bakiyor aziyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Azıyor mudur cidden Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Aziyordur sende az Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yemeğin salçası kadının kalçası babam öyle derdi :D ondan bakıyordur, birde güzel duruyorsa bakarlar. Benim emmi torunu bile kız olduğu halde ben bile güzel kadına bakıyorum diyor :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden bakarki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzeldir ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde ona sorsan daha net cevap alırsın. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamam anladık popon güzel😁😁sanki bilmiyosun niye baktıgını 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum neden baktığını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lez biyen olmasın Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Formu güzelse ve dikkat çekici kadar dışarı tastiysa bakar o da insan sonuçta 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kızlar genelde erkeklerden daha çok süzer kızları hahahahaha normal 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normalde erkeklerden daha çok bakıyor kızlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biz içine girmeyi düşünüyoruz o neyi düşündü acaba jsjsj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne düşündu kimbilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi görsem söylerim bende ne düşündüğünü jsjsjs Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. işte kendisininkiyle kıyaslamış tabi lezbiyen falan değilse :) 0 0 Yorumla
hayatgirl Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Lez değilim ama her kadının baktığı gibi bende bakıyorum😂😂😂 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakarken ne hissediyorsun Yorumla
mrtgns251 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu bir gercektir ki kadinlar erkeklerden daha cok bakar birbirlerine. Ya kiskaniyordur ya da begenmistir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkamı döndüğüm esnada bakti Yorumla mrtgns251 +1 yıl Demek ki begenmis Yorumla
merhabalarben Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öylesine bakıyordur benimkine de bakıyorlar ama takmıyorum 3 0 Yorumla
Suduru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bakar nasıl durmuş diye kadınlar birbirine bakabilir 😀 kocaman kalçalı kızlar var bazen bende bakıyorum dar giyiniyorlar yakistirmiyorum 0 0 Yorumla
Sadevatandaş_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Hoşuna gitmiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Sadevatandaş_ +1 yıl Basbayağı Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Lezbiyen olabilir, belkide kiskaniyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen bakiyormusun hic Yorumla flaneurx +1 yıl Acayip belirginse bu napmis böyle diye bakarım Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl G*ötün güzel ve çekici demek ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dar giyince güzel görünüyor Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Görmeden bilemeyiz de doğrudur Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dikkat çekerse herkes bakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız neden bakarki Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Sen bakmıyor musun dikkat çeken kadın görünce 😀 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Nasıl bakıyordu senin kalcalar nasil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkamı döndüğüm esnada Yorumla Most_Wanted010 +1 yıl Peki kalcalarin nasil Yorumla
devilsma Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kizlar super cunku 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. kadınlar daha çok bakar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık Dar şeye herkes bakar sen bakmiyorsun sanki 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen bakiyormusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık görsem bakarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne hissettiriyor bakmak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen değilim ama bende göğüs var onunkinin gogusu gootu nasıl diye bakarım kendimle kıyaslarim herkesin bedeni aynı değil farklı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kalça merakını bende anlamadım gitti insanların kalçası bana igrenc geliyor hiç ilgimi çekmiyor 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Güzel popon vardır 😄 0 0 Yorumla
1UMUTCAN1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Onda var bende neden yokÜfff çok iyi be 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Kadınlar daha çanak'çı 🙄 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yumurta kirilacak kadar guzel demek gö+ün 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. dar ya işte ondandır :) 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızlarda bu durum cok fena dikkatli olun 0 0 Yorumla
Glnrbyr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Kızlr erkeklerden daha çok bakıyor 😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Glnrbyr +1 yıl Merak istek ne dersen artık sebebi tek değil Yorumla Glnrbyr +1 yıl @salihx1101 bir tek sana bakmıyoruz 😂😂 Yorumla
sorusormayagrldimamk Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Öylesine bakmıştır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Direk oraya baktı ama Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bisekstir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lezbiyendir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla ATH3NA +1 yıl Tahmin ne biliyim Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Lezbiyen olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne düşünmüştür bakarken Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Ne bileyim ben Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ondan uzak dur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla özgürkahraman +1 yıl Size zararı olabilir Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Güzelse bakar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende bakarmisin güzel kalçaya Yorumla
KutuptakiÇölAslanı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hoşuna gitmiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalcammi Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl Evet güzel bi kalçan varsa Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Dar diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ondanmi Yorumla FreePowerFullll +1 yıl İhtimal yani Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Lezbiyendir.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla вeyeғendi +1 yıl Yani başka ne olabilir? 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum 🤷🏼♀️ Yorumla вeyeғendi +1 yıl ya da kendisininkinden iyidir ondan bakıyordur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmek gerekirse ondan iyi Yorumla вeyeғendi +1 yıl Onun için bakmıştır o zaman lez yapmayalım kızı şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Arkamı döndüğüm esnada gözü popoma kaydı direk baya odaklanmıştı ona bakınca yüzünü döndü hemen😂 Yorumla вeyeғendi +1 yıl Dikkat et kendine 😅 Yorumla
Hellams3338 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Demekki sağlam gtün var 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlarım sağlam oldunu Yorumla Hellams3338 +1 yıl Resim çektin mi? Atarsan yorumlarım Yorumla Hellams3338 +1 yıl Kot mu tayt mı vardı altında Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Darlığa bakmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kiskanabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla
topitopi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl normal degil lezbiyen degilse tabii 0 1 Yorumla topitopi +1 yıl buyuk ve dolgun mu Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı. les*bian 0 0 Yorumla
Bizbizeist34 Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Beyenmiştir ceya araya kaçmıştır hoşuna gitmiştir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. büyükse normal ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
hoşlanmıştır
Kalcamdanmi
Kadınlar kadınların kalçasına erkeklerden daha çok bakar ama sapık biziz 😂 beğendiği ve kıskandığı için bakarlar
Niye begensinki
Sana göre hanginizin kalçası daha güzel ve daha bakilasidir?
Dar giydiğin icin hatlarin belli oluyor bu yuzden bakiyor aziyor
Azıyor mudur cidden
Aziyordur sende az
Yemeğin salçası kadının kalçası babam öyle derdi :D ondan bakıyordur, birde güzel duruyorsa bakarlar. Benim emmi torunu bile kız olduğu halde ben bile güzel kadına bakıyorum diyor :)
Neden bakarki
Güzeldir ondan
Birde ona sorsan daha net cevap alırsın.
Tamam anladık popon güzel😁😁sanki bilmiyosun niye baktıgını
Bilmiyorum neden baktığını
Lez biyen olmasın
Formu güzelse ve dikkat çekici kadar dışarı tastiysa bakar o da insan sonuçta
kızlar genelde erkeklerden daha çok süzer kızları hahahahaha normal
Normalde erkeklerden daha çok bakıyor kızlar.
Biz içine girmeyi düşünüyoruz o neyi düşündü acaba jsjsj
Ne düşündu kimbilir
Bi görsem söylerim bende ne düşündüğünü jsjsjs
işte kendisininkiyle kıyaslamış tabi lezbiyen falan değilse :)
Lez değilim ama her kadının baktığı gibi bende bakıyorum😂😂😂
Bakarken ne hissediyorsun
Bu bir gercektir ki kadinlar erkeklerden daha cok bakar birbirlerine. Ya kiskaniyordur ya da begenmistir
Arkamı döndüğüm esnada bakti
Demek ki begenmis
Öylesine bakıyordur benimkine de bakıyorlar ama takmıyorum
Bakar nasıl durmuş diye kadınlar birbirine bakabilir 😀 kocaman kalçalı kızlar var bazen bende bakıyorum dar giyiniyorlar yakistirmiyorum
Hoşuna gitmiştir
Nasıl yani
Basbayağı
Lezbiyen olabilir, belkide kiskaniyordur
Sen bakiyormusun hic
Acayip belirginse bu napmis böyle diye bakarım
G*ötün güzel ve çekici demek ki
Dar giyince güzel görünüyor
Görmeden bilemeyiz de doğrudur
Dikkat çekerse herkes bakar
Kız neden bakarki
Sen bakmıyor musun dikkat çeken kadın görünce 😀
Nasıl bakıyordu senin kalcalar nasil
Arkamı döndüğüm esnada
Peki kalcalarin nasil
kizlar super cunku
Nasıl yani
kadınlar daha çok bakar
Nedenki
Açık Dar şeye herkes bakar sen bakmiyorsun sanki
Sen bakiyormusun
Açık görsem bakarım 😂
Ne hissettiriyor bakmak?
Lezbiyen değilim ama bende göğüs var onunkinin gogusu gootu nasıl diye bakarım kendimle kıyaslarim herkesin bedeni aynı değil farklı
Kız ne olcak benimkinede bakıyorlar
Bu kalça merakını bende anlamadım gitti insanların kalçası bana igrenc geliyor hiç ilgimi çekmiyor
Erkek olsam bunu ne s*kerdim diye bakmıştır :'D
Güzel popon vardır 😄
Detaylı baktiysa kiskaniyordur kesin
Onda var bende neden yok
Üfff çok iyi be
Kadınlar daha çanak'çı 🙄
Yumurta kirilacak kadar guzel demek gö+ün
Güzele bakmak sevap😃
Kıskandığı içindir.
dar ya işte ondandır :)
Kızlarda bu durum cok fena dikkatli olun
Kızlr erkeklerden daha çok bakıyor 😂
Neden
Merak istek ne dersen artık sebebi tek değil
@salihx1101 bir tek sana bakmıyoruz 😂😂
Merak ettim acaba çok mu güzel sizinki 😋
Belki lezbiyendir o yüzden bakmıştır.
Öylesine bakmıştır
Direk oraya baktı ama
Bisekstir
Eminmisin
Lezbiyendir
Eminmisin
Tahmin ne biliyim
Lezbiyen olabilir
Ne düşünmüştür bakarken
Ne bileyim ben
Ondan uzak dur
Neden
Size zararı olabilir
Güzelse bakar
Sende bakarmisin güzel kalçaya
Hoşuna gitmiştir
Kalcammi
Evet güzel bi kalçan varsa
Dar diye
Ondanmi
İhtimal yani
Lezbiyendir..
Eminmisin
Yani başka ne olabilir? 🙄
Bende bilmiyorum 🤷🏼♀️
ya da kendisininkinden iyidir ondan bakıyordur 😅
Kabul etmek gerekirse ondan iyi
Onun için bakmıştır o zaman lez yapmayalım kızı şimdi 😂
Arkamı döndüğüm esnada gözü popoma kaydı direk baya odaklanmıştı ona bakınca yüzünü döndü hemen😂
Dikkat et kendine 😅
Demekki sağlam gtün var 😂😂
Nasıl anlarım sağlam oldunu
Resim çektin mi? Atarsan yorumlarım
Kot mu tayt mı vardı altında
Darlığa bakmıştır
Nasıl yani
Kiskanabilir
Öyle mi
Lezdir
normal degil lezbiyen degilse tabii
buyuk ve dolgun mu