duygusal bişey de düşünmedim.
biraz komik, biraz da absürt geldi.
ve belki de bir manası vardır dedim.
Bu aslında bir alışkanlıktır. Farkındalık olmadan yapılan bir harekettir. Her hareketten bir mana çıkartmaniz gerekmez. Elleri üşüyordur veya insanlar stresli olduğu zaman ellerini oraya buraya koymak yerine sabit bir yere koymak isterler ki stresleri veya heyecanları belli olmasın. Bu da böyle birşeyden ileri gelir. Alışkanlıktan ibarettir. Bir nedeni yok. Faaliyete anlam yükleme gereği duymayın. Yoksa özneyi kaybedersiniz.
kesinlikle katılıyorum.
hangisi
ne var bunda yaa artık elimizi kolumuzu da nereye koayacağımızı yüz defa düşündürüceksiniz ama haa
mesela dışarıdasın üşürsün koyarsın ne biilim sebepsiz bacak bacak üzerien atarsın koyarsın neden mana arıyorsunuz
bisey yok ya merak ettim
Bence psikolojida mutlaka açıklaması vardır bunun. Çünkü fark ettim kadınlar ellerini hiç önündeki masaya, sandalyenin yanına değil de sürekli bacağının üstüne falan koyar. Bundan hoşlanıyor olabilirler mi?
koptum Allah razı olsun çok güldüm :D:D:D:D 5 yıldız soruna gelirsek neyne cevaplamak istemiyom :D
söylediğin cümleden hiçbişey anlamadım. söyle de biz de gülelim.
sen bu başlıgı açmasaydın bende yorumları okuyup gülmicektim :D
sacma değil mi. garip yani. anlamını çözemedim işte ben de
alışkanlıktır
Cevap
6Cevap
Cisi vardır diycem ama her zaman diyorsunuz kimi zaman alışkanlık oluyor ama aranızda ki iletişim ilgi alaka güçlüyse senin anladığım şeyi ifade ediyor olabilir
ben cinsel bişey anlamadım yalnız. siz ne demek istediniz bilemedim şimdi.
tamam da sınıftayız biz.
anlamadığım için soruyorum.
Eli üşüyodur eli, kış geldi napsın kız. Vücudumuzun en sıcak yeri sonuçta :) hatta uyurken direk kilotun icine sokuyodur elini, hemencik ısınıyo çünkü..
iyi de sınıftayız. kapalı alan yani.
İçiniz ne kadar fesat ya..
Bende koyuyorum alışkanlık üşüyorum.
fesat derken? ben bişey düşünmedim ki. nedir diye soruyorum.
elim üşüyünce yapıyorum ben bacak bacak üstüne atarsan daha da iyi ısınıyor
bi mesaj bir mana yok yani. tamam da kapalı bir yerdeyiz zaten.
Benim yaz, kış ellerimde ayaklarımda buz keser. Ellerimi bacak arama koyduğumu hatırlamıyorum fakat, ısınsın diye devamlı soğuk suya tutuyorum.
kardeş üzülerek söylüyorum ki bir mesaj yok... alışkanlık ürünüdür kendisi ve kansızların genelde yaptığı bir harekettir.. apış arasına kadar götüren biliyorum ben farkında bile olmuyorlar bazen...
kansız derken, gayet terbiyeli uslu bir kız.
kansız derken anemi yani... kan değerleri düşük... 1 derece düşse sıcaklık etkilenir üşür. üşüdüğü için yapar baştan, sonra alışkanlık olur. bir mesajı olduğunu sanmam yani.
orası sıcak mı oluyor yani. ya kapalı yerdeyiz ama biz.
alışkanlık oluyor işte bir süre sonra... benim de her zaman öyledir.
aslında hakkaten tuhaf bir konu. cinsel manada demiyorum. tatlı duruyor. belki de farkında değil bile. ve fakat işte sakıncalı da düşününce.
Uzatma tamam artık, bir mesaj yok. Orası veya kullarının altı alışkanlık dedik.Sizlerde bazen ellerinizi otururken cebinize sokmazmısınız?erkekler yani biz neden bir anlam yüklemiyoruz.Çünkü gereksiz manasız alışkanlıktan ileri gelen şeyler.Uzatma cevap verdi arkadaşlar bunun başka cevabı yok.
gayet haklısın. teşekkür ederim.
Bende oyle otururum bir anlam ifade etmiyor malesef , fesatlik dusunme yahu :)
iyi bakalım
Alışkanlıktan kaynaklanan bir durum olabilir.
siz de yapıyor musunuz.
neden peki.
yok yani ne oluyo yapınca
Elleri üşüyor olamaz mı?
olabilir de, hani işin açıkçası cinsel bir mesaj almadım. sadece duygusal bir mesaj olabilir mi dedim. kafam basmadı yani.
sıkılmış olmasının belirtisi mi.
Çişi gelmiştir ? Bende yapıyorum arada sıkışınca
ard niyet aramak yersiz
ard niyet aradığımı kim söyledi?
Sağlama almak istiyordur tehlikelere karşı.
Ne tehlikesi ya ortalık yerde sende...
kendini korumaya alıyor orada özel bir düğme var
saçma bir yorum olmamışmı
her haltta bir b*k arayan milletiz işte hepsi bu.
milletle alakalı bişey değil olay biraz absürt, biraz komik, biraz da ironik, hepsi bu.
diyosun ?
dedim dedim.
Cisi falan geliyordur aliskanlik yapmistir
ya sabırrrrr
yanlış mı anlaşıldım?
ne manası olucna cinsel bişe düşünmemişsn duygusal da e ne anlam cıkarıcan o zaman.. saçmalıyorsun. bence fesatın tekisin :)
bi arkadaş mesela sıkılmış olabilir dedi.
ötekisi başka bişey der.
yani söylemiyim diyorum da erkek aynı şeyi yapsa siz ne mana çıkarırsınız ki.
saçma span bakışları yoksa bir mana çıkarmam. sonucta yaptığı tek şey buysa ortada mana çıkaracak bişey yok demektir. yok saçma sapan bakıyor makıyorsa o zaman bir mana çıkarmaya kalkarsın.. yani hal tavırlar önemlidir..
kız yapınca daha masum oluyor zaten böyle çekinmiş gibi, utanmış gibi, ya da ne bileyim tam çözemiyorum işte.
çözemiyorsan ortada bişe yok sen bişe arıyorsun hepsi o..
hani dedim bilmiyosam diye. yoksa bence de bişey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar