Ben sigara içmememe bağlıyorum. Sigara Öyle güzel ortamlar kuruyor gibi geliyor bana ne alaka bunlar yan yana diyorsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSigara icmesen bile içilen ortamlara katlanmak sosyallesmeyi sağlayabilir. Ben de bugün çok güzel bir ortamdaydim ama herkes sigara içiyordu. Ben de biraz katlandim sosyalleşmek adına. Güzel insanlarla tanıştım. 😇 ironi gibi gelecek ama sosyal medya sosyal etkileşimleri kısıtlıyor ve biraz kontrol altına alıp yönlendiriyor. Mesela sosyal etkileşimler orada fotoğraf begenmekle bilmem neyle kısıtlanmış oluyor. Sosyal hayatın yerine sosyal medyayı koyduğunda, sosyal medyanın çıkardığı kişileri ekliyorsun, onlarla iletişim kuruyorsun. Sosyal medya o kişiyi karşına çıkarmasa hiç o kişinin varlığından haberdar olmuyorsun. Bugün bu konuyu da tartıştık. Çok güzel tartışma ve fikir paylaşımı ortamı vardı..
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel işte
En İyi Cevaplar
İnsanlarla sırf o günümü veya ayımı güzel geçirmek için takılmak istemememe bağlıyorum. Eğer biriyle kaynaşacaksam o kişinin benim hayatımda bir değeri olmalı, kalıcılığı olmalı. Hayatımda bir değere sahip olabilecek kişilerin yanında becerebilsem ---ki genelde pek deneyimli olmadığım için beceremem- sosyalleşirim. Fakat öyle takılmalık insan falan sevmem ben. Az ve öz dostum vardır. Yeterli. Gittiğim her ortamda bir arkadaşa ihtiyacım yok eski dostlarım bana yeter. Yalnızlık huzurdur, az insan kafa şişirmez, kaliteli dost yeterlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
en güzeli her şeyin kalitelisi
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç arkadaşımın olmaması. Tek tük var; ama bazı sebeplerden dolayı buluşamıyoruz. (Aralarında memur olan tek benim, geriye kalanların çoğu vardiyalı çalışan)
02 Yorumla- +1 yıl
oda sıkıntı bro
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılcanım istemiyor
00 Yorumla Hep çekingen utangaç biriydim ve yaşadığım olaylardan sonra daha da asosyal olmaya başladım bazen kendime diyorum sen eskiden böyle değildin ne ara böyle oldun? biraz diğer insanlar gibi ol sosyalleş, yapabilirsin... Ve tabi ki arkadaş eksikliği tamam var ama pek buluşamıyoruz ve o benden daha sessiz 😌
46 Yorumla- +1 yıl
Neden ne oldu ne yaşadın ki
- +1 yıl
Neden böylesin? Senk buna iten nedir?
- +1 yıl
@ayyıldızgökyüzü utangaçlık mı? Çekingeçlik mi? Bilmiyorum ben oldum olası böyleyim. Şimdilerde bu yönümü değiştirmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
@Moon-girl anladım, umarım aşarsın. Konuşmak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
@ayyıldızgökyüzü umarım) ya teşekkür ederim 🤗❤️
Kalabalıklar enerjimi düşürüyor. Yanımda. birileri olunca sıkılıyorum muhabbeti saran biri olsa bile sıkılıyorum hemen sussun da müzik dinleyim diyorum kendi iç dünyamın huzuruna dalıp hayaller kurmayı seviyorum. Asosyal ve içe kapanık değilim istediğim zaman iletişim kurmakta problemim yok sadece tercihim bu yönde
217 Yorumla- +1 yıl
Senin ki de çok değişik bir şey
- +1 yıl
Bende o kadar yalnız biriyim ki ortamlara girip arkadaş edinmek yeni yüzler tanımak için uğraşıyorum
- +1 yıl
@Kesifciiii mutsuzsan bu durumdan uğraş tabi
- +1 yıl
Çok uğraşıyorum her türlü sosyal ortamlara giriyorum Edinebildigim kadar arkadaş ve çevre yapmaya çalışıyorum sana da tavsiye ederim bunu
- +1 yıl
@Kesifciiii ben ihtiyac duymuyorum yalnız vakit geçirmekten keyif alıyorum
- +1 yıl
Mesela bir kafeye gidip tek başına kahve içer misin ve bu keyif verir mi
- +1 yıl
@Kesifciiii evet veriyor. yalnız başıma yürümek yalnız başıma müzik dinlemek bunların hepsinden çok keyif alıyorum. Mesela okulda bı grup çalışması olsa. zevk almam bundan kendim yapmayı tercih ederim. Tabi. böyle olmamda insanların da kalitesizliği bir etken kendim gibi insanlarla karşılaşmadigim icinde böyle olabilir kendim gibi insanla karşılaşsam yalnızlık. keyif verir mi bilmiyorum.
- +1 yıl
Bir an yorumu ben yazdım sandım
- +1 yıl
Evet bu durumda kafa dengi bulmak zor. Her türlü düşünceye saygı duymak gerekir. Belki de fikirlerin değiştiği zaman şu an ki düşüncelerinin yanlış olduğunu göreceksin. O yüzden su akar yolunu bulur
- +1 yıl
@Kesifciiii bu saaten sonra değişmez çünkü insanlarla mutlu olabilecek miyim onu da denedim çevre yaptım arkadaslarim oldu ama hepsinden hemen sıkıldım yaşam enerjim gitti resmen anladım ki sonradan yalnızlık bana mutluluk veriyor. Mutluluk:deneme yanılma
- +1 yıl
Belki de böylesi senin için daha hayırlı olacaktır. Senin gibi düşünüp hareket eden gerçekten az. Herkes çevre yapma peşinde arkadaş peşinde sen ise yalnız kalıp hayatına devam ediyorsun
- +1 yıl
@Kesifciiii çünkü herkes olduğu kişiyi yansıtmaktan korkuyor. Herkesin kalabalığı bu kadar çok sevdiğini dusunmuyorum uyum sağlamak için maske takıyorlar sadece. çoğu. Arkadaş ve çevre edinmenin önemi ne senin icin peki
- +1 yıl
Evet her şey sahte kim kimi kandirirsa kâr sanıyor. Arkadaş ve çevre edinmenin önemi benim için kalabalıktan arınmak, bulunduğun ortamın havasını değiştirmek. Ama bir şey bilinmiyor her şey sahte her şey çıkar için yapılan şeyler
- +1 yıl
@Kesifciiii bencede çıkar için çevre ediniyor çoğu. Kalabalığın herkese bu kadar huzur verdigini düşünmüyorum yoksa. Bu durumda çoğu kişi sahte o yüzden gerek yok kalabalığa belki 2-3 arkadaş yeter
- +1 yıl
Belki de dost edinmen senin için daha iyi olacaktır. Arkadaş geçicidir ama dost kalıcıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenenlerin , anasının karnında evli doğmuşçasına , bekar arkadaşları ile görüşmeyi kesmesine bağlıyorum. Sanki hayat sadece kocalarından ibaret gibi, herkes ile ( kuzen arkadaş vs ) muhabbeti kesiyorlar. Evlilik sorumluluk ama bu şekilde tüm ipleri koparmakta yanlış. Birde kocalarına bekarlardan kıskananlar var Allah korusun bin defa olsa yine asla aşık olmayacagım tipler ama onlara göre öyle degil tabi.
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. İnsanlar kalitesiz. Onlarla sohbet edeceğime kendi kendime takılırım daha iyi diyorum. Kimseyi tanımak istemiyorum. Sevdiğim insanlar da başka şehirde maalesef
51 Yorumla- +1 yıl
Haklılık payı var ama genellemekte kötü
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sosyal bir insanım. Ama ekonomik durumlar sosyalliği olumsuz etkileyebilir. Bunun dışında kendi işinizi yapmak isteyip fırsatın size verilmeyişi. Torpil kayırmanın ön planda olması.
42 Yorumla- +1 yıl
Bu şeyleri aşacaksın zamanla
- +1 yıl
İnşallah 🙏
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Artık pek insan sevmediğimi anladım. Az ve öz olsun yeter. İnsanlar çünkü bayağı dengesizleşti.
42 Yorumla- +1 yıl
Neden nasıl dengesizlik var ki neden öyle diyorsun
İş hayatından önce asosyal birisiydim. Biraz hala o huyum var. O yüzden evden çıkmak istemiyorum. Gerekmedikçe çıkmaktan yana değilim. İşim varsa onun için çıkarım.
21 Yorumlaİnsanların sahtelik ve yapmacıklıklarını gördükçe midemin bulanmasına ve daha çok içime dönmeme bağlıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla insanlar kendini çekiyor yaa 🙄
- +1 yıl
olabilir mantıklı
Yalnızlığımı seviyorum. Rahatım yerindeyken hayatıma kolay kolay birini almam olanaksız. Aynı frekansta olmalıyız.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şans vermelisin
Fazla rahat bir insan değilim
Çok çabuk samimi olamıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak böyle
+1 yılbenim kişisel cevabım insan sevmememden dolayıdır. Ama tr geneli için ekonomidir bunun cevabı.
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman sen tr değilsin
Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. İnsanları eskisi kadar sevmiyorum, güvenmiyorum. Birçoğunun yanında kendimi iyi hissetmiyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
neden neler yaşadın ki öyle
- +1 yıl
Yaz okuruz sıkıntı yok
İş çok vaktimi alıyor 2 güne 1 dışarı arkadaşlarla anca çıkıyorum beynim iflas ediyor her gün çıkarsam yorgunluktan.
01 Yorumla- +1 yıl
Dayan Ali cabbar
Ne alaka kac senedir iciyorum cakmak bahanesiyle yuruyen eden oldu da onun dısında arko cevresi yapamadık yani o meretle
01 Yorumla- +1 yıl
Bence büyük etkisi var
Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çocukluğumdan beri utangaç, çekingen, içe dönük ve sessiz biriyim. Hiç açılamadım, hep asosyal yaşadım. Maalesef hiç sosyalleşemiyorum ve insanlarla yakınlık kuramıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma be bro konuşmak istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar hasetler gıcıklık yapıyolar iğneleyici konuşuyolar düşüncesizlik yapıyolar kalp kırıyolar yerine göre davranmıyolar ürkütüyolar niyetlerini bilmiyorum belki karanlık taraflarından korkuyorum güvenemiyorum herekse kimseye yüzde yüz güvenemiyorum nazar değdiriyolar laf taşıyolar dedikonunu yapıyolar ohoooo... Ağzını arıyolar kandırıyolar çok mıç mıç oluyolar mesafeyi ayarlayamıyolar ben biraz mesafe seviyorum
114 Yorumla- +1 yıl
kesinliklikle mesafe önemli
Cevap sahibi+1 yılDemi demi ama vıcık oşmak isyiyoar naaıl reddedwcwğim
- +1 yıl
en sevmediğim vıcık vıcık ve gereksiz samimiyet
Cevap sahibi+1 yılBenimle komşu olmak isteyen evlenince bile gelip gitmek isteyen ayy çift buluşması yapalım diyen arkadaşlarım var abi, iste mi yoruuummm
- +1 yıl
İsteme bende istemem evlenen çiftler hemen hemen kimse aramaz diğer arkadaşlarını
Cevap sahibi+1 yılÇok sinir ediyolar dışarda kız kıza veya erkek erkeğe görüşülsün okey öbür türlü ben çok kıskanıyorum kadın sevgilisine gözümüzün önünde cilve yapıyor kardeşim karşında başka adam var yap ma, kıskanıyorum erkeğimi ben de yolarım seni dişlerini kırarım paçoooozz giyimine dikkat etmiyo ben senin sevgilinin önünde öyle yapsam ne hissederdin acaba Allahım Yarabbim sana sığınıyorum Bana kaldıramayacağım yükler yükleme Rabbimm amiinn
- +1 yıl
Kendisi geniş olduğu için ne giyerse giysin ne yaparsa yapsın umursamaz kimseyi. Öyle şeyler yaparak kendini ucuz göstermekten başka bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılBen çok kıskancım ama onın başkasını beğenme ihtimali bile beni hasta ediyo düşünmekten benden başkasını beğenmesini istemiyorum etrafımızda açık kadın veya kardeşim çok kahkaha atan sesi güzel olan kadınları kıskanıyorum dayanamıyorum ben de çok dikkat ediyorum başkasının kocası sevgilisi etkilenmesin diye ama ne yapayım ben başka erkeklerin yüzüne bakarken bile çok utanıyorum göz teması kuramıyorum inşallah yanlış anlaşılmıyorumdur heyecanlanıyorum elimde değil gerçekten elimde değil inşallah beni yanlış anlamıyolardır ve anlamazlar amin neyse, ben başkasının erkeğine karşı dikkatli davranıyosam karşı tarafta davransın istiyorum kadınlar ayrı erkekler ayrı otursun istiyorum çok mu şey istiyorum bana bazen eşim dar görüşlüsün diyor ama ben olabilecek ihyimalleri engellemeye çalışıyorum kendimce
- +1 yıl
Sen kendince haklısın ama o kendini bilmezlerin suçu hafif insanlar onlar. Bak evlisin ne güzel eşinle beraberken ne yaparsan yap öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle ama onlar öyle yapmıyor ben görüşmek istemiyorum reddediyorum sinir ediyolar illa ki grup buluşması olmak zorunda mı yani ne alaka ne alaka
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi bunu istemiyorum diye asosyal mi oluyorum
- +1 yıl
Asla ve aslaaa görüşmemelisin öyle insanlarla
Cevap sahibi+1 yılSiz de mi temkinli olduğunuz için az indan seviypsunuz
- +1 yıl
Evetttt aynen öyle ama ben evli değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKucukken gozlerimle sesimle veya dişlerimle dalga geçildiği icin o zamandan gelen bir özgüven eksikliğim var. Yeni birileriyle tanışıp sosyalleşemiyorum. Her ne kadar simdi gozlerim icin eşek gözlü diye iltifatlar alsam da , ya da dişlerimi yaptirmış olsam da onceden gelen eksiklik yuzunden bir turlu ozguvenim tam olarak yerine oturmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
ooo yapma böyle şeyler
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlara tahammül seviyemin olmayışına bağlıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklııı
Evet ne alaka. İnsanlara tahammülüm yok herkesin psikolojisi bozuk ve sıkıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle seni bilemem. Çevrenle alakalı olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş yerinde sosyallik ve platonik aşk için 6 ay sigara içtim bi bka yaramadı
Bir avuç insan toplulugu kendini zehirliyor bir de birbirine afiyet olsun diyor
Sacmaligin daniskasi14 Yorumla- +1 yıl
O ayrımı yapamama senin problemin
Cevap sahibi+1 yılTamam sen kendini zehirle zeki çocuk sgsgwhs
- +1 yıl
Tamam ablammm
- +1 yıl
Sen evlenmeyi düşünüyor musun işim olsun yuvam olsun istiyor musun O zaman benimle tanışmak ister
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erteleme problemime. Mükemmeliyetçi olmakta zorluyor tabi
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle mükemmeliyetçilik bende de var
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüşüm ve anksiyeteme bağlıyorum. Kendimi de ifade edemiyorum ki doğru düzgün. Hep ezik olmaya itiyor bu da beni.
23 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama sen konuşmaya sosyal olamaya ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolay olsa keşke. Adeletli değil yaratan
- +1 yıl
Kolay kolay
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen de sigara içmeyişime bağlardım çünkü sigara içenler hep sosyal insanlar şaşırırdım
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bro
Yeterince sosyalim ama isteksizliğime bağlayabilirim. Olmasa da olur kafasındayım
02 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar isteksizsin
İnsanları tanımaya bağlıyorum. Kimse güvenilir ve çıkarı olmayan değil maalesef bu dönemde her şey menfaat
00 Yorumla
+1 yılEngelli olduğum için ve çok fazla arkadaş çevrem olmadığı için
02 Yorumla- +1 yıl
bro biz senin arkadaşınız saçmala
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim
Çalışmamama bağlıyorum Bi iş bulsam sosyalleşicem de.
09 Yorumla- +1 yıl
bulursun neden bulamıyorsun
- +1 yıl
o nasıl konuşma ya.
- +1 yıl
Neyse
- +1 yıl
Tamam abla
- +1 yıl
😁😜
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayata, parama. Para olduğu surece sosyal olabilirsiniz. Veya da güç, o enerji
01 Yorumla- +1 yıl
para için yaşıyor çalışıyoruz. yok mu paran
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz insanlarla konuşmak zorunda değilim diye düşündüğüm için. Çoğu kişi aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum insanlar hepsiyle mıç mıç olmaya gerek yok..
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle
- Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılKeyfime ve kahyasına insan sevmiyorum ben 😎
02 Yorumla- +1 yıl
selam söyle
- +1 yıl
Onlarında selamı var 🤣
Bende içmiyorum ama onlar içerken yanlarındayım ne alaka kanks
02 Yorumla- +1 yıl
Çok alaka bro
+1 yılİnsanların dengesizliğine bağlıyorum asosyal oluşumu.
01 Yorumla- +1 yıl
Oda çok büyük etki
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüven eksikliği var. Bu da insan ilişkilerinde sevilme ve kabul görme konusunda kaygılar hissetmeme sebep oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
konuşmaya ihtiyacın var
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede çokluk orada bkluk lafına bağlıyorum. Az öz insan iyidir.
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilirrr
+1 yılİnsanların samimiyetsizliğine sahteliğine sanırım katlanamoyorum. O yüzden pek arkadaşım yok
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevmiyorum çünkü insanların ekserisi ucuz ve çöp ruhlu yaratıklar...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Fazlasıyla sosyal biri olduğum için sosyal olmayışım diye bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılZamansızlik ya geçen ay o soruyu kendime sordum işler gücden fırsat mi kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİs vs okul hayatim yok. Ailem cok sıkı. Kolay kolay izin alamiyorum gunler boyunca israr edersem belki. İnsanlara tahammulum yok. Ona bagliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Oooo baya karışık. Konuşmaya çok ihtiyacın var
Değecek kısıtlı insan var ona bağlıyorum
#Mirliva00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. İnsanların sahtekar oluşuna benim katakterime hitap etmemelerine bağlıyorum
00 Yorumla
+1 yılZaman azlığına, yapılacak olanların çokluğuna 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParam yok ve arkadaşlar ile iletişim koptu okul bittikten sonra maalesef sağlam arkadaşlıklar kurmayı ve çevre edinmeyi başaramadım
03 Yorumla- +1 yıl
Neden? Çalışmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılçalışıyorum da asgari ücret alıyorum bişeye yetmiyor ki
- +1 yıl
Yani oda doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılsosyal anksiyetemin olmasına bağlıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
AŞ bunu bence
Cevap sahibi+1 yılAsamiyommmm..
- +1 yıl
Nedennn
Cevap sahibi+1 yılZor çünkü bu düşüncelerden kurtulmak senelerdir böyle ilaç ta geçirmedi
- +1 yıl
Yapma ilaç iyi bir şey değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüvensizliğime bağlıyorum
O kadar güvenmiyorumki belki korkuyorum16 Yorumla- +1 yıl
Neler yaşadın ki
Cevap sahibi+1 yılHerkes ne yaşadıysa
Tipik hikayeler
Çok güvendim anlattım ağladın anlattıkların başkasına gitti bana karşı kullanıldı ve sırtından hançer- +1 yıl
Oooo baya yaralanmışsın
Cevap sahibi+1 yıl😔 hayat acı
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanlarla iletişime geçmememe yani iletişim kuramıyorum çok zor geliyor
112 Yorumla- +1 yıl
Neden ki niye öyle yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılkonuşasım gelmiyor sıkılıyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum sosyalleşmek için rahat olmadığım ortamlarda bulunamıyorum ilgi alanlarıma ilgi duyan kişileri bulamıyorum
- +1 yıl
Konuşmaktan mı sıkılıyorsun.
İlgi alanların ne
Cevap sahibi+1 yılsatranç müzik kitap fizik
- +1 yıl
Aaa nr güzel bende
Cevap sahibi+1 yılhadi canım. satrancı nerede oynuyorsun? ne tür müzikler ve kitaplar okuyorsun? fizik hakkında ne biliyorsun
- +1 yıl
Arkadaşımla oynadık geçenlerde. Genelde sanat müziği dinliyorum. şu an kitap okumuyorum bitti hepsi en son okuduğum büyük Atatürk’ten küçük öyküler
Cevap sahibi+1 yılyok
- +1 yıl
Ne yok?
Cevap sahibi+1 yılaçmadı zevkin beni
- +1 yıl
Aynıyız😃
- +1 yıl
Senin zevkin gram umrumda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahte insanların fazla olması. 21. yy insanı değilim kesinlikle.
04 Yorumla- +1 yıl
peki kaçıncı yy.
Cevap sahibi+1 yıl20 yy falan. d
- +1 yıl
Olmuyor senin iş
Cevap sahibi+1 yıloluyor 1997 20. yy oluyor tatlım. d
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki tercih meselesi gezmeyi sevmiyorum aslinda sadece sevdigim kisiyle zaman gecirmeyi seviyorum onun disinda pek sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebep kısmı bana kalsın ben biraz seçici biriyim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanımadığım kıza bile flört etmez iken gidip te arkadaşlık kurmam
- +1 yıl
hahhahha tamam kral
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiriyle tanışmasına tanışıyorum da bir şekilde ama devamı gelmiyor bilemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Neden bro
Cevap sahibi+1 yılKanka bilmiyorum ki yani bı kez tanışıyoruz konuşuyoruz falan bundan sonra bizi tekrar bir araya getiren bir olay olmuyor. Yani her seferinde yanlarına da gidemem ki ben gidiyorum tanışıyorum sonraki hamleyi de onlar yapsın bı zahmet.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsosyal olmam ozguven düşüklüğü insanlarla konuşmanın bana eziyet gelmesi vs svs
00 YorumlaTahammülsüz oluşuma bağlıyorum . Bencil , kendini beğenmiş , başkalarına haset etmekten başka hiçbir işi olmayan insanlara tahammülüm sıfır. Yalnız kalmayı tercih ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızlığı çok sevip insanların içinde aşırı sıkılıyo oluşuma
00 Yorumla
+1 yılBu sigara ile arkadaşlık kurma olayını gerçekten dershanede çok net anladım. İnsanlar birbirini sigara içerek tanıyor. Şaka gibi...
01 Yorumla- +1 yıl
demi bende öyle düşünüyorum
Zamaninda hep yanlis cevre edinmisim ona bagliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl insanlar edindin ki
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sıkılıyorum insanlardan yeteri kadae kafam ütüleniyor arkadaş sohbeti dışında
00 YorumlaYoo yeterince sosyalim arkadaşlarım var bir kac tane. onun haricinde zaten yabancılarla kimse konuşmuyor zaten herkes tanidigiyla gorusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaya zengin bir ailede doğdum para ile şımartılmadım ama arkadaş dediğim insanlar menfaatçi yaklaştı normal arkadaşım da dahil kız arkadaşımda insanlara güvendim azaldı 5 tane arkadaşım var onlarda çok uzun süreli yeni arkadaş edinmedim bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılSosyalleşmeye değecek fazla insan olmamasına
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri