Kendimden en az 15-20 yaş büyük bir eşim olsun istiyorum ve bunun hastalıklı bir düşünce olduğunu düşünüyorum yardım edin (detay)?

Şimdi öncelikle şu konuya değineyim, babamla hiçbir problemim yok ne ilgisini ne de sevgisini eksik etmedi şu yaşıma kadar ayrıca bir dediğimi de yapamayacak durumda olsa bile bir yolunu bulur ve asla ikiletmez. (aklınıza ilk babamla ilgili problemler gelir diye düşündüm) Anlayacağınız öyle kendi ailemde görmediğim maddiyat, sevgi, ilgi beklentim yok gayet sağlıklı bir ailede yetiştim. Bilmiyorum belki de o yaşta bir adamı kolay kolay başkaları beğenmeyeceği için sahiplenme psikolojisiyle böyle bir şey istiyor olabilirim asla anlayamıyorum sebebini. Ama o yaşlardaki bir adamın da kendinden 15-20 yaş küçük bir “çocuğa” (ona göre çocuk bir yaş çünkü) aşık olabilmesi hastalıklı geliyor. Yani her şeyin bilincindeyim ama böyle bir ilişkinin hayalini kurmadan da yaşayamıyorum ve yaşıtlarımla olamayacakmışım gibi geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum…

Güncellemeler
+1 yıl
Söylemeyi unutmuşum, ben 18 yaşındayım ve yıllardır düşüncelerim bu yönde.
Kendimden en az 15-20 yaş büyük bir eşim olsun istiyorum ve bunun hastalıklı bir düşünce olduğunu düşünüyorum yardım edin (detay)?