Aile & Toplum Fatura olmadan adres değişikliği yapılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bulunduğum yer eşyalı ev ve fatura vs yok. kira kontratı ve kimliğimi alıp gitsem değiştirirler mi? Güncellemeler+1 yıl ikametgah için Fatura olmadan adres değişikliği yapılır mı? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Değiştirmiyolar. İlla fatura olması lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ama fatura ödemiyoruz ki Yorumla Soran +1 yıl faturalar kiraya dahil nasıl yapıcam Yorumla ahmetttt58 +1 yıl E devletten denedin mi ikametgah değiştirmeyi Yorumla Soran +1 yıl olmadı yugun değil diyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl E devletten direkt değiştir bir şeye gerek yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl e devltetten olmuyor oturudpum yer hotel tarzı apart Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kontrat herşeye bedel. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olur mu denedin mi Yorumla Squall05151 +1 yıl Doğalgaz bile onunla açılıyo Yorumla
ssibellll Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Bu kadar cahil misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ki hayatımda ilk defa gideceim soruyorum işte olur mu Yorumla ssibellll +1 yıl E devlete gir halleet Yorumla Soran +1 yıl olmuyor diyolar yerine gidin Yorumla ssibellll +1 yıl Kim diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değiştirmiyolar. İlla fatura olması lazım
ama fatura ödemiyoruz ki
faturalar kiraya dahil nasıl yapıcam
E devletten denedin mi ikametgah değiştirmeyi
olmadı yugun değil diyor
E devletten direkt değiştir bir şeye gerek yok
e devltetten olmuyor oturudpum yer hotel tarzı apart
Kontrat herşeye bedel.
olur mu denedin mi