Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi memur ve kendi evimiz var durumumuz yerinde neden bana bu kötülüğü yapıyor anlamıyorum. Ondan sogudum cidden
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Atalarım bir lafı var gadası
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin
Senin eşinde köprüyü geçene kadar herşeye tamam demiş
Yılllarca sana önce oku sonra evlenirsin dendiğine ve senin de onları umursamadığına AŞIK olduğun adamla evlendiğine eminim. Kendi düşen ağlamaz.
Böyle erkekleri yermisin yemezmisin diye dövmek istiyorum git çalış biriktir paranı kendi paran ile okulunu bitir ayrıca çocuk falan da yapma
Kendi ayaklarınızın üstünde durmadan neden evleniyorsunuz anlamıyorum sizi cidden, aha böyle muhtaç kalırsın kocana
Yavrum sendeki de cahillik yaşın kaç başın kaç ne evliliği.
en az 27-30 arası olması lazım evlenmek için
Bu şahıs bir yalancı yalana tahammülün olmamalı boşan derim. Üzücü ama gerçek bu.
Baştan kendini doğru gösterseymiş ayy gelde delirme ya 🙄 düpedüz yalancılık bu 😒
O*c* ğuna bak. Seni kullanmak için evlenmiş. Yani tamamen seks hayatı için. Neden halen bekliyorsun ki. Psikolojin alt üst olmadan boşan. Yoksa ömür boyu düzelmezsin.
Aynı babam aynısını anneme yapmış annemde küçük yaşta olduğu için tamam demiş şimdi yeni yeni pişman oluyo keşke okusaydin diyo babam Allah'tan annem hiç pes etmedi de sonunda bir işe girdi babamın kafa rahat artık😅
Okuyunca ne oluyor iş kurmaya çalış kendine internet üzerinden
bir seçim ve yanlış seçim daha
Kendi düşen ağlamaz. Çocuk yapmadan boşan bence
boşanmalısın ve yeterkı oku ben yardımcı olmak ısterım
Ailenden istesen olmaz mı
seni kandırmış
Erkekler böyledir işte 🤷🏻♀️
Ayrıl.
Hangi bölümü okuyacaksın
?
Boşan oku
parası var mı peki