Lütfen çözüm yolu bulmama yardım edin?

Lütfen Düzgünce cevap verin gerçekten buna buna ihtiyacım var şimdi Size son 5 yılımı anlatacağım liseden mezun olmadan önce liseye gitmeyi hiç sevmezdim çünkü bütün arkadaşlarımın Lisesi şehrin içindeydi benimkisi Benimkisi ise şehir dışındaydı ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum okula gitmeyi hiçbir zaman sevmedim okula gitmeyi sevmedim hiçbir zaman diyorum ama derslerimde başarılıydım ne olduysa zaten lise bittikten sonra oldu Bu yüzden liseden mezun olduktan sonra evde kaldım 2019-2020'de kovid patladı şu anda 2023'teyiz ama ben hala evdeyim ve işe yaramaz bir insanım bütün arkadaşlarım üniversiteye gidiyor ben kendimi çok beceriksiz olarak görüyorum yaşım 20 oldu ehliyet almam gerek eve alıştığım için insan içine çıkmaya çok korkuyorum tanımadığım insanlara tanışmaya bile cesaretim yok psikoloğa gidecek Param da yok Lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin ve bana çözüm yolu bulmama yardım edin artık hayatımı değiştirmek istiyorum dışarıda hayat var ve ben o hayatı kaçırıyorum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Lütfen çözüm yolu bulmama yardım edin?