Lütfen bana çözüm?

Herkese merhaba size bir şey soracağım ama lütfen dalga geçip gülmeyin bazen çünkü ben de kendime gülüyorum şimdi arkadaşlar mesela biri beni WhatsApp‘tan ya da Instagram‘dan engellediğinde numara değiştirip telefonu sıfırlayıp yeni hesap kurup bu sefer ben onu engelliyorum yani belki bugüne kadar 100 tane numara değiştirip böyle yapmışımdır Artık bana numara atma diyenlere bile denk geldim mesela şu an ki numaram yeni iki hafta oldu Instagram‘ım da aynı şekil dün bir çocuk yazdı tanışalım mı diye hayır deyince engelledi şimdi benim tekrar numara değiştirip hesap kurma isteğim geldi gerçekten bu durumdan artık ben de rahatsız oluyorum sizce fazla mı takıntılıyım ya da bunu nasıl yok edebilirim lütfen dalga geçmeden bir çözüm sunar mısınız etrafa bakıyorum insanlar senelerdir aynı hesabı aynı numarayı kullanıyor ben de böyle olmak istiyorum takmak istemiyorum isteyen engellesin isteyen konuşsun konuşmasın Artık sürekli numara para vermek aynı kişilere istek atmak onları açıklama yapmak çok tuhaf geliyor

Lütfen bana çözüm?