Güncellemeler
+1 yıl
...
bugün iki farklı ilçede iki iş/yapılacak şey için koşturdum. toplamda iki işe de max 1 saat gitmiştir. ama ben sabah 10da evden çıktım akşam 6da döndüm. Bu 1 saat haricinde toplam 7 saatim yollarda geçti. Yer İstanbul tabiki. Anadolu yakası hey gidi hey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim çok az geçiyor
Benim ne zamanlarım geçti bir zamanlar tuzla Kalamış arası Ataköy marina arasında ahh yıllar ama Anadolu yakası iyi gih yinede
yok ya nesi iyi. karşıda oturanlar biniyor metrobüse onlar taa nerelere varana kadar ben yarım saatlik yolu gidemiyorum. Araç kıtlığı, araç yetersizliği, yolda takılıp kalmalar, vs vs. hadi araç buldun, bir yerden bir yere gitmesi ayrı sorun. karşıda araç oranı ve seçeneği çok fazla
Annem sen nereden nereye geçiyorsun haklısın ben unuttum 10 yıldır motorla geziyorum 😃
nerden nereye geçmekten öte sorunlar var. örneğin bir şeyden inip bir şeye binerken çok bekliyorsun. az yağmur yağdı mı zaten sıkışık oluyor. ara sokaklar merkez ilçelerde dar oluyor zaten çok sık takılıyor araçlar trafiğe.
Senin işinde zor zengin koca bul parasini ye sen annem😃
zengin kocayla da ilgisi yok. kendi durumum gayet iyi ama toplu taşıma yerine her yere de arabayla gidecek halimiz yok ya.
Sen benim gibi motor kullan bak dua edersin bana moda da bir kahveni içerim sonra teşekkür icin
valla o konuda haklısın. zira biz araçla e5te bir duraklık yol katedine kadar siz ilçeleri aşıyorsunuz:d
Ben artık İstanbul'dan sıkılıyorum Kocaeli Yalova Bursa yapıp geliyorum😃
İşten eve gelme sürem 2 saate yakın
sifir sayilir
bir yere gitmiyorsan olur o
gitmiyorum hapisteyim :D
1 saat kadar
Günlük ortalama 3-4
cok azz
1-2 saat
belirsiz