Benim sülaleye okumuş, evliliği düşünmeyen bir kız lazımdı, çok şükür üstlendik ajsjshs
Sizin sülaledeki göreviniz nicedir? 😂👇

Benim sülaleye okumuş, evliliği düşünmeyen bir kız lazımdı, çok şükür üstlendik ajsjshs
Sizin sülaledeki göreviniz nicedir? 😂👇

Seçeceğim mesleği sülaleye göre mi seçeceğim? Neyiz biz küçük devletçik mi yoksa bir oyundaki Roleplay sunucusu mu? Sülaledeki meslek eksikliğine göre meslek seçmem. İnsanın canı hangisini isterse veya yönelimi hangi yöndeyse ona göre seçilmeli.
Ben üniden mezun olalı 2.5 yıl oldu
Tesettüre ve dine deli gibi karşı insanlara resti çekip düzen bozucu aykırı bir Tesettürlü, dinini seven ve özgürce yaşamak isteyen, bu konuda kimseyi takmayan, dışlanıyor da olsa tek başına aykırılık baytağını zirveye diken tesettürlü bir Trakyalı lazımdı olduk şükür 😂
Helal olsun beeeğ😂💝
Kaç kişiden çooohhh gençsin kızım yazıkk niye kıydın kendine paparası yediğimi sayamadım😂 yaptığım tek şey sol kaş kalkık sanane teyze yaa bakışı fırlatmaktı😂😂
Senin tesettürsüz, Trakyalı olan versiyonunum merhaba! :) :P
Gerçekten istersen hiçbir şey zor değil. Oturduğum sokaktan bambaşka biri olarak yürümek belki dünya zoruydu ama gerçekten istiyorsan oluyor
sevval sen misin hsjsjsjs
Şevval kim kız😂
Cevap
51Cevap
Dedelerinin babasından kalma Osmanlı Türkçesi ile yazılan tapularını okutacak birileri lazımdı onu ben üstlendim.
Adam insan karakter lazımdı bunları da ben üstlendim..
Çocuk bakıcısı lazımdı, ben yapıyorum. Bebek gördüm mü dayanamıyorum hemen el koyuyorum çocuğa. Annelerinin çok duasını aldım, cennetlik olabilirim sırf bu yüzden. Veya ergenin biri ailesine sıkıntı mı çıkarıyor. Hemen arıyorlar şuna bir abilik yapsana diyorlar başlıyorum rehberliğe.
Dayanamıyorum el koyuyorum mu 😂😂
😂😂😂 iyiymiş
Biz görevi abimle bölüştük, anamla babama ayrı zamanlarda "Sizin yapacağınız işi skym" deme vazifemiz varmış meğer. Abimin yüzlerine söylemişliği de var, ben daha ziyade dev saçmaladıklarını görmelerini sağlamakla mesulüm.
Sülaleyi LGBTİ bireylerin de senin benim gibi hayat sürdükleri konusunda eğitme vazifem oldu bir de; görevi başarıyla tamamladık şükür.
Bizim sülale herkes kendi havasında evliyim bazen işlerine yardıma gitmem kızar lae düğün dernekte kuzene onların yaptıklarını uyguluyorum ben yapınca ağır geliyor pasazadelere herkese hak ettiğini veriyorum sülaleye adaletci lazimmis oda ben olmuşum hak edene hakkını veren biri olarak
Bizim sülaleye dedikoduya mahal vermeyecek, herkesle şıkır şıkır anlaşan, babaannesinin adını taşıyacak, evin büyük kız torunu lazımdı. Biz de o görevi üstlendik jdjdjdj.
Evin büyük kız torunu olma premium paketiii ♡♡♡
Herkese karşı doğruyu söyleyen, okuyup kendini geliştirmiş, düzgün biriyle evlenmiş ve gösteri yapmaktan uzak biri lazımdı o da ben oldum😂 bu yüzden ailenin hepsi bana düşman çünkü duymak istemedikleri her türlü doğruyu söylüyorum
Bayılıyorum senin gibi insanlara, sayınız artsın 😂🌸
Sülaleye kocasını çok seven ve ailesini benimseyip değer veren kaynanasına hizmet eden, duyduklarını duymazdan gelen , gördüklerini görmezden gelip sabreden , görümceleriyle anlaşmaya çalışan deli dolu bir gelin lazımdı o görevi ben üstlendim 💪her gelinin harcı değildir
Fazla fazla okumuş evlilik dusunmeyen gezgin kisiler lazımmışa demekki kardeşimde bende bu görevi sırtlandık 🤔
Helaaal👌
@Cerensuna avrupa ülkelerinin çoğunu gezdim kalanlarınıda rahat gezmek için Almanya ya taşındım 😅
Vücudunun çeşitli bölgelerinde dövmeler olan alkolik, rahatına düşkün, ama tüm bunlarla birlikte Allah'a inancı da olan biri lazımdı ve bu görevi ben üstlendim. Şu anda ise görevimi aşkla, şevkle yerine getiriyorum. 😂
Ayrıca rahatına düşkün olduğu için evlenmeyi de düşünmeyen biri de lazımdı ve o görevi de ben üstlendim.
Sinir küpü küstah lazımdı benimle ihtiyaçlarını gideriyorlar işte😂
kıvırcık lazımdı sülaleye tek başıma bayrağı taşıyorum 😀
her yeri tek başına gezen, başına buyruk, kafayı daha cok gezmekle bozan biri lazımdı şükür üstlendik
Bizim sülaleye hamarat ve güzel biri lazımdı üstlendim şükür 😅😅güzelin bahtı kara olurmuş ama olsun
Aileye hiçbir şeyi umursamıyor gibi görünüp içten içe kendini yiyen bir kız lazımdı, biz de o görevi üstlendik
Benim sülaleye dedektif lazımdı o görevi ben üstlendim 😂 olan olayları anında duyuyorum öğreniyorum.
Modern ve bilge bir savaşçı wonder woman olarak gelmişim nett.
Her ortamı yumuşatabilen, büyüklerin bile fikir alabileceği, istişare yapabileceği. Yetmiyor gibi bir de gül gül öleceği biri lazımdı, üstlendim. : )
Her durumda herkesi güldürecek, eğlendirecek kendi sorunlarını da kimseye yansitmayacak biri lazımdi hemen üstlendim.
Bizimkine sinir hastası takıntılı genellikle geri kafalı ticarette iyi parayıda çar çur eden biri lazımdı üstlendim çok şükür
Bizimkilere bişe lazım değil herkes kendi halinde
Bilmem bişey lazım değil di. Okuduğum bölüm desem onu okuyanda var. Yani kız desem kız da var ben olmasam pis olmazlardı yani. Gereksizim galiba
Ota boka ağlayan psikolojisi bozuk baskıcı aileye ve eşe sahip delirmemis ama delirmesine ramak kalan bi kisi lazimdi ben oldum
Sanata düşkün, entel dantel işler yapan biri lazımdı. O ben oldum.
Şimdi hem moda tasarımcısıyım hem tekstil tasarımcısıyım, hem bağımsız ressamım.
Öte yandan da küçük bir manga koleksiyonum var.
Bizim sülaleye müziğe düşkün, ama asla konservatuar yazmayı kabul etmeyen ve tıp kazanmak istediğini sürekli dile getiren, çalışkan, komik ve aynı zamanda ciddi bir kız lazımdı o görevi de ben üstlendim
Yurt dışında yaşayıp çatır çatır para harcayan gezip tozan özgür ruhlu bir kız lazımdı üstlendimm💅🏻💅🏻✈️
Çok iyiii😮✨️
Sulaleme hayatı fenomenler gibi uzaktan izlenen ve çatır çatır kıskanılan biri lazımdı onuda kocamla biz üstlendik çok şükür 😂
Saf iyi kalpli her işi yapan komik ama yarı duygusal olan yeğenlerine büyüklerine bakan herkesin istediğini yapan olarak üstlendim
Ben şans eseri dünyaya gelmişim bir gecelik kaçamak onun için ben görevsiz kaldım haha
Ailenin sıkıntısı ve yükünü çekecek maddi manevi anlamda destek sağlayacak biri lazimdi ben oldum
Sülaleyle ilişkisi olmayan, gerektiğinse seri laf sokan sevilmeyen adam.
Sülaleyi reddedecek birisi lazımdı, ben üstlendim. Cenaze ve düğün dışında görüşme sağlamıyoruz.
Allahsız kitapsız diye kınayacakları biri lazımdı olduk
Her yaptığı olay olan, nazar mıknatısı bi kız lazımmış ben olmuşum Allah kahretsin
Aurasi yüksek bakimindan ödün vermeyen yaptığı her şey taklit edilen
Okumus
Sevgiyi bilen
Deger veren
Akilli ve
Saygili birine ihtiyac vardi
elestiri makineligi yapmaya ihtiyaclari vardi sayemde ihtiyaçlarını karşılıyorlar
Pişman lazımdı ben oldum her şeyden pişman oluyorum bu ara
Bizim sülaleye otoriteye boyun eğmeyen başkaldıran, kuralsız, "hanım hanımcık olmayan" sadece kendi ne istiyorsa yapan, giyen biri lazımdı o da ben oldum, şükür
Bizim sülaileye adam gibi adam gibi adam lazımdı onuda ben üstlendim mutluyum çok şükür 👍
Sabır taşı olmak sanırım. Bu aileye iyi sabrediyorum bence
sülaleye okumamış 🤣 Galatasaray lı ev işlerinde iyi eglenceli biri lazımdı ben üstlendim 🤣🙈🤣🙈
ilkleri yapan önce kınanan sonra yoluna gelinen biri lazımdı ben üstlendim.
Hem kendi sülalemi hem eşimin sülalesine el işi halledecek birisi lazımdı O da ben oldum
Sülalenin en yetenekli, en insancıl, en farklı torunu olduğumuz doğrudur.
Açık sözlü , lafını sözünü esirgemeyen biri lazımdı
Güzel ( bunu dememin sebebi sülalmizin güzel kızı , en guzelimiz falan dedikleri için ajdk) , eğlenceli, espirili, ve sürekli çay katan biri lazımdı onuda ben üstlendim ajdj
Kapasitesizliğin itirafı, okumuş ve bunun için evliliği düşünmeyen kadın türü. Neyseki hem okuyup hem karıyer yapıp hemde evlenen başarılı kadınlarda var. Birde bu kapasitesizliğini kendince başarı zannediyorsun 🤣🤣
Öyle kadınların kiymeti çok biliniyor da sanki 😌
O*ospu bir kız lazımdı. O görevi seve seve ben üstlendim
Bizim sülaleye kendi ayakları üzerinde durup kimseye muhtaç olmayan ve her işini kendi halleden birisi lazımdı, ben üstlendim.
Her şeyden anlayan tüm elektirk mobilya tamir tadilat tasarım işleri yapan biri lazımmış hayatımı optuler
Sülaleye geleneklere karşı, kimseye eyvallahı olmayan, inatçı ve marjinal biri gerekliydi çok şükür onuda ben üstlendim. :P
İsmim her geçtiğinde ''Acaba ne yaptı yine'' düşüncesiyle çevremdekilerde gerginlik oluşturma görevini ben üstlendim. :D
Hepsine sövüp s. ktir çekecek biri lazımmış. Sövüp s. ktir çekince o açığı kapattığımı anladım :D :D
Bizim sülalede kimse ile kolay kolay muhatap olmayan boş konuşmalarına sırf akrabam diye katlanmayan pat pat yanlışa yanlış diyen sevilmemesi gereken kişileri sevmeyecek birisi lazımdı üstlendim.
yani evlilik düşünmemek marifet mi cidden o zaman ciddi ilişki isteyenler kezbanlar
Ciddi ilişki ve evlilik düşünmeyen kızlar için kezban dediğimi hatırlamıyorum ajsjsh Evlenmek istemek ayrı, önce okumak isteyen ve evliliği düşünmeyen kız olmak apayrı 😂👌
sülaleyi sktr edip giden biri lazımdı o ben oldum
😅😅
Ben evlilik planları içindeyim de bu gidişle evde kalacam galiba 😅😅
😅😅malesef. Gözümün bebeği olabilirdi ama o kıçımın kenarı olmayı tercih etti. Tercihiyle baş başa bırakıyorum kendisi. Görücü usulünden devam
Aaa terbiyesize bak 😅😅unutamamak olur mu ya. Beni umursamayanı ben hiç umursamam. Onun kendisine saygısı yokmuş demekki
Tabi 😅doğru
Tabikide doğru
😅😅bence evlilik güzel bişey. Minik minik çocuklar falan 😅bekarken zaten yaptığım pek bişey yok. Tatlılarımdan yemeklerimden hep babam faydalanıyor biraz da kocam faydalansın istiyorum 😅
Aaa üstüme iyilik sağlık ne münasebet😅😅
Lahmacun, karnıyarık, sarma dolma, mantı, el açması baklava sayayım mı daha 😅😅
Immm başka.. Aklıma gelmedi pat diye sorunca 😅
Herkesin arkasını toplayan, fikir veren, anlamadığı konularda yardımcı olan, zeki, soğuk, vs.
hicbir gorevi ustlenmedim sulaleme kendi hayatim uzerinden hicbir sey borclu degilim hayatim zerre ilgilendirmez kimseyi
Bizim sülaleye herkesi sırtlanıp ortaya çıkaracak biri lazımmış, bende tüm bunların arasında kalmışım. Az kaldı, hepsini uzaklaştıracağım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?