Aile & Toplum Ne yaptınız o işi hallettiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En son ne yapacaktıysanız onu işte zjkznskmx Güncellemeler+1 yıl Bu soru nasıl kaldırılmadı la 😂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Ne yaptınız o işi hallettiniz mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sahibeme ayakkabı sipariş verecektim unuttum ya dfghhgf 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yav ahahbsxhsnx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adabı vardır köleliğin... Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin la nzjxns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He vollah ciddiyim inanmıyosan saygı duy biz de insanız fghjjhgfx Yorumla Soran +1 yıl Aga ben bişey dedim mi şimdi ne bağırıyon 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @egm @soyluadli işlemler başlatıldı Yorumla Soran +1 yıl Sen ayakkabıyı boşver knk bi kilo beyin al 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varoluşsal sancılarıma çözüm olacak mı? Alayım eğer olacaksa. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayırdır sorumluluk sahibi bi birey mi sandın beni tabi ki halletmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gidip halledicem birazdan bekliyor canım evim toplanmayı 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl seni duduk en son ayoll 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂
okannnnnb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Valla bir ton kitap var onları bitirmeyi hallediyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok tehlikeli bir soru sordun sen şimdi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaldırılır şimdi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu boşver de zilli napıyor zilli Yorumla Soran +1 yıl Ahahhzhs zıkkımlanıyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi iyi. Öp o şıllığı benim yerime Yorumla
Olmazsanolmaz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yok bee üleniyorum ben 1 3 Yorumla Olmazsanolmaz_ +1 yıl Üşeniyorum* Yorumla Soran +1 yıl Ülenmek ne ki diyorum bende nzjsnxkxks Yorumla Olmazsanolmaz_ +1 yıl Ya ahshdhudjd Yorumla
serkan575757 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl malları getirdin mi 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Getirdim abi depoya kodum Yorumla serkan575757 +1 yıl ikimizi de içeri aldiracaksin Yorumla serkan575757 +1 yıl 😁😁😁😁😁😁 Yorumla serkan575757 +1 yıl hem unutma ben senin abin değilim. abi deme lazım olur Yorumla Soran +1 yıl Kaçmak racona ters dayı yatılacaksa yatarız nskdnxjx Yorumla serkan575757 +1 yıl g. girmis pamuk sen ne diyorsun. tosun gibi uruguaya mi gidelim cepte para yok Yorumla serkan575757 +1 yıl yeğen akıllı ol 😒 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla serkan575757 +1 yıl la yeğen biz o kadar değersiz miyiz. bizi neden aramıyorlar. eve tıktılar geziyorlar. hepimiz hapisteyiz. Yorumla Soran +1 yıl Hee yav bizde salak salak soru sorup vakit geçirmeye çalışalım 😏 Yorumla serkan575757 +1 yıl hiç sorma özledim denize gitmeyi kamp yapmayı ah ah hey gidi günler hey nerde o eski günler Yorumla serkan575757 +1 yıl Çok beklersin 😏😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjdhf sıkıldım ya Yorumla serkan575757 +1 yıl neden Yorumla
bilinmeyenkizzz00 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yapamadım anasını satayım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dobarlan bıragma gendini mxkxkxj Yorumla
Uaena_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hayır, erteliyorum erteleyebildiğim kadar. :/ 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Halletmedim daha 1 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. O iş tamam 🖐🏽 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sahibeme ayakkabı sipariş verecektim unuttum ya dfghhgf
Yav ahahbsxhsnx
Adabı vardır köleliğin...
Ciddi misin la nzjxns
He vollah ciddiyim inanmıyosan saygı duy biz de insanız fghjjhgfx
Aga ben bişey dedim mi şimdi ne bağırıyon 😂
@egm @soylu
adli işlemler başlatıldı
Sen ayakkabıyı boşver knk bi kilo beyin al 😂
Varoluşsal sancılarıma çözüm olacak mı? Alayım eğer olacaksa.
Hayırdır sorumluluk sahibi bi birey mi sandın beni tabi ki halletmedim
😂😂😂😂
Gidip halledicem birazdan bekliyor canım evim toplanmayı
seni duduk en son ayoll
😂 😂 😂
Valla bir ton kitap var onları bitirmeyi hallediyorum
çok tehlikeli bir soru sordun sen şimdi
Kaldırılır şimdi 😂
onu boşver de zilli napıyor zilli
Ahahhzhs zıkkımlanıyor 😂
iyi iyi. Öp o şıllığı benim yerime
Hallettim sonucu bekliyorum
Yok bee üleniyorum ben
Üşeniyorum*
Ülenmek ne ki diyorum bende nzjsnxkxks
Ya ahshdhudjd
malları getirdin mi
Getirdim abi depoya kodum
ikimizi de içeri aldiracaksin
😁😁😁😁😁😁
hem unutma ben senin abin değilim. abi deme lazım olur
Kaçmak racona ters dayı yatılacaksa yatarız nskdnxjx
g. girmis pamuk sen ne diyorsun. tosun gibi uruguaya mi gidelim cepte para yok
yeğen akıllı ol 😒
😂😂😂😂
la yeğen biz o kadar değersiz miyiz. bizi neden aramıyorlar. eve tıktılar geziyorlar. hepimiz hapisteyiz.
Hee yav bizde salak salak soru sorup vakit geçirmeye çalışalım 😏
hiç sorma özledim denize gitmeyi kamp yapmayı ah ah hey gidi günler hey nerde o eski günler
Çok beklersin 😏😏😏
Ajsjdhf sıkıldım ya
neden
Yapamadım anasını satayım
Dobarlan bıragma gendini mxkxkxj
Hayır, erteliyorum erteleyebildiğim kadar. :/
O iş tamam dayı 😏
aksam yapariz
Yarın yapcam daha
yemek yaptım
Halletmedim daha
Edemedim