Güncellemeler
+1 yıl
Tek dileğim işi rast gitmesin yaşattığını yaşamadan ölmesin kalbimi çok kırdı sadece iyilikten başka bisey yapmadim karşılığı nankörlük
Bir arkadaşınıza iyilik yaptiniz sonra baktı niz istekleri giderek artiyor arka arkaya rica ediyor kırmamak içinde biseyde demiyorsunuz sonrasında dediniz isteklerini azalt diye uyardınız o da size ne biçim arkadaşsın deyip silse direkt arkadaşım olsa dert etmezdin dese sonra siz barışmaya çalışsanız arkadasliginizin hatırına okulda yüz yüze geliyorsunuz sonucta barışmak istediniz sonra size laf sokup haklı sanip kendini sen üzülme diye konuşuyorum senle dese NAPARDINIZ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belasını vermesin tabii ama eski samimiyetim kalmazdı.
Küsüz zaten muhattap bile olmuyorum o beni sildi ilk sonra ben onu
Yaptığım iyilikleri helal etmiyorum faydadan başka bisey dokunmadı
Sadece reddet. Arkadaşlık yavaşça kendiliğinden bitsin
Bitti zaten yazdim ya başlıkta bitirdim diye
ÖNCE o beni sildi sonra ben onu sildim
Sence bende mi hata var
Onun silmesi daha iyi olmuş. Sen haklı olansın
İyiliği bıraktım sildi anında onun düşüncesi suymus arkadaşımsan her şeyimi yapacak değilse arkadaşımda olamaz arkadaşlık bu onun icin
O ilk sildi yapmadim diye ben 1 şans verdim arkadasligimiza çabaladım uzun mesaj attım değmez dedim küs kalmaya bana senden şans isteyen kim sen üzülme diye konuştum demesi
Yaz bana bi sen
Yazamıyorum Xperia seviyem yetersiz
Ekle olacak
Yüz verdim eşeğe geldi sçtı döşeğe
Evet hakkımı helal etmiyorum
Kafa rahat olsun boş ver senin değerini bilmemiş
Hâla kendini haklı görmesi peki
Öyle işine geldiği içindir çoğu kişi arkadaşlığı yanında taşıdığı çantadan farksız bir şey gibi görüyor
Ben nerde hata yaptım bilmiyorum