Eşim sigara içiyor bunu kanıt göstererek ayrılabilir miyim?

Sigaradan nefret ediyorum bunu eşime sevgiliyken söyledim. O da tamam bırakacağım dedi mesajlar var hala elimde kac kere de sordum bıraktım içmiyorum artık kokusu beni de rahatsız ediyor dedi gerçekten de icmedi. Sonra evlendik iki hafta sonra üzeri sigara kokuyor yok arkadaş yanımda içti 1 2 ay geçti anladım artık içiyor bende kavga ettim. Yok işte stresimi böyle atıyorum başka neyim var vs vs. Eşim fabrika işçisi bende haftada 4 5 gün temizliğe gidiyorum zor geçiriyoruz zaten birikim yapmak istiyorum bu bey malbora parlementten aşağı sigara içmiyor resmen kazandığını yatırıyor pazar günleri 2 paket içtiği oluyor bıktım artık ben kendime kıyafet alırken kıyafeti bırak çikolata alırken 3 kere düşünüyorum bu bey çatır çatır parayı yakıyor sorumsuz 350.000 kredi borcumuz var aylik ödememiz var kira desen 10.000 ben nasıl geçireceğiz derdindeyim adam sigara derdine elalemin b*kunu pisliğini temizliyorum bu adam sigaraya para yetiremiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorum yapmadan once detayı okuyun geçim sıkıntısı yaşıyoruz diyorum terapiye gidin diyorsunuz bir seans heleki cift terapisi en deneyimsiz pskologta 1000 tl benim verecek param yok
Eşim sigara içiyor bunu kanıt göstererek ayrılabilir miyim?