Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorum yapmadan once detayı okuyun geçim sıkıntısı yaşıyoruz diyorum terapiye gidin diyorsunuz bir seans heleki cift terapisi en deneyimsiz pskologta 1000 tl benim verecek param yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ayrilma bahanesi olmaz ama, bosanma davasinda gecim derdini ayrilma sebebi olarak gosterebilirsin, baska skintilar da yapiyor mu sana, kendini uzme
Geçim yok acımıyor bana ben evlendim 2 hafta geçti elalemin temizliğine gittim adam nargile sigara en marka en pahalisini kullanıyor ben dışarıdan şu almıyorum ta
Kiyamam ya :( ne kadarlik evlisiniz, basta boyle oldugunu bilmiyor muydun
İçiyordu bıraktı 1 sene sonra tekrar başladı
Sirf sigara. mi yani mesele
Bak geçim çok zor ben temizliğe gidiyorum borcumuz var ayı ucu ucuna zor çıkarıyoruz bende köşeye üç beş bir şey atalım istiyorum bunun sigara parasını köşeye atsak iyi olmaz mı hayat şartları çok zor yarın çocuk oldu diyelim nasıl okutacagiz
hatayı en başta yamışın sigarayı herkes kolay kolay bırakamaz
1 sene kadar icmedi bende bıraktı kesin dedim
sigarayı herkes bırakamaz ya:)
başka sağlam bahanen mutlaka vardır. sigara bahane.
Detayı okursanız anlarsınız
okudum zaten.. içen zaten ekmek almaya para bulamaz sigaraya vulur. o ayrı bir muammma
Ben köpek gibi elalemin b*Klum tuvaletini temizliyorum adam aylığını sigaraya yatırıyor
😒haklısın ama.. sigara karteli🤷♂️.. tütün alıp sarsın içsin bari 3/1 azalır masrafı
Yok içmez en kötü malbora olacak bir de paketi alır herkese ikram eder
yazık.. ciddi para aylığa vurunca🤷♂️
Sigara ne alaka
Boşanmak isteyen anlaşamıyoruz sevmiyorum yürümüyor deyip boşanır
Bak biz geçinemiyoruz maddi yönden lütfen detayı oku
Sigara bir bosanma sebebi degildir , aile terapistine gidin derim
Paramız yok detayı okuyun lütfen
Allah yardımcımız olsun, çok haklısınız ama karşınıza alıp konuşmayı deneyin ciddi bir şekilde duygularınızı ifade edin inşallah her şey düzelir bende dua edeceğim
Denedim olmuyor kavga çıkıyor teşekkür ederim
Yok daha neler
Detayı okuyun lütfen
Okudum okudum da sigara için boşanma sanmıyorum.
Sen yine de bir avukata danış
Ama geçinemiyoruz sigaraya aylik bir dünya para gidiyor ya ben şu alırken 10 kere düşünüyorum evden dolduruyorum adam luksunden taviz vermiyor
Ne deseniz haklısınız. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
yanlış kişiyle evlendiniz
çok zor ama başka yol bulmalısın ayrılmak ıçın dertleşmek istermısın
bu ayrılma bahanesi olmaz
Detayı okudunuz mu hanımefendi
Ayrılma.
Başkasına kaç