Sizinde sokağınızda duvar yazısı var mı? ya da bir yazı görseniz sokağınızda üzerinize alınır mısınız? Bu ara çok alınganım🤣

Sizinde sokağınızda duvar yazısı var mı? ya da bir yazı görseniz sokağınızda üzerinize alınır mısınız? Bu ara çok alınganım🤣
Benim sokakta yazı yok tanıyanlar yazmıyor başkasına da yazdırmıyor fakat semtte her yerde yazı var sevgilimle kavga ettiğimizde mesajlara bakmadığı için evinin karşısındaki boş duvara özür dilerim yazıp altına da tarih atmak gibi ergen liseliler gibi bir hareket sergiledim lise zamanları demişken okulumun avlu duvarlarina da "bu semtte sabrın sonu c! nayet" yazmıştım hatırladıkça utanıyorum
Yok bizim ama bir yerde yazı görünce kendi adımı arıyorum ya da basharfim falan. Diğer baş harf de sevdiğim kişiye uyarsa diyorum kesin o yazmış 😂😂😂
Cevap
19Cevap
Evet var sanırım
Var ya yeni boyattım sitenin duvarını biri gelmiş sabuta yazmış bir yakalarsam anlına ne yazacamı biliyorum ben
Var ama geçen gün yıkıldı yıktılar yani o bina ağır hasarlıydı üzerin de #acıyaman yazıyordu.
Malum Adıyaman'da depremi yaşadık Adıyaman Acıyaman olarak anılıyor buralarda.
”Bir gün her şey güzel olacak.” yazıyor. Her baktığımda, he he diyip, gülüp geçiyorum. :) Pek umudum yok gibi.
Bizdede var 😃
"Birgün her şey güzel olacak ve oturup çay içeceğiz"
O zaman, çaylar benden, manzara sizden olsun. Ben açık içerim çayı. :)
Var hemde fazlasıyla elit solcu Alevi Bektaşi aydın insanların oturduğu bir semt
Bu nedenle duvarlar sol içerikli yazilamalarla dolu
"Her şeyde biraz sen varsın" yazıyor. Balkondan iyice sarkınca görebiliyorum. Hayatıma kastı mı var yoksa romantik mi çözemedim ayh 😅
He var
Çok fazla var bir örnek vereyim sadece "Uyuştur ucunda ölüm var" 😄
yıllar geçer, ben sende kalırım'' gibi bi yazı vardı
Sokağımda yok da kafamın içinde her duvar dolu :D
Var ve iğrenç üzerime alınmam çünkü kimseyi tanımıyorum
Öyle keko yazılar yok, grafiti falan var. Her boş duvarda var. Parayla yaptırmışlar gibi.
Bizim mahallede yok. Elit olduklarından değil muhtemelen masrafa girmek istemiyorlar.😃
kadıköyde oturduğum için apartmanımda bile var :D
😅😅 budaha iyimiş

...
Yok bura eskisehirmi
Hahahaa neyseki sokak benim sokağım değil:)))
Tabiki eskişehir 😃
Bir sokağım bile yok bulunduğum yer de 😂
Yaaa ama yaa😅
Evet var birisi 13 cm yazmış dbdhdhdhddh
Yani çok incelemedim ama yok ya sanırım
Bizat kendim yazdım 🤣😁😂
Ula hayat ne öldürüyorsun ne güldürüyorsun seninde a*m*k yazıyor 😂😁🤣
Var nefes almam EFES alirim yaziyor
Var evet parketmeyin diyor 😂
Ne yazdığını unuttum şimdi ama çok var😃
Duvarda kocaman ahmetttttttt yaziyo
Yok. Burası arka mahalle değil
Yok yazanı dövüyoruz biz :D
Var yazıyorlar :)
Ne yazıyorlar😃
Biİm evin az aşağısında yazmışlardı güzel bir sözde şimdi aklıma gelmiyor , yarın ordan geçerken bakıp yazarım :)
Kan bağı olanlar değil ,
Gönül bağı olanlar anlaşabilir bizimle , böyle yazmışlar
Doğru demişler
Hayır yok vardı boyamışlar
'Ne olur geri dönme' yazıyor.
Hayır yok
Birileri arapça yazmış ama ne bilmiyorum
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?