Aile & Toplum Şehrinizde En son ne zaman yağmur yağdı? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adana’da Şu anda Berbat Şiddetli yağmur var. Güncellemeler+1 yıl Süper Olmayan soruuuu fakcajfs Şehrinizde En son ne zaman yağmur yağdı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ankara bugün yağmur yağdı zaten ben de yağmuru çok seviyorum oldukça 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir kaç gündür yağıyor ara ara şiddetli ara ara sakin. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şu an yağıyor mesela mis gibi 😌😌😌❤️ Ya nasıl mutluyum kış geliyor diye anlatamam 1 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Dün akşam yağdı öğleden önce de yağdı Alanya'da 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Samsun sel bastı yine 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bugün.. 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adanadayım dün yağdı 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bugun 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Az önce 1 0 Yorumla
Thelandgrayss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Adana'daki nerede 0 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Çukurova Yorumla Thelandgrayss +1 yıl Ciddimisin ya Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ankara bugün yağmur yağdı zaten ben de yağmuru çok seviyorum oldukça
Bir kaç gündür yağıyor ara ara şiddetli ara ara sakin.
şu an yağıyor mesela mis gibi 😌😌😌❤️ Ya nasıl mutluyum kış geliyor diye anlatamam
Dün akşam yağdı öğleden önce de yağdı Alanya'da
Samsun sel bastı yine
Bugün..
Adanadayım dün yağdı
Bugün
şu an yağıyor.
şu an yağıyor.
Dün gece
Yağmur yağması iyi oldu hava ferahladı
Bugun
Az önce epeyce yağdı
Bugün