Doktorun tacizine uğramak?

sadece ne yapabileceğim hakkında fikir almak istiyorum. Ben hemşireyim özel bir hastanede çalışıyorum. Bugün bizim acil hekimi olan şerefsiz ben katımda otururken sorunlu bi hasta sebebiyle yanıma geldi oturdu. Normalde de ara ara muhabbet ettiğim bir hekimdi aramızda da çok yaş farkı var. Yani benim için sadece bir hekimdi ve genelde bilgi alışverişi yapıyordum. Bugün yine ilaçlardan falan bahsederken benim spor yaptığımı öğrenmiş ve ne için yapıyorsun falan diye boş bir konuşma yaptı sonrasında sen çok öksürüyorsun dedi bende sigara kullandığım için dedim ve bana gel bi muayene edeyim ciğerlerini dinleyelim dedi. Aklıma kötü niyetli hiçbir şey gelmedi ve çağırdığı odaya gittim. Önce ciğerlerimi dinledi sıkıntı yok dedi sonrasında ön tarafa geçip birden formamı kaldırıp stetoskobu koydu ve dinleme bahanesiyle eliyle falan dokundu rahatsız oldum elimle kapattım göğsümü ve anlık şokla o an duraksadım sonrasında meme muayeneni yapıyor musun büyük duruyorlar kist olabilir dedi ve elimi indirmeye çalıştı indirmedim o anda ne yaşadığımın farkına vardım ve istemiyorum dedim. Defalarca istemiyorum dememe rağmen ısrar etti ve sonrasında gözlerim ağlamaklı olunca hiçbir şey yokmuş gibi tamam o zaman dedi. Güvenliğe yazıp yanıma çağırdım ve onu görünce afalladı sonra güvenlikle birlikte aşağı indik ve ona anlattım oda sabahında hastane müdürünü aradı ve ben o saate kadar sürekli ağladım. Hastane müdürü beni arayıp o çok köklü bir doktor 20 yıldır burada yanlış anlamış olabilir misin dedi. Ama ben ne yaşadığımdan eminim bu konunun sonunda muhtemelen olan bana olacak. Sizce ne yapabilirim kafayı yiyeceğim psikolojim Allak bullak oldu.

Doktorun tacizine uğramak?