Aile & Toplum Evlenilecek insan kalmadı diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi? gonyali2542 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi ki kızlar da sevgili yapıyorlar vergec vergec iyice yalama olmuslar herkesin kucağına oturmaktan Evlenilecek insan kalmadı diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet kalmadı hiç 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kendiniz evlenilecek insansanız öyleleride var muhakkak. 1 10 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Yokkkk Yorumla enolmayan +1 yıl O zaman konu kapatmıştır sizin için.Benim için henüz kapanmadı. Yorumla gonyali2542 +1 yıl Sen ne istiyorsun Yorumla enolmayan +1 yıl Hem bu dunyamizi hemde diğer dünyamızı güzelleştirecek bir insanla yuva kurmak bu doğrultuda bir hayat surmek Yorumla gonyali2542 +1 yıl Ne güzel yaş kac ki Yorumla enolmayan +1 yıl 34 Yorumla gonyali2542 +1 yıl Geç kalmışsın 😞 Yorumla enolmayan +1 yıl Oyle bir insan ile karsilasmamissiniz nasip olmamış daha doğru bir ifade.Ama tabii bakış açısı Yorumla gonyali2542 +1 yıl Ama geç olmasın ya mesaj atarmisin bi Yorumla enolmayan +1 yıl Sitede kimse ile mesajlasmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce biz evlenilecek insan olalım da 2 1 Yorumla canturkkk +1 yıl Bak çok doğru bir tespit helal olsun Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet kalmadı hiç
Kendiniz evlenilecek insansanız öyleleride var muhakkak.
Yokkkk
O zaman konu kapatmıştır sizin için.
Benim için henüz kapanmadı.
Sen ne istiyorsun
Hem bu dunyamizi hemde diğer dünyamızı güzelleştirecek bir insanla yuva kurmak bu doğrultuda bir hayat surmek
Ne güzel yaş kac ki
34
Geç kalmışsın 😞
Oyle bir insan ile karsilasmamissiniz nasip olmamış daha doğru bir ifade.
Ama tabii bakış açısı
Ama geç olmasın ya mesaj atarmisin bi
Sitede kimse ile mesajlasmiyorum
Önce biz evlenilecek insan olalım da
Bak çok doğru bir tespit helal olsun
Evet öyle