Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne saygılı bir virüs dimi tatilde adını bile unuttuk eylülde geri geldi şimdi aşı saglık falan diyecekler ama aşınında nekadar zararlı oldugunu gördük bu saatten sonra bu yalanı bidaha yutturamazlar inşallah
Valla hastaneye giden öldü aşı olanlar öldü bilmiyorum yaşlılar ölüyor Evet annem de ağır geçirdi hastanede kalmak istemedi hemşireye elini uzatmış O da yardım etmemiş Bunlar insana el uzatmıyor ölünce bakmazlar bile demiş ölürsem evde ölürüm dedi herkesin bünyesi hafif kaldırmıyor hastalığı bu arada dogru
Aşı olup ritim bozukluğu hastalığı çıkan çok var senin çevrende olmayabilir ama beni çevremde var bir de her aşı da aynı sıvı bulunuyor ölen de kalp krizinden ölüyor
o zaten kalp krizi geçirecekmiş muhtemelen? o kadar insan hayatıyla aşı olmayın deyip nasıl utanmadan oynayabiliyorsunuz resmen doktorlar tıp bilmiyor siz biliyorsunuz? aptal insanlar sizi ayrıca aşı özellikle biontech yapılırken olucak şeyler hakkında imza atıldı sen şimdi diceksinki nasıl olur bu
diyorumki hastalık hızla büyüdü insanları kurtarmak adına ölümden kurtarmak adına bu aşı yapıldı evet? bu aşının bazı yan etkileri oalabilir ama tıp böyle çalışmaz gelişmez kar zarar dengesinden bakar yani bir insan ölcek veya kriz geçircek krizi tercih eder ki bu dogru neyini anlamıyorusnuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne saygılı bir virüs dimi tatilde adını bile unuttuk eylülde geri geldi şimdi aşı saglık falan diyecekler ama aşınında nekadar zararlı oldugunu gördük bu saatten sonra bu yalanı bidaha yutturamazlar inşallah
Maskeler varken en azindan karizma oluoduk herkes tanismaj istiodu :)
Kapanma olmayacak öyle söylendi insanları korkutmanın bir anlamı yok yaşlı kesim için olabilir sadece bakan kendi ağızından çıktı.
Ne zaman dedi ben de izleyeyim oh iyi demiş o zaman içimin yağları eridi vallahi bir pandemi daha kaldıramam kimse kaldıramaz
Yaz Google sağlık bakanı eris virüsü açılma diye çıkar. Teknoloji elinin altında
Siyonist zırvalıkları
Buzdolabı o ne biçim nick
NoFrost verelim
Yüksek ihtimalle tekrar kapanma olmaz.
gelsin ya aman kapanma iyiydi
Çıkarsa ekime çıkmazsa kasıma artıkın bea.
gelmez merak etme ya
Eminmisin Twitter da konusuluyoo
emını m hcbır sey olmaz
insan hayatı için yapılıyor ya hani?
Ben salgın olduğunu düşünmüyorum yalan
Yeniden asi yapcaklar istediklerini alamadılar
benim ölen akrabalarım peki? bunu nasıl açıklıyorsun
Valla hastaneye giden öldü aşı olanlar öldü bilmiyorum yaşlılar ölüyor Evet annem de ağır geçirdi hastanede kalmak istemedi hemşireye elini uzatmış O da yardım etmemiş Bunlar insana el uzatmıyor ölünce bakmazlar bile demiş ölürsem evde ölürüm dedi herkesin bünyesi hafif kaldırmıyor hastalığı bu arada dogru
aşıdan önce ölen akrabalarım çogunlukta
tamam sonuç olarak aşı olmalıyız evet aşı olupta ölenler var bu dogru ama olmasak ölüm çokdaha büyük ve uzun süreli olurdu
Aşı olup ritim bozukluğu hastalığı çıkan çok var senin çevrende olmayabilir ama beni çevremde var bir de her aşı da aynı sıvı bulunuyor ölen de kalp krizinden ölüyor
Bulunmuyor
o zaten kalp krizi geçirecekmiş muhtemelen? o kadar insan hayatıyla aşı olmayın deyip nasıl utanmadan oynayabiliyorsunuz resmen doktorlar tıp bilmiyor siz biliyorsunuz? aptal insanlar sizi ayrıca aşı özellikle biontech yapılırken olucak şeyler hakkında imza atıldı sen şimdi diceksinki nasıl olur bu
diyorumki hastalık hızla büyüdü insanları kurtarmak adına ölümden kurtarmak adına bu aşı yapıldı evet? bu aşının bazı yan etkileri oalabilir ama tıp böyle çalışmaz gelişmez kar zarar dengesinden bakar yani bir insan ölcek veya kriz geçircek krizi tercih eder ki bu dogru neyini anlamıyorusnuz
Sensin a****lll Bu benim kendi düşüncem bana karışamazsın asi şu an olmaması sonra da çıkmayacağı anlamına gelmiyor 👍
Bilemiyorum
Kim diyir bunlari
ne maskesi yine
Var öyle bişeyler
İnşallah yalan haberdir
Yalan değil ama değişkenlik gösterebilir
kim diyor ya
Twitter da hastaglere bak hem heryerde konusuluyor
birisi maske satmak istiyor demek ki
Yalan haber
Gelsin valla