Ayy lütfen olmasın ya lütfen olmasın istemiyorum bıktım yaa 😷🤕🤕🤮🤢
Kafayı yerim heralde 😂🤘✌️✌️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayy lütfen olmasın ya lütfen olmasın istemiyorum bıktım yaa 😷🤕🤕🤮🤢
Kafayı yerim heralde 😂🤘✌️✌️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne saygılı bir virüs dimi tatilde adını bile unuttuk eylülde geri geldi şimdi aşı saglık falan diyecekler ama aşınında nekadar zararlı oldugunu gördük bu saatten sonra bu yalanı bidaha yutturamazlar inşallah
Maskeler varken en azindan karizma oluoduk herkes tanismaj istiodu :)
Kapanma olmayacak öyle söylendi insanları korkutmanın bir anlamı yok yaşlı kesim için olabilir sadece bakan kendi ağızından çıktı.
Ne zaman dedi ben de izleyeyim oh iyi demiş o zaman içimin yağları eridi vallahi bir pandemi daha kaldıramam kimse kaldıramaz
Yaz Google sağlık bakanı eris virüsü açılma diye çıkar. Teknoloji elinin altında
Siyonist zırvalıkları
Buzdolabı o ne biçim nick
NoFrost verelim
Yüksek ihtimalle tekrar kapanma olmaz.
gelsin ya aman kapanma iyiydi
Çıkarsa ekime çıkmazsa kasıma artıkın bea.
gelmez merak etme ya
Eminmisin Twitter da konusuluyoo
emını m hcbır sey olmaz
insan hayatı için yapılıyor ya hani?
Ben salgın olduğunu düşünmüyorum yalan
Yeniden asi yapcaklar istediklerini alamadılar
benim ölen akrabalarım peki? bunu nasıl açıklıyorsun
Valla hastaneye giden öldü aşı olanlar öldü bilmiyorum yaşlılar ölüyor Evet annem de ağır geçirdi hastanede kalmak istemedi hemşireye elini uzatmış O da yardım etmemiş Bunlar insana el uzatmıyor ölünce bakmazlar bile demiş ölürsem evde ölürüm dedi herkesin bünyesi hafif kaldırmıyor hastalığı bu arada dogru
aşıdan önce ölen akrabalarım çogunlukta
tamam sonuç olarak aşı olmalıyız evet aşı olupta ölenler var bu dogru ama olmasak ölüm çokdaha büyük ve uzun süreli olurdu
Aşı olup ritim bozukluğu hastalığı çıkan çok var senin çevrende olmayabilir ama beni çevremde var bir de her aşı da aynı sıvı bulunuyor ölen de kalp krizinden ölüyor
Bulunmuyor
o zaten kalp krizi geçirecekmiş muhtemelen? o kadar insan hayatıyla aşı olmayın deyip nasıl utanmadan oynayabiliyorsunuz resmen doktorlar tıp bilmiyor siz biliyorsunuz? aptal insanlar sizi ayrıca aşı özellikle biontech yapılırken olucak şeyler hakkında imza atıldı sen şimdi diceksinki nasıl olur bu
diyorumki hastalık hızla büyüdü insanları kurtarmak adına ölümden kurtarmak adına bu aşı yapıldı evet? bu aşının bazı yan etkileri oalabilir ama tıp böyle çalışmaz gelişmez kar zarar dengesinden bakar yani bir insan ölcek veya kriz geçircek krizi tercih eder ki bu dogru neyini anlamıyorusnuz
Sensin a****lll Bu benim kendi düşüncem bana karışamazsın asi şu an olmaması sonra da çıkmayacağı anlamına gelmiyor 👍
Bilemiyorum
Kim diyir bunlari
ne maskesi yine
Var öyle bişeyler
İnşallah yalan haberdir
Yalan değil ama değişkenlik gösterebilir
kim diyor ya
Twitter da hastaglere bak hem heryerde konusuluyor
birisi maske satmak istiyor demek ki
Yalan haber
Gelsin valla