29 yaşındayım kapalı olduğum ve bol giyindigim halde pantolona takmış durumda pantolon giyme etek giy diyor , başka insanların yanında söylemekten de imtina etmiyor.
Muhafazakar bir ailede kız olmak = baskinin her türlüsünü yaşamak.
29 yaşındayım kapalı olduğum ve bol giyindigim halde pantolona takmış durumda pantolon giyme etek giy diyor , başka insanların yanında söylemekten de imtina etmiyor.
Muhafazakar bir ailede kız olmak = baskinin her türlüsünü yaşamak.
Sana hak veriyorum hep eleştiri eleştiri insan gerçekten sıkılıyor , maalesef bazı insanlar böyledir eleştirmeyi sever, mesela benim babam bu konuda çok iyidir ama amcam tam tersi aksi herşeye karışan biridir bu karakter olayı birazda
Ne yazık ki...
Şu an antidepresan kullanıyor ama bu olay duzelmez mesela çok sinir bozucu.
Maalesef oda öyle üzmemeye çalış, dediklerini kötü sözlerini çok takma :)
Ya kendin için ya da ailen için yaşıyorsun bu hayati iste
Gencecik kızsın kendinede zaman ayır arkadaşlarınla gez takıl onlaradamı karışırlar
her zaman kendi mutluluğun önemlidir
Cevap
10Cevap
hic muhafazakar olmayan bir ailede yasiyorum yine de karisiyor 😁 ha benimki farkli, bikini, mini giyme diyor mesela. onun gorecegi yerlerde onun rahatsiz olacagi seyleri giymiyorum ben de. napalim, sahiplenicilik olarak görüyorum ben babaminkini, seninkinin sebebi de dini sebepler belli ki
ben acıkken de müdahale etmezdi kapandım hala etmez. mini etek sort giydigimde de cok yakısmıs derdi. simdi sık pantolonlar elbiseler giyiyorum yine cok sık olmussun diyor canım babam
Çok sanslisiniz
Babaniz nereli idi?
karadenizli canım. insallah senin de baban böyle bi dönüsüm gerceklestirir seni o kadar iyi anlıyorum ki yakın cevremde sahit olduklarımdan. bunu seni üzmek icin yazmadım bence dogru olan davranıs sekli bu diye yazdım insallah ileride baban da esin de böyle bi erkek olurlar
Babam bu saatten sonra kolay kolay değişmez, neredeyse 70 ine geldi. Keza psikolojik sorunları var depresan kullanıyor ama mizacı tarzı hep ayniydi.
Bu arada bizde Karadenizliyiz ama kütük kafalı erkekler çok bizim memlekette.
canım zaten psikolojik problemleri varsa bu davranıslarını hastalıgına ver kendi üzerine alınıp üzülme Allah saglık sıhhat versin gerisi bi sekilde cözülür
Aynı evde yasamasak daha iyiydi ama her yaptığına her ettiğine müdahale edilse sende anlardin
anlıyorum canım peki ayrı eve cıkma imkanın yok mu
Hiç etmez. Açıkken de etmezlerdi. Kapalıyım yine etmezler. Bu arada pantolon giymeyi ben de pek sevmiyorum. Etek daha güzel ve rahat geliyor bana. 😃
Geçmiş ola düzelmez o her evde oluyor farklı versiyonlar
Bi şekilde uzaklaş kurtul, Anadolu kafası her şeye karışmayı hak görüyor
Eşim karışıyor maalesef
Evet ediyor
Evet maalesef, evlenip gidemedim şu evden 😐
Ben evlenmek de istemiyorum
Tamamen sogudum ancak tek başıma hayat kuracağım da yok
Tek başına neden kurmuyorsun
Maddiyat
Mesleğin varsa dene, benim mesleğim yok olsaydı giderdim.
Canım mesleğe bakmıyor ki ben İst da yaşıyorum kiralar 15 den başlıyor.
niye etek daha kötü değil mi ya bisiler isteridm sormak ama gizlisn
Babam giyimime karışmaz.
Etmez , hiç etmedi
Sen ne diyorsun peki
Adam haklı babacım
etmez
Hayır etmez
Babalar karışır normal bir şey
Açık giyinirim
Neden etek iyimiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?