Güncellemeler
1 yıl
Açım giyinsem de laf yapacak böyle giyinince de Kezban gibi olmamı istiyor
Lolita tarzı giyinirim çinden falan alıyorum üstlerimi bana gelmis kaö yasına gelmis sin böyle giyiyorsun falan diyor 22 yaşındayım kendimi büyük de hissetmiyorum gören 17 falan sanıyor bu adam neden giyinimlerime karısyor ne giysem düzgün giyinince de laf yapıyor cocuk gibi tarzım var öyle giyinmeyi dr sevmiyorum renkli falan açık falan mı giyinseydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende o tarzda giyinirim karısanim yok neyseki. Olsada umurumda olmaz. Babanın sana saygı duyması gerekir. Sen nasıl rahat mutlu hissediyorsan öyle yasamalisin
Mantıklı dediğin olabilir arkadaşlık istersen burdayim
kendisine uymadığı için öyle diyordur ama sen neyin uygun olup olmadığını neyin doğru yanlış olduğunu biliyorsundur ona göre de hareket ediyorsunuz zaten
Evet gayette öyle bana gelip cocuk musun sen diyemez zaten kendimi yetişkin gibi hissetmiyorum seviyem bi cocukla aynı ve be cok kırdı bu olay neredeyse 5 ay önce oldu ve hala üzgünüm
o da yaşına göre hareket etmeni istiyordur illaki ama sen nasıl hissediyorsan öyle davran bence sorun olmaz üzülmene de gerek yok bence ama böyle bir şeye üzüldüysen duygusalsındır illaki
22 yim ve böyle olmaya devam edicem büyümek o kadar da güzel birsey degil kendisi dogulu oldugu için anlamaz cahillik de var cahilliğe veriyorum kendisine acık sacık kızlara bakıyor beni yasımda kızlara bana da diyor böyle giyinme sende bakma millettin kızına o zaman
büyümek güzel bir şey değil sen çocuk olarak mutluysan zaten oyle davranmalısın mutlu olmak yerine niye üzülesin ki neden dediği de belli oldu doğulu olduğu için anlayışları öyle ama sen doğulu değilsin sanırım bir şey olmaz böyle yapınca son dediklerinde de haklısın çok şey denir de malum
Çok teşekkür ederim yanımda oldugun için 🧸
rica ederim ne demek bir sorunun olursa burdayım elimden geldiğince yardımcı olurum
Benim anam da öyle ne giysem bi laf atiyor biktim
Yaşına uygun olduğunu düşünmüyor demekki
E peki yaşıma uygun olan ne yaşla kıyafetin ne alakası var ki giyen giyiyor bende giymek istiyorum yetiskşn gib giyinip moruk gibi görünmek istemiyorum böyle mutluyum
Ona göre öyle dedim ben ama. Yine senin kararların
Dinlemem zatwn onu ben kötü giyinmiyorum kş
Görmedim bilemem
umursama istediğini giyebilirsin
Belki de fiyatına karışıyordur👍🏿
Cok hosuma gidiyor oyle kombinlerr
boş ver insanları nasıl istiyorsan öyle giyin
Cok görmek isterdim yorumlama icin
Kabul etsin istersen taktik vereyim kanki
Ver kanka ya moralim cok bozuk sanki 40 yasındayım gibi davranmasın bana
Tm kankim yaz bana anltym
Bekliyorum kanki