Yıllardır zengin bir atlı prens bekliyorum ama yok gelmiyor tıpkı Georgina Rodriguez gibi hayatımın birden değişmesini istiyorum mafya babasına bile razıyım sıkıntı yok para olsun yeter benimle evlensinler
Not: Amin
Yıllardır zengin bir atlı prens bekliyorum ama yok gelmiyor tıpkı Georgina Rodriguez gibi hayatımın birden değişmesini istiyorum mafya babasına bile razıyım sıkıntı yok para olsun yeter benimle evlensinler
Not: Amin
Para mutluluğun anahtarı değil ki.. Yalan yok bende bazen çok yorulunca, üşenince ya da dertlenince kolaya kaçmayı düşünüyorum ama mantıklı hiçbir tarafı yok ki.. Diyelim geldi biri, sırf parasından ve muhabbetinden kabul ettin. Evlendin ama sen tanımıyorsun ki bu adamı üstelik hep onun eline bakacaksın çünkü senin hiçbir gelirin yok, ona muhtaç yaşayacaksın bunu kabul eder misin?
Evet Sabancı gibi biriyse neden olmasın
Yani leş gibi bir karakteri, benliği de olsa parası olsun yeter sana?
Evet keşke ama öyle biri yok imkansız zaten sabanci Demirören gibi bir erkekle evlenmem😥
Sevgili olmak için değil ben evlenmek istiyorum
Ettiğin duaya dikkat et sonra pişman olursun. Allah hidayet versin
Sağlık olsun doğacak çocuklarım sağlıklı olsun adam iflasta etmesin bana yeter
Cevap
10Cevap
Parasi olcak adamin seni alicak sifdet uygulicak sadece cinsellik icin beraber olucak üstüne kuma getiricek veya esc lerle takilicak bunlari göze alip zengin koca diyosun
Keşke
Ama benimle evlensin istiyorum bunların hepsini göze alırım hermes çantalar, mucehverler, istediğim kıyafetleri alsın yeter
Çoğu zengin adam eşlerini aldatıyor zaten sabancilar, aslı Şenin kocası vs
Amaç mutlu olmak değil zaten tatmin olmak küçük şeylerle de insan mutlu olabiliyor
Ki benim zengin olma ihtimalim zengin koca bulma ihtimalimden daha yüksek
Halt olmaz derken ki sen bunu deyince ben böyle olmuyorum beni tanimiyorsun bile
Zihniyetimi değiştirmem için ne yapmam gerekiyor
Bunun için çevreni değiştirmen ve hayalindeki kişinin seni fark edeceği ortamlara girmen lazım. Lucien Arkas şimdiki eşi ile nerede tanıştı dersin?
abi siz ciddi misiniz ya. ben bir kaç kez böyle teklif aldım ne olursa olsun kabulde etmedim etmemde cidden siz bazı şeyleri yaşamamışsınız.
Teklif?
ya sorunla aynı şeyden bahsediyoruz söylettirme bana lütfen
Türkiye'deki kızların birçoğu senin gibi düşünüyor koca parası yemek kolay tabii
Kim koca parası yiyor Allah aşkına senin koca parası yiyor dediğin kızlar en fazla kocası polis
Şu zamanda memur maaşı da yetmiyor ki Allah'tan ne işçi ne memurum
Göz rengin nedir
#Mirliva
B*k rengi
Hahah dimi ya isteyince geçecek mi her şeyy
Keşke isteyince olsa ama olmuyor benim kriterlerimdeki erkeği ancak okuyarak bulurm ve çile çekiyorum okurken ki bu cileleri cektikten sona zengin koca bulsam ne bulmasam ne onun için diyorum ki yaa şimdi gelsin yaa da hiçbir zaman
😒😒tek dilegin bu mu gerçekten
Ve bir an önce ölmek
Iyi Allah kabul etsin
😀😀 ev iş zor demeye başlarsın bu üşengeçlikle
Neyi zor sen bir de iş hayatini gör
Jshsshs
Taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Tc kızları mod 😂😂
Dolardan sonra evet
Bu arada bazı erkekler de zengin kız arıyolar 😂
Ciddi misin peki buluyorlar mı
Bilmem bulamıyolar bence, zengin bir arkadaşım var sana ayarliym
Maaşı ne kadardır aylık
Özelden yaz konuşalım bu konuyu
Dm kullanmıyorum
Hesabını açık yap ben mesaj atim, arkadaşım şu an baba parası yiyor arabayla geziyo sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?