Aile & Toplum Gece mi yoksa gündüz mü daha güzel sizin için? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Dolunay varsa gece herzaman muazzamdir 🌕🤎 Güncellemeler+1 yıl Çok alakasız ama bebeklik fotomu buldum mutluluktan aglayabilirim ಥ‿ಥ Güncellemeler+1 yıl Bunaldım ya nsdkksks Gece mi yoksa gündüz mü daha güzel sizin için? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Gece güzel 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzeli güzel gören gözdür diyorlar karanlıkta ne görüyorsak artık 😌 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Geceyi çok seviyorum huzur veriyor bana sessizlik 3 23 Yorumla Soran +1 yıl Evet genelde herkes rüyalar alemine dalmis oluyor haha Yorumla 6buse6 +1 yıl Aynen hayaller ve rüyalar Yorumla Soran +1 yıl Bir bakmışsın sabah hepsi uçmuş gitmiş Yorumla 6buse6 +1 yıl Sabaha gerek kalmıyorki anında yok oluyor Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Yorumla 6buse6 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl E nasılsın jdjs Yorumla 6buse6 +1 yıl Hiç iyi değilim peki sen nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Yani normal neden iyi değilsin canını sıkan bisimi oldu Yorumla 6buse6 +1 yıl Evet biri beni çok üzdü ona rağmen unutamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben dövüş sanatıyla ilgileniyorum onu döverim ben sen kendini üzme birlikte umüğünunü sıkariz Yorumla 6buse6 +1 yıl Güzel bi tokat atmayı çok istemiştim ama işte arkadaşım izin vermedi değmez dedi işte sen gel onu bana anlat içimde kaldı Adana'ya gitti kendi çöplüğüne it herif Yorumla Soran +1 yıl Bırak herkes kendi çöplüğüne doğru yol alsin, sana şunu söyleyebilirim inan bana herkes ettiğini bulur. Yorumla 6buse6 +1 yıl İnşallah bulur çektiğim acının bin beterini beni kaybettiği için yaşar Yorumla Soran +1 yıl Yaşayacak emin ol ama sen bişi yaptıysan da sen yasarsin smksjs Yorumla 6buse6 +1 yıl 😂😂😂 ben onu sevmekten başka bişey yapmadım Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam ozmn 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla 6buse6 +1 yıl 😂😂 süper arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Hahaha sağol bebis ♥️💅 Yorumla 6buse6 +1 yıl 😍🥰😘♥ Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bende emoji atsam sende atacaksın sonu gelmeyecek ne yapalım 😂😂😂😂😂😂 Yorumla 6buse6 +1 yıl Allah'a emanet ol diyelim Yorumla Soran +1 yıl Görüşmek üzere o halde 🤎 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Geceyi daha çok seviyorum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende ama sadece dolunay var iken Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Her ikisini de severim ama gece bir tık daha güzel 🙂 0 0 Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Geceyi seven biriyim; 1 17 Yorumla Mrsoydan +1 yıl Geceyi sana yazdım, sızımı sanaTutuldum, küsen sesine, tenine tutuldumÇaktım ateşi sesime, ateşi tenimeHay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne yandım. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel şiir Yorumla Mrsoydan +1 yıl Güzel olan şiiri okurken hissetiğiniz duygudur. O kalpte sizede var. Yorumla Soran +1 yıl Çok minnettarım bu ince dusunceniz için sağolun 🙏 Yorumla Mrsoydan +1 yıl Rica ederim. Gerçekler aslını yüceltir Yorumla Mrsoydan +1 yıl Neden bunaldinki Yorumla Soran +1 yıl Normal o ya olur genelde Yorumla Mrsoydan +1 yıl Geçmiş olsun, ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yemek Yorumla Mrsoydan +1 yıl Bende biraz önce yaptım yedim; Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Mrsoydan +1 yıl teşekkür ederim. Seninde ellerine sağlık Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla Mrsoydan +1 yıl 🫵 bu işi biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani djnej Yorumla Soran +1 yıl O parmak ne öyle, işaret parmağıylami gösteriyorsun beni Yorumla Mrsoydan +1 yıl Evet☺️ Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. İnsanın olmadığı zaman dilimi olan gece 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Hayaletler var ahaha Yorumla badarbungaa +1 yıl Kurban olurum onlara yaaa , insanın yanında ne ki hayalet Yorumla Soran +1 yıl Neyi dost edindigine dikkat et kardeşim, başımiza bela aldirirsin jdjdjd Yorumla badarbungaa +1 yıl İnsan yoksa her bela başımın üstüne Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla Soran +1 yıl Tertemiz delirmissin resmen Yorumla badarbungaa +1 yıl Belki ben siz delisiniz Yorumla Soran +1 yıl Tabi o da olabilir djjdjd Yorumla Soran +1 yıl @badarbungaa sen öyle dediğinden beridir içime kurt düştü sence ben delismis olabilirmiyim? Yani delirdiysem bunu bilmem imkansız jssjs Yorumla badarbungaa +1 yıl On iki saat sonra ki bu cevabın deliliğinin ispatı için yeter de artar bile Yorumla Soran +1 yıl ಠಿ_ಠಿ Yorumla Soran +1 yıl Ne yani biraz düşünmek sucmu mdkdkdks Yorumla badarbungaa +1 yıl Biraz düşünmek suç , on iki saat düşünmek suçüstü , on iki saat sonrasında deli olduğundan şüphelenmek suçların en manyakçası Yorumla Soran +1 yıl Umrarim deli değilimdir, değilim ya normal olabilir insanlar bir karar vermeden önce 2-3 gün düşünür hep yani normal ndkskks Yorumla badarbungaa +1 yıl Tüm insanlık için normal biri olabilirsin ama benim nazarımda terrrtemiz bir delisiniz hanımefendi Yorumla Soran +1 yıl Gulme komşuna gelir başına, ağzımın payını aldım gerçekten kimseyle dalga geçmem birdaha jsjs Yorumla Soran +1 yıl Rr leri bastırmasan olmazmi bir arkadaşım uzuluyorda Yorumla badarbungaa +1 yıl şu an yalnızsın arkadaşın falan yok yanında …. Çoklu kişilik bozukluğu eyvah …… Yorumla Soran +1 yıl ಠ,_」ಠ Yorumla Soran +1 yıl Zaten dertliyim üstüme gelme lütfen ndkdjd Yorumla Soran +1 yıl Hem biz neden 13 saat sonra bunları konuşuyoruz neden Yorumla badarbungaa +1 yıl Ben konuşmuyorum ki 13 saat öncesinde ki sen konuşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Beynime dank etti ne yapayım Yorumla Soran +1 yıl Bir sorayım dedim Yorumla Soran +1 yıl Ha bu arada çoklu kişilik bozukluğu yok ya şükür yani vardı da atlattım şükür olsun Yorumla badarbungaa +1 yıl Beynini böyle gereksiz şeyler için meşgul etme hanımefendi, ben senin yerine teşhisi çoktan koymuştum zaten , hiiiiç yorulma Yorumla Soran +1 yıl Mdkdmdksmdsmekdlemeleme Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla badarbungaa +1 yıl Rica ederim ;)) Yorumla Soran +1 yıl Neyse güldük baya teşekkürler sohbet için ben uyuyayım Yorumla badarbungaa +1 yıl Ben teşekkür ederim …hayırlı geceler , tatlı uykular Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaz ayları gündüz kışın gece 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden gizlendin ki şimdi idjdje Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siteyi sadece yorumlar üzeri kullanıyorum o nedenle her payda gizliyim:) Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam ozmn ndjdj Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gece olunca hüzün çöküyor be insana 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aaa nedan Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Yanlızlık 😔 Yorumla Soran +1 yıl E hepimiz yanlız biz bişi diyormuyuz Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Valla yanlızlık da bir yere kadar iste Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun ne diyim zor ama alışıyorsun dert etme Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Ben alışamadım denedim çok ama olmadı Yorumla Soran +1 yıl Yani eden buluyor ne diyim Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Geceyi severim foto güzelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. gece tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gece güzel
Güzeli güzel gören gözdür diyorlar karanlıkta ne görüyorsak artık 😌
😃😃
Geceyi çok seviyorum huzur veriyor bana sessizlik
Evet genelde herkes rüyalar alemine dalmis oluyor haha
Aynen hayaller ve rüyalar
Bir bakmışsın sabah hepsi uçmuş gitmiş
Sabaha gerek kalmıyorki anında yok oluyor
🙂🙂🙂🙂🙂🙂
😊😊😊
E nasılsın jdjs
Hiç iyi değilim peki sen nasılsın
Yani normal neden iyi değilsin canını sıkan bisimi oldu
Evet biri beni çok üzdü ona rağmen unutamıyorum
Ben dövüş sanatıyla ilgileniyorum onu döverim ben sen kendini üzme birlikte umüğünunü sıkariz
Güzel bi tokat atmayı çok istemiştim ama işte arkadaşım izin vermedi değmez dedi işte sen gel onu bana anlat içimde kaldı Adana'ya gitti kendi çöplüğüne it herif
Bırak herkes kendi çöplüğüne doğru yol alsin, sana şunu söyleyebilirim inan bana herkes ettiğini bulur.
İnşallah bulur çektiğim acının bin beterini beni kaybettiği için yaşar
Yaşayacak emin ol ama sen bişi yaptıysan da sen yasarsin smksjs
😂😂😂 ben onu sevmekten başka bişey yapmadım
Ha tamam ozmn 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂 süper arkadaş
Hahaha sağol bebis ♥️💅
😍🥰😘♥
Şimdi bende emoji atsam sende atacaksın sonu gelmeyecek ne yapalım 😂😂😂😂😂😂
Allah'a emanet ol diyelim
Görüşmek üzere o halde 🤎
Geceyi daha çok seviyorum
Bende ama sadece dolunay var iken
Her ikisini de severim ama gece bir tık daha güzel 🙂
Geceyi seven biriyim;
Geceyi sana yazdım, sızımı sana
Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum
Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime
Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne yandım.
Ne güzel şiir
Güzel olan şiiri okurken hissetiğiniz duygudur. O kalpte sizede var.
Çok minnettarım bu ince dusunceniz için sağolun 🙏
Rica ederim. Gerçekler aslını yüceltir
Neden bunaldinki
Normal o ya olur genelde
Geçmiş olsun, ne yapıyorsun
Yemek
Bende biraz önce yaptım yedim;
Afiyet olsun
teşekkür ederim. Seninde ellerine sağlık
Teşekkürler 🙏
🫵 bu işi biliyorsun
Nasıl yani djnej
O parmak ne öyle, işaret parmağıylami gösteriyorsun beni
Evet☺️
İnsanın olmadığı zaman dilimi olan gece
Hayaletler var ahaha
Kurban olurum onlara yaaa , insanın yanında ne ki hayalet
Neyi dost edindigine dikkat et kardeşim, başımiza bela aldirirsin jdjdjd
İnsan yoksa her bela başımın üstüne
Vay be
Tertemiz delirmissin resmen
Belki ben siz delisiniz
Tabi o da olabilir djjdjd
@badarbungaa sen öyle dediğinden beridir içime kurt düştü sence ben delismis olabilirmiyim? Yani delirdiysem bunu bilmem imkansız jssjs
On iki saat sonra ki bu cevabın deliliğinin ispatı için yeter de artar bile
ಠಿ_ಠಿ
Ne yani biraz düşünmek sucmu mdkdkdks
Biraz düşünmek suç , on iki saat düşünmek suçüstü , on iki saat sonrasında deli olduğundan şüphelenmek suçların en manyakçası
Umrarim deli değilimdir, değilim ya normal olabilir insanlar bir karar vermeden önce 2-3 gün düşünür hep yani normal ndkskks
Tüm insanlık için normal biri olabilirsin ama benim nazarımda terrrtemiz bir delisiniz hanımefendi
Gulme komşuna gelir başına, ağzımın payını aldım gerçekten kimseyle dalga geçmem birdaha jsjs
Rr leri bastırmasan olmazmi bir arkadaşım uzuluyorda
şu an yalnızsın arkadaşın falan yok yanında …. Çoklu kişilik bozukluğu eyvah ……
ಠ,_」ಠ
Zaten dertliyim üstüme gelme lütfen ndkdjd
Hem biz neden 13 saat sonra bunları konuşuyoruz neden
Ben konuşmuyorum ki 13 saat öncesinde ki sen konuşuyorsun
Beynime dank etti ne yapayım
Bir sorayım dedim
Ha bu arada çoklu kişilik bozukluğu yok ya şükür yani vardı da atlattım şükür olsun
Beynini böyle gereksiz şeyler için meşgul etme hanımefendi, ben senin yerine teşhisi çoktan koymuştum zaten , hiiiiç yorulma
Mdkdmdksmdsmekdlemeleme
Sağolun
Rica ederim ;))
Neyse güldük baya teşekkürler sohbet için ben uyuyayım
Ben teşekkür ederim …hayırlı geceler , tatlı uykular
Yaz ayları gündüz kışın gece
Neden gizlendin ki şimdi idjdje
Siteyi sadece yorumlar üzeri kullanıyorum o nedenle her payda gizliyim:)
Ha tamam ozmn ndjdj
Gece olunca hüzün çöküyor be insana
Aaa nedan
Yanlızlık 😔
E hepimiz yanlız biz bişi diyormuyuz
Valla yanlızlık da bir yere kadar iste
Geçmiş olsun ne diyim zor ama alışıyorsun dert etme
Ben alışamadım denedim çok ama olmadı
Yani eden buluyor ne diyim
Geceyi severim foto güzelmiş
Teşekkürler
Gece daha güzel sessiz sakin huzurlu