Geceler mi sizin gündüzler mi? Anlatın bakalım. Ben hiç şüphesiz gece diyorum çünkü tüm koşuşturma ve yorgunluk bitiyor. Geriye sadece dinginlik ve hafif uykulu göz kapakları kalıyor. Sizin düşünceniz ne?🙃
Şey gibi geliyor hani gündüz sürekli bir hengame içindesin ya kendine vakit ayırmayı bırak, kendi varlığını bile unutuyorsun. Bu zaman dilimini geceyle kıyaslayınca sanki bütün gün dürtülmüşüm de gece nihayet rahata ermişim gibi.😂 Ben dürtülmekten aşırı rahatsızlık duyuyorum o yüzden onunla benzettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben geceyi daha çok seviyorum genellikle.
Kimse gündüzü sevmiyor.😁
Geceyi severim, karanlığı. Bazen ışık görmek istemem, odama stor perde çektim. Gündüz olsa dahi içeriye ışık girmesini istemem.
İkisininde ayrı güzelliği var ama gece daha huzurlu sanki
https://pin.it/5do8tpjFm
Günaydın bebişim, en güzel gün ve geceler bizim olsun😌
Günaydın çiçeğim🌸
https://pin.it/3LVYmKJJP
😘😘🫶
Geceyi, gecenin sessizliğini ve karanlığı çok severim. Benim için bir huzur kaynağıdır.
Şey gibi geliyor hani gündüz sürekli bir hengame içindesin ya kendine vakit ayırmayı bırak, kendi varlığını bile unutuyorsun. Bu zaman dilimini geceyle kıyaslayınca sanki bütün gün dürtülmüşüm de gece nihayet rahata ermişim gibi.😂 Ben dürtülmekten aşırı rahatsızlık duyuyorum o yüzden onunla benzettim.
Anlıyorum.
Gecenin bir sessizliği vardır. O sessizlik huzurun sesidir. Ben o sese aşığım. 😊
Gündüzleri modum düşük oluyor, Geceyi seviyorum mutluluk ve huzur getiriyor.
Ben gunduzu daha cok seviyorum ya. Daha enerjik hissediyorum kendimi gunduz saatlerinde
Çığlık atarken gecenin sessizliği yapılır gündüzün muhasebesi bundandır gecenin çekiciliği ve gizemi
Her ikiside aynı benim için. Sen neden geceyi daha çok seviyorsun?🫣😄
Gecelerden korkuyorum
Yani cevabın gündüz mü?
Evet
Hatırlat eic sana vericem. Bir sürü yanıt geldi ilk ve teksin.
Geceyi daha çok seviyorum. Sakin ve huzurlu
Kendine zaman ayırdığın en güzel zaman dilimi öyle değil mi?
Zaman ayırdığım, düşündüğüm, tarttığım, tek zaman dilimi diyebilirim.
Gündüz sürekli dürtüyorlar beni gibime geliyor. Ki ben dürtülmekten aşırı derece nefret ediyorum.😅😂
Beni dürten yok da, gündüz konsantre olamıyor insan, sanırım karanlık ve gece şart.
Gece gece neye pür dikkat konsantre oluyorsun?😂
Çok gizli, söylenmez. :D
Hahah tamam sormadım say.
Geceler bizim gunduzler sizin
gecelerden devam , daha stressiz olanı yok.
Geceyi daha fazla seviyorum.
Gececi köpeğim
kesinlikle gece
Gece
Karanlıktan korkarım:))
Geceye eşlik etmekte keyif duyuyorum
Gece
Gundüz
Geceyi
Kesinlikle gece...
Gece
Gece